Anglès-+-Multiactivitats---Agost
Anglès-+-Multiactivitats---Agost (4)
Anglès-+-Multiactivitats---Agost (6)
Anglès-+-Multiactivitats---Agost (3)
Anglès-+-Multiactivitats---Agost (5)
Anglès-+-Multiactivitats---Agost (8)
Anglès-+-Multiactivitats---Agost (7)
Anglès-+-Multiactivitats---Agost (2)

COLÒNIES EN ANGLÈS VIÑOLAS O'CLOCK

Viñolas O’clock neix per la inquietud de Viatges Viñolas d’oferir unes colònies de qualitat on infants i adolescents de totes les edats, puguin passar uns dies d’immersió en la llengua anglesa, tot fent activitats de lleure en un entorn privilegiat, sense haver de sortir del país.

Les colònies estan adaptades a qualsevol edat i nivell d’anglès, tant pels que comencen com pels que volen perfeccionar-lo o preparar-se per algun dels exàmens oficials de Cambridge.

Situada a Aiguafreda, a la casa de colònies els/les alumnes hi trobaran un ambient familiar i ben organitzat per gaudir d’una setmana completament en anglès, passant bones estones. Ho faran acompanyats, des de la sortida fins a l’arribada, pel professorat i la directora de l’escola d’anglès O’Clock de Figueres, Laura Pereira, amb qui ens hem unit per dur a terme aquest projecte. La seva experiència i trajectòria garanteixen que els/les alumnes podran aprofundir en l’aprenentatge de l’anglès durant les classes diàries, distribuïdes en grups de diferents nivells.

Els vostres fills i filles estaran en tot moment amb una persona de referència i hi podreu estar en contacte diàriament, amb la tranquil·litat de saber que estan en bones mans.

Anglès + Multiactivitats

Activitats lúdiques per millorar l’expressió en anglès, monitors especialitzats en estades lingüístiques en anglès, activitats i funcionament de la colònia en anglès (de manera excepcional es farà servir català i castellà, p. ex. en donar instruccions de seguretat en activitats d’aventura).

Dinàmiques de teatre i màgia en anglès, pista americana fixa, tir amb arc mòbil, circuit d’aventura sobre els arbres, piscina diària a la mateixa casa de colònies, excursió al Gorg de l’Avancó o Gorg d’Aiguafreda (segons edat), dinàmiques i jocs de natura (conscienciació Mediambiental), torneig esportiu.

Cada dia una nit temàtica diferent: Welcome, Grand National, St.Patricks Day, Rock&Roll, Talent Show (prepareu una actuació individual o en equip!), Tonight is yours! (temàtica escollida pels participants prèviament a l´inici de les colònies via Instagram) i
Sopar de Gala amb festa final i discoteca. Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l’estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

 

15 minuts després d’esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d’emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d’activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

Cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom… Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.

Les colònies inclouen

Informació & preus

Preu per alumne amb autocar inclòs (mínim 20 alumnes):

625 €

Preu per alumne sense trasllat amb autocar:

575 €

Descompte 2 germans:

-50 €

Descompte 3 germans:

-105 €

Descompte famílies monoparentals o nombroses:

-15 €

Descompte 2 torns de colònies enllaçats (dia pont de regal):

-25 €

Programa especial Cambridge Express

Colònies de 2 setmanes amb curs intensiu d’anglès centrat en la preparació́ dels exàmens oficials de Cambridge: nivells PET, KET, FIRST.

Amb teachers i monitors especialitzats en estades lingüístiques.

Inclou taxes i presentació als exàmens oficials de Cambridge a Barcelona, durant l’estada.

No dubteu a demanar-nos més informació si hi esteu interessats/des.