tamarit-jungle-trek
tamarit-jungle-trek2
port-aventura

AVENTURA A TAMARIT & PORT AVENTURA

Càmping

Allotjament a un càmping situat a la costa Daurada és un lloc ideal per fer estades extraescolars a la platja, gràcies a la seva varietat d’activitats esportives i culturals, amplia oferta de restaurants, zona de piscina a l’aire lliure amb platja artificial i instal·lacions esportives d’última generació amb 5 pistes de pàdel, entre d’altres serveis.

Jungle Trek

Situat a només 5 minuts del càmping, és un parc d’aventura a la on trobareu circuits amb reptes de diferents graus de dificultat i tirolines, adaptats per gaudir al màxim segons l’edat de cada alumne. Diferents desafiaments per descarregar adrenalina i emportar-se una gran experiència. Tots disposen de dispositius de subjecció intel·ligent, oferint màxima seguretat a grans i petits.

Activitats

Caiac, pàdel surf, bicicleta, senderisme, escalada, snorkel, tirolina, jocs de platja i de nit, olimpíades esportives, futbol, tenis, pàdel, minigolf, vòlei platja, etc…

L'estada inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.