la-pedrera4
la-pedrera5
la-pedrera3
la-pedrera1

CASA MILÀ, LA PEDRERA

La Casa Milà (La Pedrera) és considerat l’edifici civil més emblemàtic d’Antoni Gaudí, per les innovacions constructives i funcionals i per les solucions ornamentals i decoratives que trenquen amb els estils arquitectònics del seu temps.

Es va incloure en el catàleg del patrimoni artístic de la ciutat de Barcelona l’any 1962. L’any 1969 fou declarada Monument Historicoartístic d’Interès Nacional per part del Govern espanyol l’any 1969, i el 1984 la UNESCO la va inscriure com a Bé Cultural del Patrimoni Mundial, pel seu valor universal excepcional.

 

Tallers didàctics

A l’interior del Centre Cultural Bassa Rocas, s’explica un conte per introduir aspectes relacionats amb l’alzina surera. Després es trasllada a l’exterior on els participants buscaran la sureda mitjançant la recerca de la Gina, la protagonista del conte. Un cop arribin a bosc hauran de trobar més pistes que serviran per introduir continguts sobre les parts de l’arbre, els fruits, els éssers vius i la pela del suro.

Un investigador rep un encàrrec per fer una investigació a l’obrador de Gaudí. Seguirem les pistes que va deixar l’arquitecte i trobarem allò que encara ningú no ha descobert.

Un individu obsessionat pel Modernisme vol deixar Barcelona sense llum. Podrem evitar-ho si acceptem el seu repte de seguir una ruta virtual pel Modernisme de Barcelona.

A La Pedrera us convidem a participar al gran concurs del Modernisme, seguint el format d’un concurs televisiu per equips. Resoleu les proves i guanyeu el concurs!

Coneixerem i entendrem la societat modernista a través de diferents personatges i episodis històrics i veurem com girava la roda del poder, la revolució i la bohèmia.

Projectarem maquetes fent servir la imaginació, la creativitat i seguint l’estil gaudinià. Farem un apropament a les superfícies reglades que Gaudí sovint emprava a les seves obres.

L'excursió inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.