Parella practicant senderisme a la Fageda d'en Jordà, Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
Maria Geli – Pilar Planagumà
camp groc davant del volcà El Croscat
Maria Geli – Pilar Planagumà

RUTA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA

Parc Natural de la Garrotxa

El Parc Natural de la Garrotxa és una zona natural protegida considerada com un dels millors exemples de paisatge volcànic i una de les regions volcàniques més representatives de la Península Iberica.

Volcà Santa Margarida

Situat al municipi de Santa Pau, el volcà Santa Margarida va entrar en erupció fa uns 11.000 anys, sent un dels més importants de la zona volcànica de la Garrotxa. Al seu cràter hi trobarem l’ermita de Santa Margarida de Sacot.

Volcà Croscat

El volcà Croscat i les seves grederes són una de les joies del Parc Natural. És el segon volcà més joves de la Península Ibèrica. Amb més de 100 metres d’alçada, està tallat com si fos un pastís i ens permet intuir les seves diferents capes.

La Fageda d’en Jordà

La Fageda d’en Jordà és una de les 26 reserves naturals del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. És un bosc de faigs a 550 metres d’alçada que creix sobre terra volcànica, provinent del volcà del Croscat. Passejar per la Fageda és molt senzill, es pot fer seguint els diferents senders senyalitzats que hi ha. Per fer-ho més emocionant i màgic, es poden fer excursions amb carruatge, amb una hora de durada.

Programa

Sortida amb autocar des del punt d’origen.

Arribada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Trobada amb els guies i visita guiada del volcà Croscat i el volcà Santa Margarida. Tot seguit, recorregut per la Fageda d’en Jordà. Temps lliure per descansar abans de continuar amb la ruta.

Retorn amb autocar al punt d’origen.

L'excursió inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.