slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

ÍNDIA, FESTIVAL DIWALI

Diwali és el Festival de les Llums i es celebra per honrar a Ramachandra, el setè avatar (encarnació del Déu Vishnu). Es creu que en aquest dia, Rama va tornar amb el seu poble després de 14 anys d’exili, durant el qual va lluitar i guanyar una batalla contra els dimonis i el seu rei, Ravana.

Itinerari

18/10/22

ARRIBADA A DELHI

Arribada a l’aeroport internacional de Delhi. A l’arribada a Nova Delhi, la capital de l’Índia, sereu rebuts per part del corresponsal local a l’aeroport amb garlandes de flors i traslladats a l’hotel. Beguda de benvinguda (sense alcohol) a l’arribada a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament a Delhi.
18/10/22
19/10/22

DELHI

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí descobrireu la història i el patrimoni de la Vella Delhi, visitant Jama Masjid, la mesquita més gran del país. Tot seguit, gaudireu d’un passeig en ‘rickshaw’ pels concorreguts carrers de Chandni Chowk. Després passareu per l’exterior de l’esplèndid Fort Vermell i visitareu Raj Ghat, memorial dedicat a Mahatma Ghandi.

Durant la tarda, la visita guiada de la ciutat continuarà amb Qutab Minar, la Casa del President, el Parlament i el famós monument de guerra India Gate. També visitareu Gurudwara Bangla Sahib, un temple Sikh en actiu.

Allotjament a Delhi.
19/10/22
20/10/22

DELHI → AGRA

Havent esmorzat, sortida per carretera cap a Agra, en un trajecte d’unes 4-5 hores. Arribada i check-in a l’hotel.

Durant la tarda visitareu el fantàstic Fort d’Agra, construït amb gres vermell, que allotja magnífics palaus, sales d’audiència i bonics jardins. Després visitareu Mehtab Bagh, que ofereix una vista espectacular del Taj Mahal al capvespre.

Allotjament a Agra.
20/10/22
21/10/22

AGRA

Esmorzar a l’hotel. Visita del Taj Mahal. Sereu testimonis de vistes surrealistes d’aquest meravellós mausoleu, brillant sota els rajos del Sol indi. És un símbol etern d’amor, on veureu els dissenys i simetries que rimen com un poem escrit en marbre. És una extravagant mostra d’amor, construïda pel Xa Jahan en memòria de la seva estimada muller Mumtaz Mahal.

Durant la tarda visitareu Itmad ud daulah i l’orfanat de la Mare Teresa.

Allotjament a Agra.
21/10/22
22/10/22

AGRA → FATEHPUR SIKRI → JAIPUR

Havent esmorzat, sortida cap a Jaipur per carretera, amb una durada total d’unes 5-6 hores.

Visita en ruta de Fatehpur Sikri, la glòria suprema del llegat arquitectònic de l’emperador Akbar. Construït en gres vermell, els seus nombrosos palaus, sales i estructures exemplifiquen la creativitat dels antics emperadors mongols. Continuació cap a Jaipur després de la visita. Arribada i check-in a l’hotel.

Jaipur, terra dels Rajputs, és una exuberància de color, dansa, arts i artesanies tradicionals. Coneguda com la ‘Ciutat Rosa’, Jaipur és la llar d’una meravellosa selecció d’antigues fortaleses i palaus. És una de les ciutats millor planificades de l’Índia, construïda en 9 sectors rectangulars que simbolitzen 9 divisions de l’univers, segons la cosmologia índia. Al capvespre visitareu el Temple Birla per presenciar la cerimònia Arti.

Allotjament a Jaipur.
22/10/22
23/10/22

JAIPUR

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitareu el complex del Palau de la Ciutat, mostra de l’exuberància arquitectònica de Jaipur. Consta d’una varietat de museus i una part del palau segueix sent la residència reial del Maharajà de Jaipur. La pujada serà sobre elefants i la baixada serà en Jeeps 4x4 (sense aire condicionat) des del pàrquing fins al Fort i viceversa.

Més tard visitareu Jantar Mantar, l’antic observatori astronòmic. També gaudireu d’un passeig en ‘rickshaw’ pels basars de la ciutat vella. L’última visita del dia serà el Temple de Galtaji.

Allotjament a Jaipur.
23/10/22
24/10/22

JAIPUR, FESTIVAL DIWALI

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí, visita del Fort Amber. Pujareu sobre elefants des de l’aparcament fins a l’entrada del Fort. La baixada es farà novament en Jeeps 4x4 sense aire condicionat. Acabada la visita, retorn a la ciutat amb aturada en ruta al Jal Mahal, el Palau de l’Aigua. Tot seguit fareu una nova aturada fotogràfica a Hawa Mahal, el Palau dels Vents.

Durant la tarda visitareu els mercats locals per presenciar la festivitat. Tot seguit arribareu al punt de celebració del Festival Diwali, per participar en les celebracions especials del Diwali Puja (oracions) i la cerimònia d’oració familiar, seguida de focs artificials, Rangoli, decoració de flors, Heena (mehndi) i dansa folklòrica cultural, seguida d’un sopar en família.

La participació inclou: Vestits indis (Kurta Payjama i Saree), benvinguda tradicional, beguda de benvinguda no alcohòlica, dolços especials, sopar, focs artificials, elaboració especial de Rangoli.

Allotjament a Jaipur.
24/10/22
25/10/22

JAIPUR → DELHI

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, sortida cap a Delhi per carretera, en un trajecte d’unes 6 hores, fins a l’aeroport. Vol de tornada a la ciutat d’origen.
25/10/22

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada

El desert del Gobi & Karakorum

Viatge en grup de 10 dies a Mongòlia, recorrent el centre i el sud del país. Paisatges espectaculars, hospitalitat nòmada i allotjament a gers tradicionals.

Transulawesi

Descobreix l’illa de Sulawesi. Paisatges sorprenents, muntanyes, canyons, rius i llacs cristalins, arrossars, boscos de bambú… No te la perdis!

Aràbia Saudita, el regne fantàstic

Viatge en grup de 9 dies a l’Aràbia Saudita. Un regne secret fins fa poc, carregat de simbolisme i atractius com Madain Saleh (l’altre Petra), Jiddah o Riad.