slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

la història dels emirats, expo dubai 2020

Els visitants de l’Expo Dubai 2020 podran:

  • Fer importants contribucions al desenvolupament global al Pavelló de les Oportunitats.
  • Descobrir noves formes de moure persones, coses i idees al Pavelló de la Mobilitat.
  • Explorar edificis auto-sostenibles d’aigua i energia al Pavelló de la Sostenibilitat.
  • Submergir-se en la història i cultura local al Pavelló dels Emirats Àrabs Units.
  • Sorprendre’s amb un entreteniment únic a Al Wasl Plaza.
  • Descobrir un món d’innovació i ambicions als 190 pavellons de diferents països.
  • Gaudir de representacions de música, dansa i art de moltes cultures.
  • Tastar gastronomia de tot el món.
Disposem d’opcions de viatge més curtes per visitar l’Expo Dubai 2020. No dubteu a consultar-nos-les.

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A DUBAI

Arribada a l’aeroport internacional de Dubai i tràmits d’entrada al país. Recollida dels equipatges i trasllat a l’hotel. Nit a l’hotel escollit.
DIA 1
DIA 2

CITY TOUR, BURJ KHALIFA & MONORAIL

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí explorareu l’antic barri de Bastakiya, amb les cases tradicionals i torres de vent, que servien en el passat de sistema natural d’aire condicionat. Tot seguit, visita del Museu de Dubai, situat a la fortalesa Al Fahidi. Creuareu el ‘Dubai Creek’ a bord d’un Abra (taxi aquàtic tradicional) per visitar el soc de l’or i el de les espècies. Continuació cap a la zona de Jumeirah, on hi ha els palaus dels xeics. Aturada fotogràfica a la Mesquita de Jumeirah i a l’emblemàtic hotel de luxe Burj Al Arab, amb forma de vela.

Dinar a un restaurant local. Havent dinat, travessant els gratacels de l’artèria principal de la ciutat, Sheikh Zhayed, arribareu al ‘Downtown’. Exploreu el centre comercial més gran del món, el Dubai Mall, on podreu observar el seu impressionant aquari i passejar per la luxosa Avinguda de la Moda. Tot seguit, visita (sense guia) de l’edifici més alt del món, el Burj Khalifa (828 metres). Continuació per la bonica carretera Jumeirah cap a la illa artificial ‘The Palm’, per fer una aturada fotogràfica a l’hotel Atlantis. Retorn a terra ferma a bord del monorail, des d’on tindreu bones vistes de l’illa, la costa i el perfil de la ciutat. Allotjament a l’hotel escollit.

Opcional: Creuer Dhow amb sopar romàntic a la Dubai Marina (2 hores, inclou trasllat i bufet amb begudes sense alcohol).
DIA 2
DIA 3

EXPO DUBAI

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’Expo Dubai, sense guia.

Descobriu 190 pavellons diferents, gaudiu d’experiències culturals, un programa ple d’actuacions en viu i molt més a l’Expo Dubai. Des del 1 d’octubre del 2021 fins al 31 de març del 2022, l’Expo Dubai és un esdeveniment global que permet que milions de persones comparteixin idees, mostrin innovacions, fomentin la col·laboració i celebrin l’ingeni humà. Sota el lema ‘Connectant ments, creant el futur’, l’Expo ocuparà 438 hectàrees en 3 districtes:

- Districte de la mobilitat: creant moviments més intel·ligents i productius per les mercaderies, la gent i les idees.

- Districte de la sostenibilitat: exhibint estratègies intel·ligents per respectar i viure a un món més equilibrat.

- Districte de l’oportunitat: desbloquejant el potencial entre persones i comunitats per formar el futur.

Horaris:

Diumenge a Dijous: 10.00h a 01.00h Divendres i Dissabte: 10.00h a 02.00h

Localització & transport:

Situat al districte sud de Dubai, l’Expo serà accessible amb cotxe, taxi, metro i autobús, amb molts hotels de fàcil accés.

Allotjament a l’hotel escollit.
DIA 3
DIA 4

EXCURSIÓ A ABU DHABI

Esmorzar a l’hotel. Excursió durant tot el dia a Abu Dhabi, amb guia en espanyol. Exploreu la capital dels Emirats Àrabs Units, una de les ciutats més modernes del Golf. Visita de la impressionant Mesquita Sheikh Zayed, la més gran dels EAU. Inclou 82 cúpules, gairebé 1000 columnes, làmpades banyades en or de 24 quirats i la catifa feta a mà més gran del món. Tot seguit, visita panoràmica per la zona verda d’ambaixades i el Palau Al Hosn. Una oportunitat única per descobrir les tradicions i cultura d’aquest emirat.

Dinar a un restaurant local. Continuació de la visita panoràmica de la Cornisa passant per l’hotel Emirates Palace, un dels més luxosos del món. Visita panoràmica de l’illa cultural ‘Saadiyat’, on el Museu Louvre va obrir les seves portes l’any 2018 (visita sense guia, audio-guies disponibles).

Retorn a Dubai i allotjament a l’hotel escollit.
DIA 4
DIA 5

EXCURSIÓ A AL AIN

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Al Ain. Situat a prop de la frontera amb Oman i rodejat d’una barreja de muntanyes i desert, Al Ain és la segona ciutat més gran de l’emirat d’Abu Dhabi i és Patrimoni Mundial de la Unesco des del 2011. Amb més de 10.000 hecptàrees de parcs i zones verdes, és conegut com el Jardí dels Emirats Àrabs. Gaudiu de l’animat ambient del mercat del camell. Visita de la fortalesa de Qasral Muwaiji, zona Unesco restaurant recentment, que proporciona una visita de la cronologia dels membres de les famílies governants de Al Nahyan d’Abu Dhabi. El museu també té activitats i actuacions interactives que homenatgen l’esperit complet d’aquest rellevant centre cultural. Visita de l’antiga fortalesa d’Al Jahili i pas pel palmeral d’un oasi. Tot seguit, aturada fotogràfica al palau del Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, fundador i primer governant dels EUA.

Retorn a Dubai i allotjament a l’hotel escollit.
DIA 5
DIA 6

SORTIDA DE DUBAI

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a casa.
DIA 6

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

Aràbia Saudita, el regne fantàstic

Viatge en grup de 9 dies a l’Aràbia Saudita. Un regne secret fins fa poc, carregat de simbolisme i atractius com Madain Saleh (l’altre Petra), Jiddah o Riad.

portada terra santa jordania egipte

Terra Santa, Jordània & Egipte

Viatge en grup de 16 dies visitant Israel, Jordània i Egipte. Inclou Terra Santa, Petra i un fantàstic creuer pel Nil. Gaudeix de tres cultures en un sol viatge.