polonia-varsovia
polonia-wawel
polonia-zakopane
polonia-gubalowka
polonia-cracovia2
polonia-cracovia
polonia-auschwitz

LA MÀGIA DE POLÒNIA

Circuit de 7 dies amb el més imprescindible de Polònia.

Els moments més destacats del viatge són el barri vell de Varsòvia, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, un excel·lent exemple de reconstrucció gairebé total que va des del segle XIII al segle XX; la Verge Negra al santuari de Jana Gora, el principal destí de pelegrinatge del país; pujar amb telefèric al Mont Gubalowka i admirar els fabulosos paisatges de les muntanyes Tatra; un espectacular rafting al riu Dunajec, a través de les pintoresques gorges del Parc Nacional Pieniny; l’altar de fusta de Wit Stwosz a Cracòvia, un dels tresors nacionals de Polònia.

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A VARSÒVIA

Arribada a Varsòvia i trobada amb el guia local i la resta del grup al lobby de l’hotel a les 18.00h. Visita panoràmica a través de renovada Ruta Reial, amb els seus monuments històrics i residències. Aturada a la Plaça del Castell i petita passejada pel barri vell.

Sopar de benvinguda a un restaurant, amb plats típics polonesos i el famós vodka local, anomenat Zubrowka. Retorn a l’hotel i allotjament a un hotel 4*.
DIA 1
DIA 2

VARSÒVIA

Esmorzar a l’hotel. Introducció al més destacat de la ciutat durant el matí. Visita del barri vell (reconstruït després de la Segona Guerra Mundial), amb l’impressionant Castell Reial. Admirarem algunes de les seves 300 sales, com la Sala Canaletto i les seves 23 obres d’art, la Sala del Tro, la magnífica Sala dels Cavallers amb 6 grans obres de Marcello Bacciarelli, la Sala de Marbre amb els retrats de 22 reis polonesos, i la més impressionant del castell, la Sala de Ball. El tour continua amb el trasllat a la zona de l’antic gueto de Varsòvia. En ruta veurem l’edifici de l’Òpera Nacional i l’Ajuntament.

Dinar a un restaurant local. Durant el tour d’avui també tindrem l’oportunitat de visitar la fàbrica de xocolata Wedel per tastar una deliciosa xocolata calenta a la Wedel Old Fashioned Shop.

Al vespre gaudirem d’un viatge musical a través de les composicions més famoses del gran compositor Frederic Chopin, amb un recital de piano. Allotjament a l’hotel.
DIA 2
DIA 3

VARSÒVIA → CZESTOCHOWA → ZAKOPANE

Sortida cap a Zakopane havent esmorzat. Aturada en ruta a Czestochowa per visitar el Monestir Jasna Gora i el Santuari de la Verge Negre.

Dinar a un restaurant local. Arribada a Zakopane al vespre, situada al peu de les muntanyes Tatra, a la vall creada entre Gubalowka i Giewont. És un dels destins de vacances més populars i un dels indrets més bonics de Polònia. Antigament era un petit poble de muntanya, que es va posar de moda entre artistes com a retir, a principis del segle XX. Allotjament a un hotel 4*.
DIA 3
DIA 4

ZAKOPANE → CRACÒVIA

Esmorzar a l’hotel i visita panoràmica de Zakopane. L’arquitectura basada en la fusta s’integra perfectament amb l’entorn natural i ha estat copiada a altres parts del país, sent coneguda com Estil Zakopianski. Visita de la Capella Jaszczurowka, un gran exemple d’aquesta arquitectura, i del Santuari de Nostra Senyora de Fàtima a Krzeptowki, construïda pels habitants de Zakopane en agraïment a la verge per haver salvat al Papa durant un atemptat contra la seva vida. Admirarem les espectaculars vistes de les muntanyes Tatra des del cim del Mt. Gubalowka i tindrem temps per tafanejar i comprar records i artesanies de les botigues locals.

Dinar i temps lliure. Abans de sortir cap a Cracòvia, participarem d’una espectacular experiència de ràfting al riu Dunajec, dins del Parc Nacional Pieniny Arribada a Cracòvia, sopar i allotjament a un hotel 4*.
DIA 4
DIA 5

CRACÒVIA & EXCURSIÓ A AUSCHWITZ

Esmorzar a l’hotel. El tour matinal inclourà Wawel, el Castell Reial, llar de 3 dinasties de monarques polonesos. Les seves exquisides sales i cambres són plenes d’art de valor incalculable, mobles antics i antiguitats. La col·lecció de tapissos monumentals del segle XVI és inigualable. També visitarem la Catedral Wawel, lloc de culte de St. Stanislaw i Sta. Jadwiga, reina de Polònia. Les seves 18 capelles són autèntics obres mestres de l’arquitectura. La seva campana gegant, anomenada Zygmunt, data de l’any 1.520 i és una de les més grans del món. En aquesta Catedral eren coronats i enterrats els reis polonesos.

Tot seguit caminarem cap al barri vell i la seva restaurada Plaça Major, amb magnífiques cases i palaus. Aturada a la Basílica de Santa Maria per veure el magnífic altar de fusta de Wit Stwosz. Al mig de la plaça hi trobarem el Sukiennice (o Mercat de la Tela), construït abans del 1.349 però renovat durant el segle XVI.

Havent dinat, trasllat a Auschwitzh per visitar el Museu del Martiri de l’antic i infame cap de concentració nazi. Retorn a Cracòvia i allotjament a l’hotel.
DIA 5
DIA 6

CRACÒVIA

Esmorzar a l’hotel i temps lliure durant el matí. Cafè i pastissos a la famosa cafeteria Krakow i visita del Museu Czartoryski, amb la millor col·lecció d’art de Polònia i una de les més valuoses d’Europa. Peces destacades són “La dama amb un ermini” de Leonardo da Vinci i “Paisatge amb el bon samarità” de Rembrandt, entre moltes altres obres mestres no només de la pintura, sinó també de l’escultura, artesanies, arts aplicades, etc.

Acabarem el dia amb un sopar i espectacle folklòric. Allotjament a l’hotel.
DIA 6
DIA 7

FINAL DEL VIATGE

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada.
DIA 7

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

Els tresors de Polònia

Circuit de 11 dies recorrent els atractius turístics i ciutats més populars de Polònia: Varsòvia, Cracòvia, Zakopane, Auschwitz, Lowicz, Torun, Gdansk i Malbork

Noruega al complet

Viatge en grup de 11 dies recorrent Noruega amb un increïble circuit de sud a nord, amb fiords, balenes, les illes Lofoten i el Cap Nord.

Capitals del Bàltic i Estocolm

Circuit de 9 dies a través de la història i cultura de les 4 capitals bàltiques i Estocolm. El viatge es pot allargar visitant altres ciutats escandinaves.