torre-del-oro
sevilla2
sevilla
donana2
donana
cadiz
arcos-de-la-frontera
alcazar-sevilla

ANDALUSIA, POBLES BLANCS

Destacat

Sanlúcar de Barrameda

Situada a la desembocadura del riu Guadalquivir i davant del Parque Nacional de Doñana, Sanlúcar de Barrameda és una ciutat d’aire senyorial, declarada Conjunt Històric, dividida en dos grans nuclis, el Barrio Alto i el Barrio Bajo. El Barrio Alto és el seu nucli històric i monumental, amb carrers estrets, blanques façanes i palaus aristocràtics com el Palau d’Orleans i Borbó o el renaixentista Palau Ducal de Medina Sidonia, restes de la muralla medieval, convents, esglésies i el Castell de Santiago (segle XV). Bajo de Guía, el barri dels pescadors de la ciutat, és pla de restaurants on fer el tapeo i tastar els famosos llagostins, pescaítos i guisats mariners. 

Cádiz

Cádiz vol dir mar, història i alegria. La Tacita de Plata, com se la coneix, és considerada una de les ciutats més antigues de l’Europa Occidental, llar de fenicis, grecs, cartaginesos, romans i àrabs. 

Parc Nacional de Doñana

El Parc Nacional de Doñana és la llar d’un mosaic d’ecosistemes, amb una biodiversidad única a Europa. Hi destaquen els seus aiguamolls, d’una importància extraordinària com a lloc de pas, reproducció i hivernada de milers d’aus europees i africanes. Al parc hi resideixen espècies úniques en greu perill d’extinció, com l’àguila imperial ibèrica i el linx ibèric.

Sevilla

Sevilla és una ciutat que enamora als visitants gràcies a la seva barreja de bellesa i sentiment. Els seus monuments, entre els que destaca la seva imponent catedral gòtica i la Torre del Oro, donen la benvinguda a un dels cascs antics més grans d’Europa. El caràcter de la ciutat, tradicional però modern, alegre i divertit, religiós però cosmopolita, és un bon reflex del que és la cultura andalusa.    

Pobles blancs

Arcos de la Frontera, Ubrique i Grazalema són tres dels pobles més bonics dels coneguts com a Pobles Blancs. Passejar pels seus estrets carrers blancs, visitar les botigues d’artesania o gaudir de les seves vistes és una autèntica delícia.

Tarifa & Algeciras

Tarifa és la ciutat més austral d’Europa, amb 38 km de platges i dunes banyades per l’Oceà Atlàntic i el Mar Mediterrani. La ciutat d’Algeciras és un dels ports més importants d’Europa i nexe d’unió amb el continent africà.

Jerez

Jerez és una de les ciutats més representatives d’Andalusia, de l’art flamenc i del vi, gràcies a la seva famosa Denominació d’Origen Jerez. A la Fundación Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre, de fama mundial, podrem gaudir de l’espectacle “como Bailan los Caballos Andaluces”.

Itinerari

1r dia

SEVILLA → SANLÚCAR DE BARRAMEDA

Arribada a Sevilla i trasllat amb autocar a Sanlúcar de Barrameda. Sopar i allotjament a l'hotel.
1r dia
2n dia

CÁDIZ

Matí: Visita guiada de Cádiz. Passejada pel casc antic, la plaça de les flors i el mercat central.

Tarda: Visita del Parc Nacional de Doñana.

Àpats: Pensió completa a l'hotel.
2n dia
3r dia

SEVILLA

Excursió a Sevilla durant tot el dia, visitant la plaça d'Espanya, el barri de Santa Cruz i la Catedral.

Àpats: esmorzar i sopar a l'hotel. Dinar durant l'excursió.
3r dia
4t dia

ARCOS DE LA FRONTERA, UBRIQUE & GRAZALEMA

Excursió durant tot el dia als pobles blancs.

Arcos de la Frontera: Passejada pel centre i balconada de l'ajuntament.

Ubrique: Visita d'una fàbrica de bolsos de pell.

Àpats: esmorzar i sopar a l'hotel. Dinar a Grazalema.
4t dia
5è dia

JEREZ

Visita guiada de Jerez. A les 12.00h, assistència a l'espectacle "Como bailan los caballos andaluces". Durant la tarda, visita de la bodega González Díaz.

Àpats: esmorzar i sopar a l'hotel. Dinar durant l'excursió.
5è dia
6è dia

TARIFA, CAMPO DE GIBRALTAR & ALGECIRAS

Matí: Temps lliure al Campo de Gibraltar.

Tarda: Tarifa, el mirador de l'estret.

Àpats: esmorzar i sopar a l'hotel. Dinar a Tarifa.
6è dia
7è dia

SANLÚCAR DE BARRAMEDA → SEVILLA

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a Sevilla.
7è dia

El viatge inclou

El viatge no inclou