slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

PROVENÇA & CAMPS DE LAVANDA

Els camps de lavanda són un dels majors atractius de la Provença. Coneguts arreu del món, els seus paisatges únics i les seves valls es tenyeixen de colors fúcsia i violeta.

Durant el viatge descobrirem magnífics poblets provençals situats sobre pujols que dominen camps de lavanda, o al centre de valls plenes de vinyes i oliveres. Encantadors pobles amb cases de colors i carrers de pedra, petites esglésies, places amb terrasses i restaurants on gaudir de la deliciosa gastronomia provençal. 

Visitarem museus dedicats a la lavanda, destil·leries i productors on cultiven i fabriquen els seus productes, com sabons, perfums, mel, dolços…

 

Itinerari

Dijous 7 d'octubre

ORIGEN → ARLES → AIX-EN-PROVENCE

Sortida cap a França des dels diferents punts d’origen. Arribada a Arles, ciutat de gran importància històrica i artística gràcies a la riquesa dels seus vestigis antics i romans.

Dinar. Havent dinat, temps liure per descobrir el centre històric de la ciutat, on hi destaquen el Teatre i l’Amfiteatre (Patrimoni de la Humanitat per la Unesco) o l’església romànica de Saint-Trophime, un dels punts del Camí de Sant Jaume.

A l’hora convinguda, continuació fins a Aix-en-Provence. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 7 d'octubre
Divendres 8 d'octubre

ABADIA DE SÉNANQUE, MUSEU DE LA LAVANDA, GORDES & ROUSSILLON

Esmorzar a l’hotel. Sortida per recórrer una de les rutes de la lavanda. Visita guiada de l’abadia romànica de Sénanque, rodejada de camps de lavanda en plena floració que l’han convertit en una de les imatges més coneguda de la Provença.

Tot seguit visitarem l’interessant Museu de la Lavanda, on descobrirem com es cultiva aquesta bonica planta aromàtica i com es produeixen els seus preuats olis essencials, emprats en nombrosos productes d’higiene i perfumeria.

Dinar. Havent dinat, visita panoràmica de Gordes i el seu imponent Castell, considerat un dels pobles més bonics de França.

Continuació fins a Roussillon, un típic poble provençal, on farem un recorregut pel ‘Camí dels Ocres’, un paratge de gran bellesa.

Retorn a Aix-en-Provence. Sopar i allotjament a l’hotel.
Divendres 8 d'octubre
Dissabte 9 d'octubre

MARSELLA & AIX-EN-PROVENCE

Sortida cap a Marsella havent esmorzat. Visita opcional amb guia local de la ciutat, escenari de la famosa obra d’Alexandre Dumas ‘El Comte de Montecristo’. És la ciutat més antiga de França, fundada pels grecs l’any 600 a.C., i la segona més gran del país. S’estén entre el Port Vell, protegit pels forts de Saint-Nicolas i Saint-Jean, i la basílica de Notre-Damme-de-la-Garde (s.XIX), que domina la ciutat amb els seus 162 metres d’alçada. Al Port Vieux, centre neuràlgic de la ciutat, podrem respirar l’ambient del mercat del peix i els seus vibrants molls. També destaquen el cosmopolita carrer de la Canebière, el pintoresc barri de Panier i les seves típiques cases altes amb façanes de colors, l'hospici de l'Antiga Caritat, l'Ajuntament, etc.

Dinar. Havent dinat coneixerem Aix-en Provence, ciutat termal des dels temps dels romans, on destaca la catedral de Saint-Sauveur, amb un claustre dels segles XII i XIII; la Plaça de l’Ajuntament i la Torre del Rellotge; i la romàntica Plaçada d’Albertas, entra d’altres.

Sopar i allotjament a l’hotel.
Dissabte 9 d'octubre
Diumenge 10 d'octubre

AVINYÓ, SAINT-RÉMY-DE-PROVENCE & LES-BAUX

Havent esmorzat sortida cap a Avinyó, on passejarem pel seu espectacular casc antic, on hi destaca el Palau dels Papes. Tot seguit anirem a Saint-Rémy-de-Provence, on Van Gogh va pintar alguns dels seus quadres més cèlebres. La ciutat conserva importants vestigis romans, com l’Arc del Triomf més antic de França.

Continuarem la ruta cap a Les-Baux-de-Provence, una típica vila provençal que conserva les ruïnes de la seva fortalesa medieval, construïda sobre un altiplà rocallós de 200 metres d'alçada per ordre del Cardenal Richelieu.

Retorn a Aix-en-Provence. Sopar i allotjament a l’hotel.
Diumenge 10 d'octubre
Dilluns 11 de juliol

AIX-EN-PROVENCE → SAINTES-MARIES-DE-LA-MER → AIGÜES-MORTES → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Saintes-Maries-de-la-Mer, on pujarem a un tren turístic per recórrer el Parc Natural Regional de la Camarga, vorejant estanys i aiguamolls envoltats d’una fauna i flora excepcional, ocells, cavalls, braus, flamencs i d’altres espècies.

Continuació fins a Aigues-Mortes, vila fortificada que conserva la totalitat de les seves muralles. Dinar.

Havent dinat, sortida cap als diferents punts d’origen.
Dilluns 11 de juliol

Preu per persona en habitació doble:

Preu per persona en habitació doble:

705 €

Preu per persona en habitació individual:

905 €

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

GRAN VIATGE A NOVA ZELANDA & SYDNEY
Del 7 al 27 de febrer del 2023
9.650 euros
+ INFO
CAP D'ANY AL MARROC
Del 28 de desembre al 5 de gener del 2023
2.300 euros + vols
+ INFO
ANDALUSIA, SEVILLA
Del 22 al 28 d'octubre
1.350 euros
+ INFO
BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
Previous
Next
SAO MIGUEL, AÇORES
Del 21 al 28 d'abril del 2023
2.050 euros
+ INFO
SUÏSSA
Del 9 al 16 d'octubre del 2022
1.795 euros
+ INFO
PARIS
Del 28 de novembre al 2 de desembre del 2022
995 euros
+ INFO
NOVA YORK
Del 2 al 9 de desembre del 2022
des de 2.550 euros
+ INFO
Previous
Next