slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

PROVENÇA & CAMPS DE LAVANDA

Els camps de lavanda són un dels majors atractius de la Provença. Coneguts arreu del món, els seus paisatges únics i les seves valls es tenyeixen de colors fúcsia i violeta.

Durant el viatge descobrirem magnífics poblets provençals situats sobre pujols que dominen camps de lavanda, o al centre de valls plenes de vinyes i oliveres. Encantadors pobles amb cases de colors i carrers de pedra, petites esglésies, places amb terrasses i restaurants on gaudir de la deliciosa gastronomia provençal. 

Visitarem museus dedicats a la lavanda, destil·leries i productors on cultiven i fabriquen els seus productes, com sabons, perfums, mel, dolços…

 

Itinerari

Diumenge 4 de juliol

ORIGEN → ARLES → AIX-EN-PROVENCE

Sortida cap a França des dels diferents punts d’origen. Arribada a Arles, ciutat de gran importància històrica i artística gràcies a la riquesa dels seus vestigis antics i romans.

Dinar. Havent dinat, temps liure per descobrir el centre històric de la ciutat, on hi destaquen el Teatre i l’Amfiteatre (Patrimoni de la Humanitat per la Unesco) o l’església romànica de Saint-Trophime, un dels punts del Camí de Sant Jaume.

A l’hora convinguda, continuació fins a Aix-en-Provence. Sopar i allotjament a l’hotel.
Diumenge 4 de juliol
Dilluns 5 de juliol

ABADIA DE SÉNANQUE, MUSEU DE LA LAVANDA, GORDES & ROUSSILLON

Esmorzar a l’hotel. Sortida per recórrer una de les rutes de la lavanda. Visita guiada de l’abadia romànica de Sénanque, rodejada de camps de lavanda en plena floració que l’han convertit en una de les imatges més coneguda de la Provença.

Tot seguit visitarem l’interessant Museu de la Lavanda, on descobrirem com es cultiva aquesta bonica planta aromàtica i com es produeixen els seus preuats olis essencials, emprats en nombrosos productes d’higiene i perfumeria.

Dinar. Havent dinat, visita panoràmica de Gordes i el seu imponent Castell, considerat un dels pobles més bonics de França.

Continuació fins a Roussillon, un típic poble provençal, on farem un recorregut pel ‘Camí dels Ocres’, un paratge de gran bellesa.

Retorn a Aix-en-Provence. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dilluns 5 de juliol
Dimarts 6 de juliol

MARSELLA & AIX-EN-PROVENCE

Sortida cap a Marsella havent esmorzat. Visita opcional amb guia local de la ciutat, escenari de la famosa obra d’Alexandre Dumas ‘El Comte de Montecristo’. És la ciutat més antiga de França, fundada pels grecs l’any 600 a.C., i la segona més gran del país. S’estén entre el Port Vell, protegit pels forts de Saint-Nicolas i Saint-Jean, i la basílica de Notre-Damme-de-la-Garde (s.XIX), que domina la ciutat amb els seus 162 metres d’alçada. Al Port Vieux, centre neuràlgic de la ciutat, podrem respirar l’ambient del mercat del peix i els seus vibrants molls. També destaquen el cosmopolita carrer de la Canebière, el pintoresc barri de Panier i les seves típiques cases altes amb façanes de colors, l'hospici de l'Antiga Caritat, l'Ajuntament, etc.

Dinar. Havent dinat coneixerem Aix-en Provence, ciutat termal des dels temps dels romans, on destaca la catedral de Saint-Sauveur, amb un claustre dels segles XII i XIII; la Plaça de l’Ajuntament i la Torre del Rellotge; i la romàntica Plaçada d’Albertas, entra d’altres.

Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimarts 6 de juliol
Dimecres 7 de juliol

RIEZ & PLANA DE VALENSOLE

Esmorzar a l’hotel. Avui farem una altra Ruta de la Lavanda. Començarem per la petita i bonica població de Riez, coneguda pels seus vestigis romans, portes fortificades, muralles i cases antigues del centre històric, entre les que destaca el Palau Renaixentista de Mazan. Intentarem coincidir amb el seu mercat setmanal, d’un típic estil provençal.

Continuarem cap a Valensole, entre magnífics camps de lavanda. Dinar. Havent dinat, visitarem una explotació agrària on tindrem una nova mostra de com es cultiva i destil·la la lavanda, i com es produeixen els seus productes derivats. Després d’aquesta interessant visita, retorn a Aix-en-Provence passant per la bonica plana de Valensole.

Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 7 de juliol
Dijous 8 de juliol

AIX-EN-PROVENCE → SAINTES-MARIES-DE-LA-MER → AIGÜES-MORTES → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Saintes-Maries-de-la-Mer, on pujarem a un tren turístic per recórrer el Parc Natural Regional de la Camarga, vorejant estanys i aiguamolls envoltats d’una fauna i flora excepcional, ocells, cavalls, braus, flamencs i d’altres espècies.

Continuació fins a Aigues-Mortes, vila fortificada que conserva la totalitat de les seves muralles. Dinar.

Havent dinat, sortida cap als diferents punts d’origen.
Dijous 8 de juliol

Preu per persona en habitació doble:

Preu per persona en habitació doble:

705 €

Preu per persona en habitació individual:

905 €

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

PROVENÇA
Del 4 al 9 de juliol del 2021
Des de 705 euros
+ INFO
CENTRE D'ESPANYA
Del 3 al 9 d'octubre del 2021
950 euros
+ INFO
BENIDORM
Del 2 al 8 de novembre del 2021
570 euros
+ INFO
COSTA DEL SOL
Del 14 al 20 de novembre del 2021
990 euros
+ INFO
FALLES DE VALÈNCIA
Del 4 al 6 de setembre del 2021
Des de 390 euros
+ INFO
Previous
Next
IRLANDA
Del 16 al 24 d'octubre del 2021
1.995 euros
+ INFO
ISTANBUL & CAPADÒCIA
Del 5 al 12 de novembre del 2021
1.880 euros
+ INFO
JERUSALEM
Del 23 al 28 de novembre del 2021
1.800 euros
+ INFO
EGIPTE & CREUER PEL NIL
Del 14 al 21 de novembre del 2021
2.600 euros
+ INFO
Previous
Next