QUI SOM

L’any 1962 Joan Viñolas fundà a Roses una empresa de transports al servei de l’activitat turística. Anys més tard un dels seus fills, Josep Viñolas, obria la nostra primera agència de viatges a Roses. 

61 anys després Viatges Viñolas continua mantenint el seu caràcter familiar, avui encapçalada per la tercera generació, amb Jordi Viñolas al capdavant. 

Avui Viatges Viñolas compta amb 7 oficines dedicades al turisme vacacional i diferents departaments que han fet créixer i diversificar l’empresa en sectors com el del turisme receptiu, els viatges d’empresa, els viatges en grup, els viatges d’incentiu o la pròpia companyia d’autocars. 

Agències de Viatges

Tenim oficines a Figueres, Girona, Olot, Manresa, Tortosa, Roses i Torroella de Montgrí.

Oferim un servei professional i un tracte proper. Som especialistes en viatges a mida.

El nostre departament de Business Travel ofereix serveis integrals a les empreses. 

Tenim més de 20 anys d’experiència en la gestió de viatges d’empresa, viatges d’incentiu, reunions, esdeveniments, congressos…  

Disposem d’un equip molt estable d’agents especialitzats en el sector.

Autocars Viñolas us ofereix serveis de transfer, rutes, excursions, transport escolar i desplaçaments esportius.

Disposem d’una flota de 16 vehicles. Autocars de 30, 50, 55 i 75 places amb motors Man, Volvo, Mercedes i Scania; amb carrosseries Beulas i Irizar.

El nostre departament receptiu dóna suport a totes aquelles agències de viatges estrangeres, col·lectius, grups i particulars que volen venir a passar les seves vacances a Catalunya o Espanya. 

Oferim serveis de transfer, organització de reunions, allotjament per a grups, excursions, concierge, tours culturals, tours gastronòmics, turisme actiu, estajos esportius, etc.

Llibreries de viatge

Llibreries especialitzades en viatges a Girona i Figueres. Hi trobararàs guies de viatge, mapes de carreteres, guies de senderisme, mapes de senderisme, literatura de viatges, literatura de muntanya, boles del món, etc…