Viatges de noces inusuals

Viatges de noces inusuals

Destins inusuals

El manual dels viatges de noces parla de paradisos amb platges de somni, tranquilitat i relax. Però també diu que ha de ser un viatge especial per recordar tota la vida. Hi ha destins poc corrents o inusuals, realment aventurers, que malgrat sortir del cànon habitual dels viatges de nuvis tenen més possibilitats de fer que el vostre sí que sigui el viatge de la vostra vida. 

En aquesta llista de recomanacions hi trobareu destins considerats freds però que cada cop són més populars, com l’Antàrtida, Islàndia, les illes Feroe o Alaska. Regnes místics de l’Himalaya, com Bhutan i Nepal. Destins exòtics com Madagascar, Borneo, Bolívia o Moçambic.

#1 CREUER A L'ANTÀRTIDA

#2 BHUTAN & NEPAL

#3 MADAGASCAR

#4 ALASKA

Viatjar a Alaska és viatjar a un lloc remot, al passat, a la cultura del vell Oest americà. Però sobretot és quedar bocabadats amb les seves muntanyes, boscos i paisatges.

Alaska té Parcs Nacionals grans com països, com el Denali que allotja la muntanya més alta de l’Amèrica del Nord amb 6.190 metres, desenes de milers de km² de tundra verge, glaciars, boscos i una fauna salvatge on destaquen els llops, els coiots, els óssos i els ants. Hi podreu fer excursions que recordareu tota la vida.

També té alguns dels glaciars més grans i espectaculars del món, on podreu fer recorreguts entre camps de gel i fiords de gran bellesa, quedant garratibats amb el so dels blocs de gel movent-se i trencant-se.

Els llacs també són molt abundants a Alaska. Us serviran per desplaçar-vos amb hidroavió i gaudir de les seves vistes, fent excursions a peu o amb caiac. Als seus rius també hi podreu fer activitats aquàtiques, pescar, acampar i observar espècies com els óssos Grizzly. 

Alaska és tan espectacular i èpica que encara no hem ni mencionat altres experiències màgiques que s’hi poden viure, com l’observació de balenes, les aurores boreals, allotjar-se en autèntiques cabanyes de fusta, navegar entre icebergs i frarets o fer un viatge amb ferry a les encara més remotes illes Aleutianes.

#5 BOLÍVIA

altres destins

Altres recomanacions si cerqueu una experiència diferent a un destí inusual per fer-hi un viatge de noces serien: Moçambic, les illes Feroe, Islàndia, Borneo, Jordània, Senegal o Mongòlia.

No dubteu a contactar-nos, sense cap compromís, si voleu saber més sobre aquests destins o qualsevol altre lloc del món. Us atendrem de manera personalitzada, posant al vostre servei tota la nostra experiència i passió pels viatges.