sevilla
sevilla2
cadiz
slider costa del sol
slider costa del sol
andalusia-rocio

ANDALUSIA AMB ESTADA A SEVILLA

Itinerari

Dissabte 22 d'octubre

ORIGEN → BARCELONA → SEVILLA

Trasllat amb autocar des de les nostres oficines a l’estació Barcelona-Sants. Sortida amb tren AVE a les 08.30h, amb arribada a Sevilla a les 14.04h. Trasllat amb autocar a l’hotel. Dinar i distribució de les habitacions.

Havent dinat, visita panoràmica de la ciutat amb autocar, passant per indrets monumentals com el Puente del Quinto Centenario, La Cartuja, l’Avenida de las Palmeras amb el Parque María Luisa i els pavellons de l’Exposició Iberoamericana del 1929, la Torre del Oro, la Plaça de Braus, etc. Sopar i allotjament a l’hotel, situat al centre de Sevilla.
Dissabte 22 d'octubre
Diumenge 23 d'octubre

SANTUARIO DEL ROCÍO & SEVILLA

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem el famós Santuari de Nuestra Señora del Rocío, punt de celebració de la Romería més famosa d’Andalusia, celebrada durant la segona pasqua. Retorn a Sevilla per dinar a l’hotel.

Havent dinat visitarem Sevilla acompanyats d’un guia local, destacant la Plaza de España, el barri de Santa Cruz i la Catedral de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.
Diumenge 23 d'octubre
Dilluns 24 d'octubre

EXCURSIÓ A HUELVA

Esmorzar a l’hotel. Excursió durant tot el dia a Huelva, visitant alguns dels seus punts més emblemàtics, com el barri de la Reina Victoria, l’ajuntament, la Casa de Colón, etc.

Dinarem a un reconegut restaurant de la ciutat. Dedicarem la tarda a la Ruta Colombina, visitant el monestir de La Rábida (lloc d’estada de Cristòfor Colom) i el moll de Las Carabelas, on podrem admirar les rèpliques de les tres caravel·les que van travessar l’Atlàntic. Retorn a Sevilla. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dilluns 24 d'octubre
Dimarts 25 d'octubre

EXCURSIÓ A CÁDIZ & JEREZ

Esmorzar a l’hotel. Excursió durant tot el dia. Al matí visitarem Cádiz, coneguda com la Tacita de Plata. Recorrerem els seus típics carrers i el Mercat Central, la plaça de l’ajuntament i la plaça de la Catedral, entre d’altres.

Dinar a un conegut restaurant de la zona. Dedicarem la tarda a Jerez, on visitarem una de les seves bodegues més famoses, la Bodega González Byass, coneguda pel seu famós vi Tio Pepe. Retorn a Sevilla. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimarts 25 d'octubre
Dimecres 26 d'octubre

EXCURSIÓ A CÓRDOBA

Esmorzar a l’hotel. L’excursió d’avui ens portarà a Córdoba. Hi visitarem amb guia local la seva Catedral-Mesquita, el Barri Jueu i els seus Patios,

Dinar a un reconegut restaurant de la ciutat. Tarda lliure a Córdoba. Retorn a Sevilla. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 26 d'octubre
Dijous 27 d'octubre

DIA LLIURE A SEVILLA

Esmorzar a l’hotel. Avui podrem gaudir d’un dia lliure a Sevilla per passejar, anar de compres o fer alguna visita per lliure, com la Calle Sierpes, Las Setas... o algun palau com la Casa de Pilatos, el Real Alcázar, la Plaça de Braus de la Real Maestranza...

Sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 27 d'octubre
Divendres 28 d'octubre

SEVILLA → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure durant el matí. A l’hora convinguda, trasllat a l’estació de tren de Santa Justa. Sortida del tren de tornada a les 14.48h, amb arribada a Barcelona-Sants a les 20.22h. Trasllat de retorn als diferents punts d’origen.
Divendres 28 d'octubre

Preu per persona compartint habitació doble:

1.350 €

Preu per persona en habitació individual:

1.600 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

GRAN VIATGE A NOVA ZELANDA & SYDNEY
Del 7 al 27 de febrer del 2023
9.650 euros
+ INFO
CAP D'ANY AL MARROC
Del 28 de desembre al 5 de gener del 2023
2.300 euros + vols
+ INFO
ANDALUSIA, SEVILLA
Del 22 al 28 d'octubre
1.350 euros
+ INFO
BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
Previous
Next
SAO MIGUEL, AÇORES
Del 21 al 28 d'abril del 2023
2.050 euros
+ INFO
SUÏSSA
Del 9 al 16 d'octubre del 2022
1.795 euros
+ INFO
PARIS
Del 28 de novembre al 2 de desembre del 2022
995 euros
+ INFO
NOVA YORK
Del 2 al 9 de desembre del 2022
des de 2.550 euros
+ INFO
Previous
Next