itineraridevols
_DSC0668
saariselka-aurores9
saariselka-aurores10
saariselka-aurores6
saariselka-aurores7
saariselka-aurores8
saariselka-aurores4
saariselka-aurores3

AURORES BOREALS A LAPÒNIA AMB JUAN CARLOS CASADO

Acompanya’ns a la Lapònia finlandesa per descobrir el meravellós fenòmen de les aurores boreals. 

Saariselka és un ressort de vacances situat a la Lapònia finlandesa, a les portes del Parc Nacional Urko Kekkonen. És un destí ideal per gaudir d’activitats i esports d’hivernen plena natura.

Durant el dia podreu gaudir de diferents activitats opcionals, com el senderisme, les excursions amb raquetes, l’esquí nòrdic, safaris amb trineu de gossos o rens, sortides amb motos de neu o passejades amb fatbikes. Molt a prop de l’hotel també hi trobarem la baixada de trineus més llarga d’Europa.

Quan arribi la tarda, podrem aprendre més sobre les aurores boreals gràcies a les xerrades del nostre guia acompanyant, l’astrofotògraf Juan Carlos Casado. Aquestes xerrades ens ajudarà a comprendre aquest fenomen i sobretot, a saber observar-lo durant les nits. També aprendrem a fotografiar les aurores, tan si disposem només d’un telèfon mòbil com d’una bona càmera de fotos. 

El plat fort arribarà a la nit, amb diferents sortides per observar les aurores boreals. Podrem pujar al cim del Kaunispää, un turó de 437 metres amb vistes de gairebé 360º. Durant 3 nits (3 hores/nit), disposarem d’un refugi al Parc Nacional Urho Kekkonen, amb cadires, taules, llar de foc i una terrassa panoràmica. També visitarem un campament d’aurores amb sopar inclòs, on tindrem 5 hores per esperar les aurores boreals al costat d’un llac gelat, amb una petita cabanya tradicional per escalfar-nos quan calgui. 

Durant les 7 nits d’aquesta estada ens allotjarem a l’hotel Lapland Riekonlinna, un pràctic hotel que disposa de saunes privades, restaurant, bar i internet wifi gratuït. La sortida de les activitats opcionals és just al costat de l’hotel, que també té un fàcil accés als senders del Parc Nacional Urko Kekkonen, a restaurants, pubs i un supermercat, fent molt còmode l’estada a Saariselka. 

Les temperatures seran baixes, amb mitjanes entre els -3ºC i els -13ºC, però us assessorarem en tot el que calgui per tal que aneu ben equipats i no passeu fred. Durant les activitats opcionals està inclòs un kit de roba tèrmica, que podreu fer servir durant tota la vostra estada si contracteu com a mínim 2 d’aquestes activitats.

Aquest viatge està organitzat en col·laboració amb AstroXperiences, un projecte cofundat per l’empresa gironina Telescopiomania i el propi Juan Carlos Casado, amb qui estem treballant en propostes de viatge que molt aviat us presentarem.

 

** Les aurores boraels són un fenomen natural la observació del qual depèn de diversos factors que no estan sota el nostre control, com la climatologia i els vents solars, entre d’altres. La seva observació no pot ser garantida, però tan les dates d’aquest viatge com Saariselka estan triats per oferir les màximes possibilitats de poder gaudir-ne. **

Preu per persona compartint habitació doble:

2.400 €

Preu per persona en habitació individual:

2.905 €

Suplement apartament amb sauna:

Segons disponibilitat

Activitats opcionals:

A consultar

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

NOVA YORK
De l'1 al 9 de desembre del 2023
des de 3.000 euros
+ INFO
ISRAEL
De 16 al 23 de novembre del 2023
3.150 euros
+ INFO
AURORES BOREALS A LAPÒNIA
De 15 al 22 de març del 2024
2.400 euros
+ INFO
NOVA YORK
De 24 de novembre al 2 de desembre del 2023
des de 2.950 euros
+ INFO
MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES
De 29 de novembre al 2 de desembre del 2023
1.250 euros
+ INFO
BULGÀRIA
DeL 15 al 24 de maig del 2024
2.500 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
CREUER DE CAP D'ANY ALS EMIRATS
Del 29 de desembre al 7 de gener del 2024
3.000 euros
+ INFO
TAILÀNDIA
Del 20 de febrer al 5 de març del 2024
4.500 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
CREUER COSTA TOSCANA
Del 22 al 29 d'octubre
des de 1.090 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide