slider
marroc-campament
marroc-campament2
marroc-aitbenhaddou
marroc-ouarzazate
marroc-telouet
slider
slider
marroc-marrakech
slider

CAP D'ANY AL DESERT DEL MARROC

Viatge en grup reduït al Marroc, per gaudir d’un cap d’any molt especial en jaimes de luxe al desert de Merzouga, Erg Chebbi. Recorrerem terres de Kasbahs, palmerals, gorges i la fantàstica ciutat de Marràqueix, que ens esperarà amb la seva famosa medina i els seus socs.

Itinerari

Dimecres 28 de desembre

ORIGEN → BARCELONA → MARRÀQUEIX

Trasllat amb autocar a l’aeroport de Barcelona des de Roses, Figueres i Girona. Vol a Marrakech amb sortida a les 07.55h i arribada a les 09.20h. Assistència i visita panoràmica de la ciutat i les seves muralles amb guia local.

Acabada la visita, trasllat i dinar a l'hotel. Temps lliure per descansar del vol matinal. Tarda lliure per passejar per la ciutat amb el guia acompanyant. Sopar lliure i allotjament a l'hotel.
Dimecres 28 de desembre
Dijous 29 de desembre

MARRÀQUEIX → SKOURA → KALAAT MGOUNA → DADES

Esmorzar i sortida cap al sud, passant pel port de muntanya de Tizin Tichka (2.260 metres). Visita de la kasbah Telouet, d’estil andalusí. Antiga capital de Glaua, antics senyors de l’Atlas i Paixà de Marrakech, fins la independència del Marroc.

Continuació travessant la ruta de les mil kasbahs cap a la Vall de les Roses, conegut per la fabricació artesanal de perfums i cremes. Arribada a Boumalne Dades. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 29 de desembre
Divendres 30 de desembre

DADES → TODRA → TINGHIR → ERFOUD → MERZOUGA

Esmorzar i continuació de la ruta de les Kasbahs, una sèrie de fortaleses construïdes en tova vermella, franquejades per 4 torretes. Continuació cap a les gorges de Todra, on veurem formacions rocalloses conegudes com “dits de mona”. Tot seguit veurem el Palmeral de Tinghir i arribarem a Erfoud, on veurem la Cascada, un antic sistema d’irrigació. Arribada a Merzouga. Sopar i allotjament a l’hotel.
Divendres 30 de desembre
Dissabte 31 de desembre

KHAMLIA, RISSANI & ERG CHEBBI

Esmorzar. Avui viurem tota una aventura al desert, començant pel poble de Khamlia, on tindrem l’oportunitat de sentir la música de la seva població, originària de Mali. Els avant passats d’aquestes gents foren esclaus durant el període de les caravanes comercials que unien el Marroc amb l’Àfrica Negra. També podrem tastar el famós plat de la zona, el Medfouna.

Continuació cap a Rissani, on visitarem el seu curiós mercat tradicional. Després visitarem i compartirem te sahrauí amb nòmades del desert.

Tot seguit anirem fins a un campament al desert i ens instal·larem en luxoses haimes. Sortida amb dromedaris per gaudir de la posta de Sol i d’Erg Chebbi, l’únic mar de dunes del Sàhara al Marroc. Té una llargada de 22 km i una amplada de 5 km, amb dunes que arriben als 150 metres d’alçada. Retorn al campament i sopar especial de cap d’any, amb animació i ball. Allotjament al campament.
Dissabte 31 de desembre
Diumenge 1 de gener

MERZOUGA → ALNIF → NKOB → AGDZ → OUARZAZATE

Esmorzar. Avui començarem la ruta de tornada a Marrakech, per una ruta diferent a la de l’anada. Passarem per Rissani, on la dinastia alauita va començar la construcció de la seva nació. Hi trobarem la seva tomba. La propera aturada serà a Nkob, un petit poble bereber, famós per les seves kasbahs i el seu palmeral.

Dinar a un restaurant local. Havent dinat continuarem la ruta passant pel poble d’Agdz i la Vall del Draa, un de les valls més grans del Marroc, amb grans palmeres i molta història, ja que fou el punt de partida de moltes de les dinasties que van governar el país durant segles, com els Almoràvit i els Saadi. Arribada a Ouarzazate. Sopar i allotjament al riad.
Diumenge 1 de gener
Dilluns 2 de gener

OUARZAZATE

Esmorzar. Visita de las Kasbah Tourirt. Aquest magnífic castell de de sorra, situat com per art de màgia sobre un camp d’ametllers, destaca pel seu bell contrast de llums i es va fer famós per allotjar la filmació de més de 20 pel·lícules, del renom de Lawrence d’Aràbia, la Joia del Nil, la Mòmia o Gladiator. Aquesta Kasbah és un exemple únic de l’arquitectura intacta del sud del Marroc. Sopar i allotjament al riad.
Dilluns 2 de gener
Dimarts 3 de gener

OUARZAZATE → AIT BEN HADDOU → MARRÀQUEIX

Esmorzar. Últim tram de la tornada a Marràqueix, tornant a travessar el pas de Tizin Tichka.Durant la ruta ens aturarem a Ait Ben Haddou, un poble amazic declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. També fou conegut com el “Mont-Saint-Michel des Chleuhs” durant el protectorat francès.

Dinar a un restaurant local. Temps per passejar i gaudir de la bellesa de les kasbahs i del silenci. Continuació i arribada a Marràqueix. Sopar i allotjament a l’hotel Adam Park.
Dimarts 3 de gener
Dimecres 4 de gener

MARRÀQUEIX

Esmorzar i visita de la ciutat. Descobrirem la seva impressionant Medina, l’autèntic cor de la ciutat, format per un laberint de carrerons que ens sorprendran a cada cantonada, mentre gaudim d’una inigualable barreja de colors i sensacions. Coneixerem el seu fascinant passat a través dels seus monuments mil·lenaris: els jardins de la Menara, el Minaret de la Koutoubia, el Palau de la Badia, Dar el Pacha i la famosa plaça Djemaa el Fna. Tot seguit visitarem una típica farmàcia i els socs. Temps lliure per dinar (no inclòs).

Sopar de comiat i espectacle a un famós restaurant. Trasllat i allotjament a l’hotel.
Dimecres 4 de gener
Dijous 5 de gener

MARRàqueix → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Marrakech per agafar el vol de tornada. Arribada a Barcelona, recollida d’equipatges i trasllat amb autocar als punts d’origen.
Dijous 5 de gener

Preu per persona compartint habitació doble:

2.300 €

Preu per persona en habitació individual:

A consultar

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
CASTELLS D'ESCÒCIA
Del 9 al 18 de juny del 2023
3.550 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
ALSÀCIA & SELVA NEGRA
Del 8 al 14 d'octubre del 2023
1.425 euros
+ INFO
Previous
Next