dubai-portada
slider
slider
slider
slider
slider
slider

CAP D'ANY A DUBAI

Itinerari

Dimarts 28 de desembre

BARCELONA → DUBAI

Trasllat des de les nostres oficines a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a les 15.10h, amb arribada a Dubai a les 00.40h del dimecres. Tràmits d’entrada, trasllat i allotjament a l’hotel.
Dimarts 28 de desembre
Dimecres 29 de desembre

DUBAI CLÀSSIC

Esmorzar a l’hotel.

Durant el matí disposarem de temps lliure per descansar i gaudir de la piscina de l’hotel o de la platja.

A primera hora de la tarda visitarem el Dubai clàssic. Visitarem la Heritage Village, un museu a l’aire lliure on conèixer la forma de vida dels antics habitants de la ciutat. Continuarem amb la zona de Bastakia, coneguda per les seves antigues cases comercials, galeries, restaurants i cafès; i amb la visita del Museu de Dubai. Tot seguit, trasllat en un “Abra” (taxi d’aigua) per veure l’ambient a l’altra riba de l’Ancorada. Continuació cap a l'exòtic i aromàtic soc de les especies i el basar d’or.

Sopar lliure i Allotjament a l’hotel.
Dimecres 29 de desembre
Dijous 30 de desembre

DUBAI MODERN

Esmorzar a l’hotel.

Visita del Dubai modern durant el matí. Parada fotogràfica al Burj Al Arab, considerat un dels hotels més luxosos del món. Tot seguit, visita de la Dubai marina, i un cop acabada, trasllat amb mono-rail a l’illa Palmera “Palm Jumeirah”. Continuació fins al centre comercial Mall of Emirates, on hi podrem veure el Ski Dubai. Acabarem el matí dirigint-nos al Downtown per visitar el Burj Khalifa (edifici més alt del món amb 828 metres d’alçada) i entrar al Dubai Mall (entrada inclosa).

Dinar lliure. Havent dinat, tarda lliure a la zona del llac i el Dubai Mall.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dijous 30 de desembre
Divendres 31 de desembre

DIA LLIURE A DUBAI

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per gaudir de Dubai. Sopar de cap d’any i allotjament a l’hotel.
Divendres 31 de desembre
Dissabte 1 de gener

SAFARI AMB 4X4 AL DESERT

Esmorzar a l’hotel.

Matí lliure a disposició del grup. A la tarda farem un safari en luxosos 4x4 pel desert, on gaudirem de l'excitació de viatjar sobre les dunes de sorra. La ruta passa per granges de camells i un paisatge espectacular, que permet obtenir molt bones fotografies i apreciar la màgia de la posta de Sol a Aràbia.

Arribada a un campament tradicional, on podrem muntar amb camell, fumar l'aromàtica shisha o tatuar-nos amb henna. Sopar a un bufet àrab, amb espectacle folklòric inclòs. Retorn a Dubai i allotjament a l’hotel.
Dissabte 1 de gener
Diumenge 2 de gener

EXPO 2020

Esmorzar a l’hotel.

Avui visitarem l’Expo Dubai 2020 durant tot el dia, la primera exposició universal celebrada a un país de l’Orient Mitjà. Coincideix, entre d’altres, amb les celebracions de les noces d’or del EAU, el cinquantè aniversari d’aquest ric estat pèrsic, la independència del Regne Unit del qual fou ratificada el 2 de desembre de 1971.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Diumenge 2 de gener
Dilluns 3 de gener

ABU DHABI

Esmorzar a l’hotel.

Excursió durant tot el dia a Abu Dhabi, considerat el Manhattan d’Orient Mitjà, capital i centre administratiu del país. Passarem per Jebel Ali i la seva zona Franca, el port artificial més gran del món.

A l’arribar a Abu Dhabi, visita de la Mesquita Gran Sheikh Zayed, la tercera més gran del món amb capacitat per a 40.000 persones. Continuació cap al passeig marítim, també conegut con “la cornisa”, des d’on es poden fer fotografies de l’illa artificial “Lulú”. També observarem l’escullera, des d’on es poden fer fotos panoràmiques d’Abu Dhabi. Visitarem la reproducció del poblat tradicional conegut com a Heritage Village i farem una visita panoràmica del “Emirates Palace”, l’hotel més luxós del mon amb 7 estrelles. Finalment, vista del Palau Residencial de l’actual Sheikh.

Dinar a un restaurant seleccionat. Havent dinat, vista dels monuments símbol de la cultura àrab a la Plaça de la Unió. A continuació i ja de tornada cap a Dubai, visita de la “Sports City”, on es troba situat l’estadi de futbol més gran de l’Orient Mitjà, i del Parc Ferrari, amb l’entrada no inclosa. Continuació del retorn cap a Dubai.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dilluns 3 de gener
Dimarts 4 de gener

DIA LLIURE A DUBAI

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per gaudir de Dubai. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimarts 4 de gener
Dimecres 5 de gener

DUBAI → BARCELONA

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Dubai. Sortida del vol de tornada a les 07.50h, amb arribada a Barcelona a les 12.25h. Recollida d'equipatges i trasllat amb autocar als diferents punts d’origen.
Dimecres 5 de gener

Preu per persona en habitació doble:

Preu per persona en habitació doble (grup de 10 o més persones):

3.100 €

Preu per persona en habitació doble (grup de 18 o més persones):

2.900 €

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

NOVA YORK
De l'1 al 9 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
ISRAEL
De 16 al 23 de novembre del 2023
3.150 euros
+ INFO
NOVA YORK
De 24 de novembre al 2 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES
De 29 de novembre al 2 de desembre del 2023
1.250 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
CREUER COSTA TOSCANA
Del 22 al 29 d'octubre
des de 990 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide