budapest
budapest-pescadors
budapest-szentendre
bratislava
viena
viena2
viena-belvedere
viena-schonbrunn2
viena-schonbrunn3
viena-schonbrunn

CIUTATS IMPERIALS

Viatge en grup de 8 dies a Budapest, Bratislava i Viena, 3 de les ciutats imperials de la dinastia dels Habsburg.

Recorrerem els seus carrers, palaus i història amb guia acompayant durant tot el viatge i guies locals de parla hispana. El circuit inclou dos trajectes en vaixell pel riu Danubi, des de Szentendre a Budapest i de Bratislava a Viena. 

Allotjament en hotels cèntrics de 4*.

Itinerari

Dissabte 4 de juny

ORIGEN → BARCELONA → BUDAPEST

Trasllat amb autocar des de les nostres oficines a l’aeroport de Barcelona. Vol d’anada amb sortida a les 09.25h i arribada a Budapest a les 12.00h. Trasllat amb autocar i dinar a l’hotel. Havent dinat, visita panoràmica de la ciutat amb autocar i guia local. Sopar lliure i allotjament a l’hotel Mercure Budapest City Center.
Dissabte 4 de juny
Diumenge 5 de juny

EXCURSIÓ A SZENTENDRE

Esmorzar a l’hotel. Sortida amb autocar per visitar Szentendre, coneguda per ser una ciutat d’artistes. Passejarem pel centre acompanyats de la guia local, que ens explicarà la seva història i tradicions. Dinar a Szentendre. A les 17.00h, retorn a Budapest amb vaixell, navegant pel riu Danubi. Arribada a les 18.10h i trasllat amb autocar a l’hotel. Resta de la tarda lliure. Sopar lliure i allotjament a l’hotel Mercure Budapest City Center.
Diumenge 5 de juny
Dilluns 6 de juny

BUDAPEST A PEU

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem el centre de Budapest a peu, acompanyats de la nostra guia local. Dinar a l’hotel. Tarda lliure per fer visites opcionals, descansar, fer compres o passejar per la ciutat. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Mercure Budapest City Center.
Dilluns 6 de juny
Dimarts 7 de juny

BUDAPEST → BRATISLAVA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat amb autocar a Bratislava, la capital d’Eslovàquia. Dinar a l’hotel. Havent dinat, visita a peu del centre de la ciutat, el Castell de Bratislava i el seu tresor. Passejarem pel parc Sad Janka Kral’a i veurem la posta de Sol des de dalt del pont Most SNP, també coneguda com la torre de l’ovni. Sopar lliure i allotjament a l’hotel Radisson Blu Carlton.
Dimarts 7 de juny
Dimecres 8 de juny

BRATISLAVA → VIENA

Esmorzar a l’hotel. A les 10.00h del matí, carregarem les maletes a l’autocar i embarcarem a bord del Twin City Liner, per navegar en vaixell fins a Viena a través del Danubi. L’autocar ens estarà esperant a l’arribada per traslladar-nos a l’hotel. Dinar a l’hotel. Havent dinat farem una panoràmica amb autocar per l’avinguda Ringstrasse, que envolta el nucli antic de Viena. Tot seguit farem una passejada a peu pel centre. Trasllat amb autocar a l’hotel. Sopar lliure i allotjament a l’Arthotel Ana Boutique Six.
Dimecres 8 de juny
Dijous 9 de juny

PALAU DE SCHONBRUNN

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí gaudirem d’una visita guiada al Palau de Schonbrunn i els seus jardins, residència d’estiu dels Habsburg. Dinar al restaurant Residenz Cafè Schonbrunn. Trasllat amb autocar a l’hotel i al centre de la ciutat. Tarda lliure per fer visites opcionals o passejar per la ciutat. Sopar lliure i allotjament a l’hotel Arthotel Ana Boutique Six.

Opcional: trasllat amb autocar i sopar bufet a una taberna tradicional, amenitzat amb música i folklore tradicional.
Dijous 9 de juny
Divendres 10 de juny

CATEDRAL DE SANT ESTEVE

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí ens traslladarem al centre amb transport públic per visitar l’interior de la Catedral de Sant Esteve i seguir visitant el centre de la ciutat. Dinar a la cerveseria Salm Brau. Tarda lliure. Sopar lliure i allotjament a l’hotel Arthotel Ana Boutique Six.

Opcional: Visita guiada del Palau Belvedere, un fantàstic conjunt arquitectònic barroc que allotja una de les millors col·leccions artístiques d’Europa.

Opcional: Concert amb música de Mozart i sopar.
Divendres 10 de juny
Dissabte 11 de juny

VIENA → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Viena per agafar el vol de tornada, amb sortida a les 15.55h i arribada a Barcelona a les 18.25h. Trasllat amb autocar fins dels diferents punts d’origen.
Dissabte 11 de juny

Preu per persona compartint habitació doble:

1.650 €

Preu per persona en habitació individual:

2.100 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CAP D'ANY AL MARROC
Del 28 de desembre al 5 de gener del 2023
En Preparació
ESCAPADA A ROMA
Del 5 al 9 de novembre del 2022
1.450 euros
+ INFO
GRAN VIATGE A NOVA ZELANDA & SYDNEY
Del 7 al 27 de febrer del 2023
9.650 euros
+ INFO
EGIPTE, ENTRE DÉUS & FARAONS
Del 6 al 16 d'octubre del 2022
des de 2.600 euros
+ INFO
ANDALUSIA, SEVILLA
Del 22 al 28 d'octubre
1.350 euros
+ INFO
Previous
Next
NOVA YORK
Del 2 al 10 de desembre del 2022
des de 2.400 euros
+ INFO
FLORÈNCIA & TOSCANA
Del 31 d'octubre al 5 de novembre del 2022
1.450 euros
+ INFO
PARIS
Del 28 de novembre al 2 de desembre del 2022
995 euros
+ INFO
IRLANDA
Del 4 al 12 de juliol del 2022
2.295 euros
+ INFO
SUÏSSA
Del 9 al 16 d'octubre del 2022
1.795 euros
+ INFO
Previous
Next