slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
keops
slider

EGIPTE & CREUER PEL NIL

Amb aquest viatge en grup i guia acompanyant podrem conèixer una de les civilitzacions més importants de l’antiguitat. La majestuositat dels vestigis de l’antic Egipte i el seu misticisme, ens portaran a un viatge a través del temps.  

Visitarem El Caire, una ciutat caòtica i exuberant. Museus, mesquites i antics basars, on podrem interactuar i regatejar amb els petits comerciants locals. Visitarem la Necròpolis de Gizeh, una de les més famoses del món, però també zones més desconegudes com Dashur.

Gaudirem d’un creuer pel Nil, des de Luxor a Assuan, aturant-nos per visitar alguns dels temples més populars del país i els encants amagats d’aquest místic riu. La llum d’Egipte és especial, les sortides i postes de Sol mentre naveguem seran moments molt especials.

És en definitiva, un viatge que no us deixarà indiferents i que recordareu durant molt de temps.  

Itinerari

Diumenge 14/11

ORIGEN → BARCELONA → EL CAIRE

Sortida des de Roses, Figueres i Girona cap a l’aeroport de Barcelona. Vol a El Caire. Tràmits d’entrada al país i trasllat a l’hotel. Sopar fred i allotjament.
Diumenge 14/11
Dilluns 15/11

EL CAIRE → LUXOR

Esmorzar a l’hotel. Visita del Museu de les Civilitzacions Egípcies durant el matí (en cas de no ser obert, visitarem el Museu de les Antiguitats). A continuació ens dirigirem a la Ciutadella del Caire, on hi destaca l’imponent Mesquita Muhammad Alí, a més de diversos museus i jardins amagats entre els seus murs.

Per acabar, visita del Caire fatimita, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, zona fundada al segle X com a recinte reial dels califes. És ple de mesquites i d’altres edificis històrics. Passejarem pel pintoresc basar de Khan el-Khalili, antiga zona comercial del segle XIV.

Acabades les visites, trasllat a l’aeroport i dinar a l’hotel Meridien Airport. Havent dinat, vol a Luxor. Arribada i sortida per visitar els majestuosos temples de Luxor i Karnak.

Trasllat i embarcament a la motonau Acamar. Sopar i nit a bord.
Dilluns 15/11
Dimarts 16/11

LUXOR → ESNA → EDFU

Opcional: Vol amb globus sobre els temples de Luxor durant la sortida del Sol.

Esmorzar a bord. Visita de la famosa Necròpolis de Tebes, tresor arqueològic que constitueix una de les principals meravelles d’Egipte, la Vall del Reis, on visitarem les tombes de 3 faraons, incloent la de Tutankamon. La visita continuarà amb el temple funerari de Ramsès III, actualment conegut com temple de Medinat Habu, i amb una visita panoràmica del Temple de la Reina Hatshepsut. Més tard admirarem les restes del Temple d’Amenhotep III, que ens rebrà amb els Colossos de Mèmnon, dues gegantesques estàtues bessones de pedra.

Retorn a la motonau i sortida cap a Esna. Dinar a bord. Durant la tarda ens relaxarem navegant pel Nil.

Sopar i allotjament a bord mentre naveguem cap a Edfu.
Dimarts 16/11
Dimecres 17/11

EDFU → KOM OMBO → ASSUAN

Esmorzar a bord. Sortida cap al temple d’adoració del déu Horus, temple egipci millor conservat, que va romandre ocult sota la sorra fins a mitjans del segle XIX. Retorn al vaixell i navegació cap a Kom Ombo.

Dinar a bord. Arribada a Kom Ombo. Excursió a peu al temple de Kom Ombo, dedicat al déu Haroeris (el déu falcó) i a Sobek (el déu cocodril). Tot seguit, breu visita d’una exposició de cocodrils momificats, que ens ajudarà a comprendre millor la cultura de l’antic Egipte.

Retorn a la motonau i continuació de la navegació cap a Assuan. Sopar i nit a bord.
Dimecres 17/11
Dijous 18/11

ASSUAN

Esmorzar a bord. Excursió per carretera (3h) als meravellosos temples d’Abu Simbel. Els temples van ser traslladats pedra a pedra 200 metres abans de la construcció de la Presa d’Assuan, per evitar la seva desaparició. El principal punt de referència del complex és el temple de Ramsès II, amb una façana principal que compta amb 4 estàtues de 20 metres d’alçada. Caminant cap a l’interior trobarem una extensa galeria i diverses sales per honorar als déus egipcis. També veurem el temple dedicat a Nafertari.

Dinar a Abu Simbel abans de tornar al vaixell. Havent dinat, navegarem en faluca i gaudirem de les vistes del Jardí Botànic, l’illa Elefantina i el mausoleu del cap dels ismaelites Agha.

Retorn al vaixell. Sopar i allotjament a bord.
Dijous 18/11
Divendres 19/11

ASSUAN → EL CAIRE

Esmorzar a bord i desembarcament. Sortida amb vehicle privat i embarcarcament a una llanxa per visitar la petita illa de Philae. S’hi erigeix un temple en honor a la deessa Isis, construït per ordre de Ptolomeu II. Tot seguit visitarem la famosa Presa d’Assuan, una gegantesca obra d’enginyeria hidràulica, construïda entre els anys 60 i 70.

Trasllat a l’aeroport d’Assuan i vol a El Caire. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.
Divendres 19/11
Dissabte 20/11

EL CAIRE

Esmorzar bufet a l’hotel i excursió a la Necròpolis de Saqqara, situada a 30 km del Caire. Hi trobarem restes de complexos funeraris erigits pels faraons de l’Imperi Antic. És aquí on Imhotep, el primer arquitecte conegut del món, va dissenyar una tomba pel faraó Djoser: una piràmide esglaonada, la primera de grans dimensions feta a Egipte.

Tot seguit, trasllat a la zona de Dashur, que allotja una necròpolis reial declarada Patrimoni de la Humanitat. Hi trobarem meravelles com la Piràmide Vermella del faraó Snefru, fundador de la IV Dinastia i pare de Kheops, sent la tercera piràmide més gran d’Egipte i la primera amb tots els costats triangulars que es va construir amb èxit.

Dinar al restaurant de l’hotel Mena House. Havent dinat, visita de la Necròpolis de Gizeh, que allotja les famoses piràmides de Kheops, Khefren i Micerí. Entrada a la piràmide de Khefren o Micerí, l’Esfinx de Giza i el Temple de la Vall de Khefren.

Tot seguit, trasllat a un centre de papir, on descobrirem com es produïa i veurem una exposició de papirs pintats a mà.

Sopar i allotjament a l’hotel.
Dissabte 20/11
Diumenge 21/11

EL CAIRE → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona. Arribada i trasllat amb autocar als diferents punts d’origen.
Diumenge 21/11

Preu per persona en habitació doble:

Preu per persona en habitació doble:

2.600 €

Preu per persona en habitació individual:

3.020 €

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

NOVA YORK
De l'1 al 9 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
ISRAEL
De 16 al 23 de novembre del 2023
3.150 euros
+ INFO
NOVA YORK
De 24 de novembre al 2 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES
De 29 de novembre al 2 de desembre del 2023
1.250 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
CREUER COSTA TOSCANA
Del 22 al 29 d'octubre
des de 990 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide