paris-eiffel2
paris-eiffel
paris-louvre
paris2
paris-montmartre2
paris-montmartre
paris-sena
paris-versailles

ESCAPADA EN TGV A PARIS

Visita Paris tranquila i relaxadament amb nosaltres. Sortirem amb tren TGV des de l’estació Figueres-Vilafant (possibilitat de sortir des de Girona i Barcelona amb suplement) amb el nostre guia acompanyant. 

Disposarem d’una targeta de transport que ens permetrà viatges il·limitats amb el transport públic de la ciutat, aprofitant que just davant del cèntric hotel K+K Cayré tindrem una parada de Metro i ben a prop, estacions de tren lleuger per arribar allà on volguem, sense estrés ni embussos. 

Tindrem dos matins per caminar pel centre de la ciutat amb una guia local. El primer matí farem un tour creat per ella mateix, durant el qual descobrirem els monuments situats a la riba del Sena, el riu que va fer néixer Paris. Aquella mateixa tarda pujarem a la Torre Eiffel i qui ho desitgi, podrà navegar en creuer pel riu. 

El segon matí caminarem per la popular zona de Montmartre i visitarem el Museu de la Vida Romàntica, allunyats de les aglomeracions dels principals museus i monuments de la ciutat, on també podrem relaxar-nos al seu saló de te. La tarda serà lliure, aprofitant la targeta de transport per visitar la ciutat al vostre ritme. Disposareu del nostre guia acompanyant per aconsellar-vos, ajudar-vos i acompanyar-vos. 

L’últim dia a Paris serà per continuar visitant Paris per lliure, però si us ve de gust, durant el matí podreu visitar opcionalment el Palau de Versailles amb guia local.

 

Itinerari

Dilluns 28 de novembre

FIGUERES-VILAFANT → PARIS

Sortida amb tren TGV des de l’estació Figueres-Vilafant a les 10.08h. Arribada a l’estació parisenca Gare de Lyon a les 15.46h. Trasllat amb autocar a l’hotel.

Primera passejada pels voltants de l’hotel amb el guia acompanyant.
Dilluns 28 de novembre
Dimarts 29 de novembre

EL RIU QUE VA ORIGINAR PARIS & TORRE EIFFEL

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visita amb guia local, descobrint Paris i la seva història mentre passegem per la riba del riu Sena. Començarem recorrent l’île de la Cité (una petita illa situada al mig del riu) i els seus llocs emblemàtics, com el mercat de les flors o l’exterior de Notre-Dame, una de les Catedral més cèlebres del món. Tot seguit passarem per la Santa Capella, la Conciergerie i el barri llatí, on trobarem altres edificis mítics de la riba del Sena. Travessarem una de les primeres places reials parisenques, la Place Dauphine, i trobarem el pont més antic de la ciutat, el Pont-neuf. Admirarem l’arquitectura de la Monnaie de Paris, una de les institucions actives més antigues del món. Tot seguit passarem per un altre dels palaus dels reis de França, el Louvre i continuarem cap al jardí des Tuileries, fins arribar a l’obelisc de la Concòrdia. La visita acabarà amb explicacions sobre la història del museu d’Orsay i l’hotel de Salm, ben a prop de l’hotel.

Dinar lliure. Havent dinat, pujarem a la Torre Eiffel i passejarem pels seus voltants amb el nostre guia acompanyant.

Opcional: Navegació durant una hora a bord d'un creuer fluvial, amb sortida des de la Torre Eiffel.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimarts 29 de novembre
Dimecres 30 de novembre

MONTMARTRE & MUSEU VIDA ROMÀNTICA

Esmorzar a l’hotel. Avui agafarem el metro per anar fins a Montmartre, on farem una passejada amb guia local, descobrint aquesta popular zona presidida per la basílica del Sagrat Cor, on es reunien pintors, músics i bohemis com Satie, Valladon, Van Gogh i Picasso.

Acabada la passejada visitarem el Museu de la Vida Romàntica, antiga casa del pintor Ary Scheffer, amb obres d’artistes com George Sand i Ernest Renan. És una visita tranquil·la, allunyats de les multituds dels museus típics de la ciutat, durant la qual també podrem gaudir del seu saló de te.

Dinar i tarda lliures, durant la qual us recomanem aprofitar la situació de l’hotel per visitar museus com el Museu Rodin, el Petit Palais, l’hospital dels Invàlids, el Museu de l’Orangerie o el Jardí de Luxembourg.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimecres 30 de novembre
Dijous 1 de desembre

DIA LLIURE O EXCURSIÓ A VERSAILLES

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per passejar per Paris al vostre ritme, visitar algun dels seus museus i atraccions, o anar de compres. Allotjament a l’hotel.

Opcional: Visita amb guia local al Palau de Versailles durant el matí. Trasllat amb transport públic.
Dijous 1 de desembre
Divendres 2 de novembre

PARIS → FIGUERES-VILAFANT

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat amb autocar a l’estació Gare de Lyon. Sortida del tren TGV de tornada a les 10.12h, amb arribada a l’estació Figueres-Vilafant a les 15.55h. Final del viatge i dels serveis.
Divendres 2 de novembre

Preu per persona compartint habitació doble:

995 €

Preu per persona en habitació individual:

1.345 €

Preu navegació opcional en creuer fluvial:

16 €

Preu visita guiada opcional de Versailles (mínim 8 persones):

80 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

NOVA YORK
De l'1 al 9 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
ISRAEL
De 16 al 23 de novembre del 2023
3.150 euros
+ INFO
NOVA YORK
De 24 de novembre al 2 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES
De 29 de novembre al 2 de desembre del 2023
1.250 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
CREUER COSTA TOSCANA
Del 22 al 29 d'octubre
des de 990 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide