florencia-catedral
florencia-pont
florencia-duomo
florencia-david
cinque-terre2
cinque-terre
san-gimignano
siena

FLORÈNCIA & LA TOSCANA

A l’acabar aquest viatge, podeu consultar-nos la possibilitat d’allargar el viatge passant, per exemple, uns dies a Roma.

Itinerari

Dilluns 31 d'octubre

ORIGEN → BARCELONA → FLORÈNCIA

Trasllat amb autocar a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol d’anada a les 16.55h, amb arribada a l’aeroport de Florència a les 18.35h. Recollida d’equipatges. Trasllat amb tramvia a l’hotel i assignació d’habitacions.

Sopar a un restaurant proper a l’hotel. Havent sopat, si la nit és agradable, passejarem per la ciutat amb el guia acompanyant. Allotjament a l’hotel.
Dilluns 31 d'octubre
Dimarts 1 de novembre

FLORÈNCIA

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí farem un recorregut a peu acompanyats de la nostra guia local, visitant el barri de Santa Maria Novella i entrant a la farmàcia més antiga del món, la Plaça de la República, el Mercat Central, el Duomo i el barri de la família Medici. També visitarem el Museu de l’Acadèmia.

Dinar a un restaurant local. Havent dinat, continuarem el recorregut per la Plaça de la Signoria i el Pont vell, i visitarem la Galeria dels Uffizi. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimarts 1 de novembre
Dimecres 2 de novembre

CINQUE TERRE

Esmorzar a l’hotel. Avui gaudirem d’una meravellosa excursió a les Cinque Terre, una de les zones més famoses d’Itàlia. Si les condicions meteorològiques ho permeten, sortida cap a Portovenere, on embarcarem en un ferry que ens portarà a Monterosso, la més gran de les ciutats de les Cinque Terre.

Dinar durant l’excursió. Tot seguit, sortida cap a l’encantadora ciutat de Vernazza, caracteritzada pels seus carrers estrets i una petita plaça amb vistes al mar.

Retorn a Portovenere i continuació cap a Florència. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimecres 2 de novembre
Dijous 3 de novembre

SIENA & SAN GIMIGNANO

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la ciutat medieval de Siena. Passeig per la ciutat, incloent la visita exterior de la Catedral i la Piazza del Campo, que allotja el famós Palio di Siena, unes curses de cavalls que es celebren dos cops a l’any.

Dinar a un restaurant local. Havent dinat, sortida cap a la ciutat emmurallada de San Gimignano, on explorarem i admirarem els seus impressionants monuments romànics i gòtics.

Retorn a Florència amb autocar. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dijous 3 de novembre
Divendres 4 de novembre

FLORÈNCIA

Esmorzar a l’hotel. Avui tornarem a visitar Florència acompanyats de la nostra guia local.El recorregut a peu ens portarà a travessar el Pont Vell i el barri d’Oltrarno, fins arribar al Palau Pitti i els espectaculars jardins Boboli.

Dinar a un restaurant local. Havent dinat visitarem la Basílica de Santa Croce, un dels majors exemples de l’estil gòtic a Itàlia, i el seu barri. Si anem bé de temps i la tarda és agradable, podrem tornar a creuar el pont per veure la posta de Sol des del Giardino delle Rose i la plaça Michelangelo.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Divendres 4 de novembre

FLORÈNCIA → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per visitar Florència al vostre ritme o anar de compres.

Opcionalment, us oferirem participar en un curs de cuina local.

Dinar lliure. A l’hora convinguda, trasllat amb tramvia a l’aeroport de Florència. Vol de tornada amb sortida a les 18.45h i arribada a Barcelona a les 20.25h. Recollida d’equipatges i trasllat amb autocar als diferents punts d’origen.

Preu per persona compartint habitació doble:

1.450 €

Preu per persona en habitació individual:

1.700 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
CASTELLS D'ESCÒCIA
Del 9 al 18 de juny del 2023
3.550 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
ALSÀCIA & SELVA NEGRA
Del 8 al 14 d'octubre del 2023
1.425 euros
+ INFO
Previous
Next