Buenos Aires 4
buenos-aires-2615155_1920
slider
slider
argentina-ushuaia2
argentina-ushuaia
argentina-pinguins
mouth-of-the-iguassu-511500_1920

GRAN VIATGE A L'ARGENTINA

Itinerari

Dimarts 8 de novembre

ORIGEN → BARCELONA → BUENOS AIRES

Trasllat amb autocar des de Roses, Figueres i Girona a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol d’anada a les 01.30h, amb arribada a l’aeroport de Buenos Aires a les 11.10h. Recollida d’equipatges i trasllat a l’hotel. Dinar i temps lliure per descansar.

Un cop haguem recuperat energies, visita guiada de la ciutat i de les seves principals atraccions, que ens donaran una visió històrica, social i cultural de Buenos Aires. Començarem passant pel casc antic, on trobarem la Plaza de Mayo, testimoni dels esdeveniments més importants de la història del país. A prop d’aquesta històrica plaça hi trobarem la Casa Rosada (seu del poder executiu nacional), la Catedral d’estil neoclàssic francès; el Cabildo, antiga seu de l’administració colonial i escenari d’importants fets històrics durant la Revolució de Maig; i el Congrés Nacional, espectacular edifici de 9000 m2 unit amb la Casa Rosada per l’Avenida de Mayo. També visitarem els barris més tradicionals i antics de Buenos Aires, com Montserrat, San Nicolás i San Telmo. El darrer destaca per la seva vida bohèmica, amb una gran quantitat d’espectacles de tango i la seva típica Fira d’Antiguitats i el Mercado de Pulgas, cada diumenge. El recorregut continuarà arribant al barri de La Boca, on es van assentar una gran quantitat d’immigrants italians, especialment vinguts des de Gènova. A La Boca hi trobarem una de les icones del futbol argentí i mundial, l’estadi de Boca Juniors, conegut com La Bombonera.

Retorn a l’hotel un cop acabada la visita. Resta de la tarda i sopar lliures. Allotjament a l’hotel.
Dimarts 8 de novembre
Dimecres 9 de novembre

BUENOS AIRES → IGUAZÚ

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar un vol amb sortida a les 06.30h i arribada a Iguazú a les 08.20h. Trasllat a l’hotel.

Tot seguit visitarem les cascades del costat brasiler de la frontera. El Parque Nacional do Iguaçu, fou declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1986, dos anys després del parc nacional argentí. L’àrea de visita està constituïda per un únic circuit de passarel·les situat davant dels salts d’aigua, oferint una vista panoràmica realment impressionant. Diuen que des d’Argentina es viuen les cascades i des de Brasil, es veuen.

Dinar a un restaurant dins del parc. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 9 de novembre
Dijous 10 de novembre

CASCADES DEL COSTAT ARGENTÍ

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem les cascades de l’Iguazú situades al costat argentí de la frontera. Situades al Parc Nacional d’Iguazú, en plena selva missionera, aquestes cascades van ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Es formen gràcies a l’imponent caiguda del cabal del riu Iguazú des de 70 metres d’alçada, en 275 salts al llarg de 2,7 quilòmetres. Visitarem l’espectacular Garganta del Diablo, de 150 metres d’amplada i 700 metres de llargada. L’aigua cau amb tanta força que aixeca un finíssim plugim, que travessat pels rajos de Sol, crea màgics arcs de Sant Martí. Dinar lliure.

Opcional: durant el recorregut es podrà fer una travessa amb llanxa anomenada “La gran aventura”, entrant literalment sota les cascades, per tot seguit fer un passeig en vehicle obert per la selva.

Trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 10 de novembre
Divendres 11 de novembre

IGUAZÚ → PUERTO MADRYN

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar un vol amb sortida a les 16.00h i escala a Buenos Aires, amb arribada a Puerto Madryn a les 21.00h. Trasllat a l’hotel. Sopar a una típica cantina.
Divendres 11 de novembre
Dissabte 12 de novembre

PINGÜINS & BALENES A PENÍNSULA VALDÉS

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al nord fins arribar al istme Carlos Ameghino, porta d’entrada a la reserva de Península Valdés. Continuant per la mateixa ruta fins a Puerto Pirámides, on farem el tradicional albirament de balenes.

Dinarem i havent dinat ens dirigirem cap a la Estancia San Lorenzo, on visitarem la colònia de pingüins de Magallanes més gran de la zona. Retorn a Puerto Madryn. Sopar lliure i allotjament l’hotel.
Dissabte 12 de novembre
Diumenge 13 de novembre

PUERTO MADRYN → TRELEW → EL CALAFATE

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Trelew per agafar un vol amb sortida a les 13.10h i arribada al Calafate a les 14.55h. Trasllat a l’hotel i check-in.

Passarem la tarda i gaudirem d’un sopar amb espectacle a la Estancia 25 de Mayo, un dels ambients naturals més destacats del món. L’establiment compta amb 17.000 hectàrees de camp i el seu antic casc està situat molt a prop del centre del Calafate, sent un lloc ideal on descansar i gaudir del paisatge als peus del Cerro Calafate, respirant pur aire patagònic. Sortida des de l’hotel a les 17.30h. Arribada i recepció amb mate i torta frita. Tot seguit caminarem pel sender Arroyo Calafate i gaudirem d’un tast de vins al seu mirador. Després tindrem una demostració de gossos pastors d’ovelles i visitarem l’antic Galpón de Esquila, els corrals i el bany d’ovelles de l’Estancia, on ens faran una demostració d’esquilar ovelles.

Sopar al restaurant El Quincho, acompanyat d’un espectacle folklòric d’artistes locals, que recorreran danses típiques del país. Retorn a l’hotel cap a les 23.00h.
Diumenge 13 de novembre
Dilluns 14 de novembre

GLACIAR PERITO MORENO & SAFARI NÀUTIC

Esmorzar a l’hotel. Avui gaudirem d’una excursió al Glaciar Perito Moreno i el Parc Nacional Los Glaciares, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els glaciars del parc, uns 47 en total, mostren un món de fa 10 mil anys: fred i salvatge. El més famós de tots és el Perito Moreno, situat a l’extrem sud-oest del Lago Argentino, a 80 km del Calafate. Porta el nom d’un gran explorador argentí del segle XIX i és dels pocs glaciars del món en creixement. Aquest fet l’ha convertit en un dels majors espectacles naturals de l’Amèrica del Sud. Cada cert temps, el seu front de 60 metres d’alçada desprèn parets de gel tan grans com edificis, que cauen estrepitosament a l’aigua, per tot seguit navegar pel canal cap al cos principal del llac. Però això no és tot. El glaciar, al avançar, s’acosta a la península Magallanes, a la riba oposada del llac i punt del sector de passarel·les i miradors. Aquest cicle tarda entre 4 i 6 anys i acaba dividint el llac en dos. El canal queda empantanat i s’eleva per sobre del seu nivell fins als 35 metres. Les aigües fan un forat lentament al front del glaciar, fins que la pressió fa que es desplomi, creant un espectacle indescriptible. Les aigües es precipiten en onades gegantesques, per tot seguit reiniciar el procés. Dinar al restaurant del parc.

Havent dinat gaudirem d’un safari nàutic d’una hora, que ens permetrà prendre consciència de la immensitat del glaciar Perito Moreno. Sortirem des del Puerto Bajo de las Sombras, situat a 6 km del mirador del glaciar, on embarcarem per navegar al Lago Rico. Quan arribem a l’extrem sud del Canal de los Témpanos, ens situarem a una distància prudencial de la paret del Perito Moreno, pel que podrem observar els despreniments de gel de ben a prop. Retorn, sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dilluns 14 de novembre
Dimarts 15 de novembre

NAVEGACIÓ GLACIAR GOURMET

Esmorzar a l’hotel. Avui tornarem a navegar pels mars patagònics, a bord del creuer Maria Turquesa. El camp de gel patagònic és el segon més gran del món, només superat per l’Antàrtida. Els seus glaciar neixen a només 1.500 metres sobre el nivell del mar i baixen fins als 200, pel que ofereixen un accés i visualització únics al món. El Parc Nacional Los Glaciares és un magnífic escenari de boscos, llacs, muntanyes, gel i estepa, amb més de 200 glaciars. Destaquen el glaciar Spegazzini, amb un front que arriba als 135 metres d’alçada; el glaciar Upsala, que cobreix tota una vall, amb una extensió aproximada de 765 km2 i una longitud de 53 km; i el glaciar Perito Moreno.

L’experiència glaciar gourmet ens portarà a indrets d’aquest paratge patagònic, navegant amb el més alt confort i amb una gastronomia dissenyada especialment per gaudir de moments memorables. Navegarem pel Lago Argentino amb rumb nord-oest i visitarem Bahía Escuadra i Muralla de Condoreras, el glaciar Seco i el glaciar Spegazzini. Desembarcarem al Puesto de Las Vacas per fer una caminada. També veurem el Canal Upsala, amb vista panoràmica dels glaciars Upsala i Bertacchi. Dinar pícnic a bord. Navegació pel canal de Los Témpanos cap a la paret nord del Perito Moreno. Retorn al port privat La Soledad.

Desembarcament i trasllat de tornada a l’hotel. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimarts 15 de novembre
Dimecres 16 de novembre

EL CALAFATE

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure.

Opcional: Excursió a El Chaltén, localitat situada 220 km al nord, recorrent la mítica Ruta 40, bordejant el llac Viedma fins arribar a la vila de muntanya. Qui s’hi animi, podrà fer un recorregut a peu de 2 hores o bé quedar-se al poble. Dinar lliure i retorn a l’hotel havent dinat.

Sopar i allotjament a l’hotel Lagos del Calafate.
Dimecres 16 de novembre
Dijous 17 de novembre

EL CALAFATE → USHUAIA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport del Calafate per agafar un vol amb sortida a les 08.55h i arribada a Ushuaia a les 10.15h. Trasllat a l’hotel i dinar a un típic restaurant.

Havent dinat, navegació pel canal de Beagle cap a l’illa de Los Losbos i el far Les Eclareirs, també conegut com el far de la fi del món. L’excursió comença al moll turístic local, des d’on salparem per recórrer l’àmplia badia d’Ushuaia fins arribar al canal de Beagle, on navegarem al voltant de l’illa de Los Pájaros. Podrem veure espècies d’ocells com paràsits boreals, albatros cellanegre, ànecs vapor, cauquenes, gavians de Lichtenstein i gavines de Magallanes. També navegarem al voltant de l’illa de Los Lobos, on trobarem lleons marins sud-americans d’un i dos pèls. A l’arribar al far de Les Eclaireurs (els il·luminadors), podrem veure colònies de corbs marins imperials i de corbs marins de Magallanes. Durant el recorregut, el guia ens anirà donant referències de cadascuna de les espècies que veurem, de la geografia de l’indret i de la importància històrica d’aquest pas marítim.

Retorn a la ciutat, sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dijous 17 de novembre
Divendres 18 de novembre

TRAVESSIA 4x4 DELS LLACS FAGNANO & ESCONDIDO

Esmorzar a l’hotel. Avui connectarem amb els paisatges més amagats de l’illa de Tierra del Fuego amb una travessia en vehicles 4x4. Passarem per camins de terra fins arribar a l’imponent llac Fagnano, on podrem contemplar aquest indret extraordinari i la seva particular energia. Des d’aquest punt començarem a transitar per camins de difícil accés, oferint-nos vistes d’inigualable bellesa. Dinar a un restaurant l’excursió.

Havent dinat farem una ruta a peu pel bosc fins arribar al llac Escondido, on trobarem un refugi de muntanya. Al recórrer la seva costa observarem la comunitat de castors, les seves construccions i embassaments, creant un hàbitat per allotjar la seva família. En aquest entorn meravellós, gaudirem d’un asado al millor estil argentí, acompanyat amb vi Malbec; i tindrem l’oportunitat de relaxar-nos, compartir sobretaula i reposar energies. Retorn a l’hotel durant la tarda. Sopar lliure i allotjament a l’hotel Las Hayas.
Divendres 18 de novembre
Dissabte 19 de novembre

PARC NACIONAL TIERRA DEL FUEGO, USHUAIA → BUENOS AIRES

Esmorzar a l’hotel i check-out. Començarem el dia amb una excursió al Parc Nacional Tierra del Fuego & Naturaleza. Primer visitarem el mirador Lapataia, on farem un petit itinerari a peu per fer els últims quilòmetres de la Ruta Nacional 3 i arribar a la badia, un lloc ideal per observar les aus que habiten la zona. El recorregut continua pel sender de la Castorera fins arribar a un dels dics construïts per aquesta espècie, on aprendrem sobre l’impacte que aquestes construccions produeixen al medi. Continuarem per un camí que s’endinsa al bosc, arribant a les torberes, formades per la gran acumulació de molsa i matèria vegetal amb una enorme capacitat d’emmagatzemar aigua. A la part sud del parc hi trobarem el llac Acigami, on admirarem els espectaculars paisatges de la serralada dels Andes, tot gaudint d’un refrigeri. El recorregut acaba a badia Ensenada, el codi postal més austral.

Retorn a la ciutat i dinar a un restaurant local. Tarda lliure i visita opcional del Museo del Presidio. Sopar lliure.

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar un vol amb sortida a les 21.30h i arribada a Buenos Aires a les 00.50h. Trasllat i allotjament a l’hotel.
Dissabte 19 de novembre
Diumenge 20 de novembre

NORD DE BUENOS AIRES

Esmorzar a l’hotel. Visita guiada de Buenos Aires durant el matí. Començarem amb la zona nord de la ciutat, moderna, residencial i elegant, on destaquen els barris de Palermo i Recoleta. Grans avingudes, extensos parcs i luxosos habitatges, que caracteritzen aquests tradicionals barris porteños. El Parque 3 de Febrero, situat a Palermo, és el més gran de Buenos Aires amb una superfície de 3 km2 i està format per un conjunt de parcs, places, llacs, senders, escultures i monuments. Recoleta és el barri francès de la ciutat. Hi destaquen les seves mansions, cafès, restaurants i el seu cementiri, un museu en si mateix amb mausoleus i monuments que són autèntiques obres d’art, amb tombes destacades com el mausoleu d’Eva Perón.

Durant el trajecte de tornada passarem pel teatre Colón, un dels emblemes de la ciutat, inaugurat l’any 1908. Continuarem per l’avinguda 9 de Julio, la més ample de la ciutat i una de les més amples del món. El seu nom commemora la declaració d’independència del 1816. A la cruïlla amb l’avinguda Corrientes hi trobarem l’altre icona de Buenos Aires, l’Obelisc, inaugurat l’any 1936 en commemoració del 4t centenari de la primera fundació de la ciutat. Amb els seus 70 metres d’alçada, s’ha convertit en la figura més representativa de la ciutat. Dinar a un restaurant. Resta de la tarda lliure. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Diumenge 20 de novembre
Dilluns 21 de novembre

BUENOS AIRES

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per recórrer la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat per gaudir d’un sopar amb espectacle de tango. Trasllat de tornada a l’hotel i allotjament a l’hotel.
Dilluns 21 de novembre
Dimarts 22 de novembre

BUENOS AIRES → BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada, amb sortida a les 13.00h i arribada a Barcelona a les 5.30h del dia 23.
Dimarts 22 de novembre

Preu per persona compartint habitació doble:

6.450 €

Preu per persona en habitació individual:

7.415 €

El preu inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
CASTELLS D'ESCÒCIA
Del 9 al 18 de juny del 2023
3.550 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
ALSÀCIA & SELVA NEGRA
Del 8 al 14 d'octubre del 2023
1.425 euros
+ INFO
Previous
Next