keukenhof2
amsterdam1
amsterdam5
holanda-rotterdam2
holanda-denhaag
holanda-rotterdam
holanda-giethoorn
holanda-molins

HOLANDA FLORACIÓ

Acompanya’ns en aquest viatge organitzat per visitar Holanda durant la floració del jardí botànic Keukenhof. Aquest popular jardí botànic acostuma a estar obert entre finals de març i mitjans de maig. El gruix de la floració de les tulipes es produeix a mitjans d’abril, però és un procés que pot patir variacions depenent de la meteorologia.

Ens allotjarem en cèntrics hotels d’Amsterdam i Rotterdam, dues ciutats molt diferents on descobrirem el contrast entre la tradició, la història i la modernitat holandesa.

Visitarem obres d’enginyeria com l’Afsluitdijk, pintoresques viles com Marken, tastarem formatges a Volendam i ens meravellarem amb els famosos molins de vent de Zaanse Schans, una de les postals més típiques d’Holanda. També visitarem boniques ciutats com Delft i La Haia. 

Recorrerem els canals d’Amsterdam i Giethoorn en barca i visitarem alguns dels museus d’art més famosos d’Holanda, amb les obres dels seus grans pintors.

 

Itinerari

Divendres 12 d'abril

ORIGEN → GIRONA → AMSTERDAM

Trasllat a l’aeroport de Girona des de Roses, Figueres i Girona. Sortida del vol d’anada a les 10.05h, amb arribada a Amsterdam a les 14.40h. Trasllat amb autocar a l’hotel per deixar les maletes a recepció.

Dinar a un restaurant proper. Havent dinat, distribució de les habitacions i entrega de les targetes de transport públic. Durant la tarda, farem una primera passejada per la ciutat amb el nostre guia local. Tot seguit, recorregut amb vaixells pels famosos canals d’Amsterdam. Sopar lliure i allotjament a l’hotel, situat a Leidseplein.
Divendres 12 d'abril
Dissabte 13 d'abril

AMSTERDAM

Esmorzar a l’hotel. Sortida des de l’hotel amb el nostre guia local per visitar la ciutat, combinant trajectes a peu i amb transport públic.

Dinar lliure. Tarda lliure, amb la possibilitat opcional de visitar algun dels grans museus d’Amsterdam, com el Rijksmuseum o el museu Van Gogh, molt propers a l’hotel.

Durant la tarda, també podrem passejar amb el nostre guia acompanyant pel Vondelpark, el parc més famós de la ciutat i del país, situat davant l’hotel.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dissabte 13 d'abril
Diumenge 14 d'abril

ZAANSE SCHANS, VOLENDAM & MARKEN

Esmorzar a l’hotel. Sortida amb autocar per visitar els populars molins de Zaanse Schans. Acabada la visita ens desplaçarem a Volendam, on visitarem una fàbrica de formatges i gaudirem d’un tast dels seus productes.

Dinar lliure. A l’hora convinguda, navegarem en vaixell fins a Marken, un altre típic poble holandès que fins l’any 1957 era una illa separada de la resta d’Holanda. Passejarem pels seus carrers i visitarem una tradicional fàbrica d’esclops.

Retorn amb autocar a Amsterdam i resta de la tarda lliure. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Diumenge 14 d'abril
Dilluns 15 d'abril

AMSTERDAM → GRAN DIC → HARLEM → ROTTERDAM

Esmorzar a l’hotel. Sortida amb autocar per visitar el famós Afsluitdijk, el gran dic que connecta el nord d’Holanda amb la província de Frísia i protegeix la zona d'inundacions. Té una llargada de 32 km i una amplada de 90 m, amb una alçada original de 7,25m sobre el nivell del mar.

Acabada la visita, ens desplaçarem fins a la bonica ciutat de Harlem. Temps lliure per dinar i passejar. A l’hora convinguda trasllat a Rotterdam.

Arribada a l’hotel, distribució de les habitacions i primera passejada per la ciutat. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dilluns 15 d'abril
Dimarts 16 d'abril

DELFT & ROTTERDAM

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí ens desplaçarem en transport públic fins a Delft, per passejar per una de les ciutats més boniques del país.

Retorn a Rotterdam amb transport públic i dinar lliure. A l’hora convinguda, visitarem Rotterdam amb el nostre guia local.

Opcional: visita del Depot Boijmans van Beuningen, el primer dipòsit d’art amb accés al públic del món, amb 154 mil objectes exposats. L’edifici que l’allotja té forma de bol i és realment espectacular i inclou un bosc al terrat, a una alçada de 35 metres.

Dinar a un restaurant seleccionat. Sopar lliure i allotjament a l’hotel
Dimarts 16 d'abril
Dimecres 17 d'abril

KEUKENHOF & LA HAIA

Esmorzar a l’hotel. Sortida amb autocar per visitar el parc Keukenhof, conegut com el Jardí d’Europa, un dels jardins de flors més bonics del món. Cada any s’hi planten més de 7 milions de bulbs, sobre una superfície de 32 hectàrees.

Dinar a un restaurant seleccionat. Havent dinat visitarem La Haia, la ciutat que allotja les institucions polítiques i la casa reial neerlandesa, tot i no ser la capital del país.

Retorn a Rotterdam. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimecres 17 d'abril
Dilluns 18 d'abril

ROTTERDAM → GIRONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat amb autocar a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol de tornada a les 13.30h, amb arribada a l’aeroport de Girona a les 15.20h. Trasllat de tornada als diferents punts d’origen.
Dilluns 18 d'abril

Preu per persona compartint habitació doble (reservant abans del 31/12/23):

2.450 €

Preu per persona compartint habitació doble (reservant a partir del 01/01/24):

2.500 €

Suplement habitació individual:

+770 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

AURORES BOREALS A LAPÒNIA
De 8 al 15 de març del 2024
2.400 euros
+ INFO
BULGÀRIA
DeL 15 al 24 de maig del 2024
2.500 euros
+ INFO
HOLANDA FLORACIÓ
Del 12 al 18 d'abril del 2024
2.500 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
CREUER DE CAP D'ANY ALS EMIRATS
Del 29 de desembre al 7 de gener del 2024
3.000 euros
+ INFO
TAILÀNDIA
Del 20 de febrer al 5 de març del 2024
4.500 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide