the-dark-hedges-4094148_1920
cliff-of-moher-4520630_1920
temple-bar-2344400_1920
the-giants-5067573_1920
dunluce-castle-4504621_1920
library-2507902_1920

irlanda

Descobreix moments commovedors i paisatges espectaculars.

Segueix els passos dels gegants a la Costa de la Calçada, gaudeix del mosaic de sabors irlandesos de Cork o deixa’t captivar per les històries que els dublinesos poden explicar-te.

Itinerari

Dissabte 16 d'octubre

BARCELONA → DUBLIN

Trasllat des de les nostres oficines a l'aeroport de Barcelona. Sortida del vol a les 12.40h, amb arribada a la capital irlandesa a les 14.25h. Trasllat i allotjament a un hotel 4* de Dublin.
Dissabte 16 d'octubre
Diumenge 17 d'octubre

DUBLIN

Esmorzar a l’hotel. Visita panoràmica de Dublin amb autocar i guia local de parla hispana, on veurem els principals punts d'interès de la ciutat. Havent dinat visitarem Trinity College, un dels tresors culturals del país, i la fàbrica de la cervesera Guiness (amb una pinta inclosa). Sopar lliure. Allotjament a un hotel 4* de Dublin.
Diumenge 17 d'octubre
Dilluns 18 d'octubre

DUBLIN → WICKLOW → WATERFORD → COBH → CORK

Esmorzar a l’hotel. De bon matí ens dirigirem cap al comtat de Wicklow, conegut com els jardins d’Irlanda. Continuarem cap a Waterford, la ciutat més antiga del país i fundada pels Vikings l’any 914 d.C. Havent dinat visitarem el poble de Cobh, conegut com el darrer port d’escala del Titanic l’any 1912. El final del recorregut d’avui ens portarà a la ciutat de Cork, on gaudirem d’una petita visita panoràmica. Sopar lliure. Allotjament a un hotel 3* de Cork.
Dilluns 18 d'octubre
Dimarts 19 d'octubre

CORK → KILLARNEY (Ring of Kerry) → LIMERICK

Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia dirigint-nos a Killarney, on gaudirem d’un tour panoràmic amb carro de cavalls pel seu Parc Natural. Tot seguit farem un recorregut pels Anells de Kerry i continuarem cap al Nord fins arribar a Limerick, on farem una visita panoràmica de la ciutat, incloent la Catedral i el Castell del King John. Sopar lliure. Allotjament a un hotel 3* de Limerick.
Dimarts 19 d'octubre
Dimecres 20 d'octubre

LIMERICK → ILLA D’ARAN → MOHER → GALWAY

Esmorzar a l’hotel. Avui descobrirem l’illa d’Aran després d’un trajecte amb ferry. Dinar lliure. Tot seguit visitarem els penya-segats de Moher, majestuosament elevats sobre el mar, abans d’arribar a Galway, on farem una visita panoràmica de la ciutat. Allotjament a un hotel 3* de Galway.
Dimecres 20 d'octubre
Dijous 21 d'octubre

GALWAY → DESTIL·LERIA → DONEGAL → DERRY

Esmorzar a l’hotel. Avui començarem el dia visitant una destil·leria de whisky, amb tast inclòs. Tot seguit visitarem Donegal i el seu castell, situat al centre del poble. Havent dinat ens dirigirem a la ciutat de Derry, on farem un recorregut panoràmic a peu. Allotjament a un hotel 3* de Derry.
Dijous 21 d'octubre
Divendres 22 d'octubre

DERRY → DUNLUCE → BELFAST

Esmorzar a l’hotel. Al matí anirem al castell medieval de Dunluce. Després de visitar les seves ruïnes visitarem la famosa Calçada del Gegant, unes columnes entrellaçades de basalt, resultat de l’erupció d’una antiga fissura volcànica. Tot seguit continuarem cap al Sud i passarem per Dark Hedges, una avinguda de faigs. Sopar lliure. Allotjament a un hotel 3* de Belfast.
Divendres 22 d'octubre
Dissabte 23 d'octubre

BELFAST → DUBLIN

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí gaudirem d’una visita panoràmica de Belfast i havent dinat ens traslladarem a Dublin. Sopar lliure. Allotjament a un hotel 4* de Dublin.
Dissabte 23 d'octubre
Diumenge 24 d'octubre

DUBLIN → BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i matí lliure. Trasllat a l'aeroport de Dublin i sortida del vol de tornada a les 15.05h, amb arribada a Barcelona a les 18.40h. Trasllat de retorn als diferents punts d’origen.
Diumenge 24 d'octubre

Preu per persona en habitació doble:

Preu per persona en habitació doble:

1.995 €

Preu per persona en habitació individual:

2.235 €

COVID-19: INFORMACIÓ IMPORTANT

Mapa de ruta