slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

GRAN VIATGE A ISLÀNDIA

Itinerari

Dimecres 3 d'agost

BARCELONA → REYKJAVIK

Trasllat a l’aeroport de Barcelona des dels diferents punts d’origen. Sortida del vol d’anada a les 18.30h, amb arribada a Keflavik a les 21.10h. Trasllat a l’hotel, situat al centre de Reykjavik. Sopar lliure. Allotjament a un cèntric hotel.
Dimecres 3 d'agost
Dijous 4 d'agost

REYKJAVIK → SNAEFELLSNESS → STYKKISHOLMUR

Esmorzar a l'hotel. Sortida al matí per visitar la península de Snafellsness, amb diferents visites, incloent penya-segats espectaculars, platges negres i cascades. Allotjament a una guesthouse a Stykkisholmur.
Dijous 4 d'agost
Divendres 5 d'agost

STYKKISHOLMUR → BRJANSLAEKUR → LATRABJARG → FLOKALUNDUR

Esmorzar. A les 08.30h embarcament al ferri Baldur per navegar fins a Brjaenslaekur, passant per la pintoresca illa de Flatey. Arribada als fiords de l’oest a les 11.30h i desembarcament. Sortida cap a Patreksfjordur, on dinarem a un petit restaurant d’aquesta vila costanera.

Havent dinat anirem a l’extrem occidental d’Islàndia i els fiords de l’oest, per visitar l’increïble penya-segat de Latrabjarg, un dels més alts d’Europa, on és comú veure els nius dels populars ocells frarets.

Tot seguit farem marxa enrere per traslladar-nos a Flokalundur. Sopar (no inclòs) i allotjament a l'hotel.
Divendres 5 d'agost
Dissabte 6 d'agost

FLOKALUNDUR → DYNJANDI → GAUKSMYRI

Sortida ben aviat al matí per visitar la cascada Dynjandi, una de les més espectaculars i desconegudes del país, que desemboca al mar. Temps lliure per gaudir d’aquest paratge. Retorn a Flokalundur per dinar. Havent dinat, sortida cap a l’est. Allotjament una guesthouse a Gauksmyri.
Dissabte 6 d'agost
Diumenge 7 d'agost

GAUKSMYRI → GLUMBAER → AKUREYRI

Esmorzar a la guesthouse. Sortida aviat al matí cap a Glumbaer, on visitarem una granja tradicional islandesa amb sostres de gespa, convertida en museu etnogràfic.

Tot seguit continuació fins a Akureyri, la ciutat més important del nord d’Islàndia. Temps lliure per dinar i passejar per la ciutat. Assignació d’habitacions. Havent dinat, temps lliure o visita d’Akureyri acompanyats pel nostre guia local. Sopar lliure.

A les 20.30h embarcarem a un vaixell per fer un tour de 3 hores per albirar balenes, durant el qual podrem veure la posta de Sol, tornant al port d’Akureyri durant el crepuscle. Allotjament a un cèntric hotel de la ciutat.
Diumenge 7 d'agost
Dilluns 8 d'agost

AKUREYRI → GODAFOSS → MYVATN → LAUGAR

Esmorzar lliure. Sortida ben aviat per visitar la cascada Godafoss, la cascada dels Déus. Continuació cap a Myvatn on farem visites molt interessants, com les famoses sulfuroses de Hverir Námaskard, el camp de lava de Dimmuborgir, conegut per les seves formacions en forma de castell (escenari de la sèrie Joc de Trons); el llac Viti al cràter del volcà Krafla i els pseudo-cràters de Skútusdagígar. Dinar a un restaurant local (no inclòs) durant les visites.

Sopar (no inclòs) i allotjament a un hotel proper a Myvatn, que disposa d’una piscina geotermal molt a prop, oberta fins les 21.00h.
Dilluns 8 d'agost
Dimarts 9 d'agost

DIMARTS 9 D’AGOST LAUGAR → DETTIFOSS → EGILSSTADIR

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí farem alguna visita pendent a la zona de Myvatn. Dinar a un restaurant proper (no inclòs).

Havent dinat, sortida per visitar la cascada Dettifoss, considerada la més potent d’Europa amb un caudal mitjà de 200 m3/s, i un màxim registrat de 500m3/s. Té una amplada de 100 metres i una caiguda de 44 metres.

Continuació fins arribar a l’allotjament d’aquesta nit, situat a pocs quilòmetres d’Egilsstadir.
Dimarts 9 d'agost
Dimecres 10 d'agost

EGILSSTADIR → ÖXI PASS → DJÚPIVOGUR → HÖFN

Sortida ben aviat al matí per agafar l’anomenada ruta Oxi, una carretera molt escènica, fins arribar a Djúpivogur, amb aturades en ruta com la que farem a la cascada Folaldafoss. Arribada a Djúpivogur i dinar a un restaurant amb vistes al port (no inclòs).

Continuació fins a Höfn, amb una llarga aturada a Vestrahorn, que allotja una de les poques muntanyes de roca ígnia del país, situada al peu d’una platja negra. Se la coneix també com la muntanya Batman. És un indret inhòspit i desolador, però espectacular a la vegada. Trasllat a la guesthouse d'aquesta nit, situada a pocs km de Höfn.
Dimecres 10 d'agost
Dijous 11 d'agost

HÖFN → JOKULSARLON → SKAFTAFELL → KIRKJUBAEKLAUSTUR

Esmorzar a la guesthouse. La primera visita del dia serà Jokulsarlon, una espectacular llacuna on desemboquen dues glaceres. Aquesta llacuna desemboca al mar, fent que els petits icebergs que hi porta tornin a la platja, en un meravellós joc amb les onades. Aquesta platja és coneguda com la platja dels diamants.

Opcional: excursió amb vaixell o zodiac per la llacuna.

Dinar lliure a un dels punts de restauració de la llacuna. Continuació fins a Skaftafell, passant per les restes del pont de Skeidara, arrossegat per l’aigua desglaçada per l’erupció del volcà Vatnajökull, situat sota el glaciar més gran d’Europa. Temps lliure per caminar per Skaftafell, amb vistes als glaciars o la cascada Svartifoss, o fer una excursió opcional amb grampons sobre el gel.

Opcional: excursió amb grampons sobre el gel de 4 hores.

Trasllat a l’hotel acabada l’excursió, situat entre Skaftafell i Kirkjubaeklaustur.
Dijous 11 d'agost
Divendres 12 d'agost

KIRJUBAEKLAUSTUR → LANDMANNALAUGAR → HRIFUNES

Esmorzar a l’hotel. La primera aturada Aturada al camp de lava de Skaftáreldahraun. L’any 1873 un immens corrent de lava va fluir des de Lakagígar, en el que es va conèixer com “els Focs de Skaftá”. Es creu que va ser un dels corrents de lava més grans provocats per una sola erupció en tota la història. Es calcula que el corrent de lava, emès durant 8 mesos, va ser de 16 km3 i va afectar un total de 580 km2. El camp de lava està cobert per molsa, que sumat a la seva basta extensió, crea un paisatge verd espectacular.

Continuació cap a Landmannalaugar, travessant una de les conegudes carreteres “F”, on només es pot accedir amb vehicles 4x4. Creuarem rius amb el nostre autocar “highland” per arribar a les muntanyes de colors de Landmannalaugar, on també podrem gaudir d’un bany termal natural o caminar pel paratge. Dinar pícnic. Havent dinat començarem el camí de tornada, amb aturades a la cascada Ófaerufoss i el Mont Eldgjá.

Sopar islandès i allotjament a una guesthouse típica islandesa.
Divendres 12 d'agost
Dissabte 13 d'agost

HRIFUNES → VIK → SKOGAFOSS → GEYSIR

Esmorzar a la guesthouse. La primera aturada del dia serà a la popular platja negra de Vik, que amb els penya-segats de Reynisgrandar és una de les imatges més populars d’Islàndia.

Continuació fins a Skogar, on podrem admirar una de les cascades més destacades del país, la Skogafoss. Té una caiguda de 62 metres i una amplada de 25 metres i la seva vista és grandiosa.

Dinar (no inclòs) a un restaurant proper. Continuació fins a una altra cascada molt famosa, la Seljalandsfoss., amb una bonica caiguda de 65 metres d’alçada. La seva particularitat és que es pot caminar per darrera la seva cortina d’aigua.

Tornarem a pujar a l’autocar per fer un trajecte més llarg, per visitar una altra cascada, la Gullfoss, un dels monuments naturals més visitats i espectaculars d’Islàndia, que va ser creada per la ruptura de les plaques que creen els paisatges islandesos. Es tracta d’una cascada doble de 31 metres d’alçada totals, anomenada “Cascada d’Or”.

Continuació fins a Geysir, on ens espera l’hotel d’aquesta nit i el guèiser actualment més actiu, Strokkur, amb erupcions de vapor que arriben als 30 metres d’alçada, amb una periodicitat d’entre 6 i 10 min. Temps lliure per visitar aquest fenomen de la natura. Sopar (no inclòs) i allotjament a un hotel a Geysir.
Dissabte 13 d'agost
Diumenge 14 d'agost

GEYSIR → THINGVELLIR → REYKJAVIK

Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar el Parc Nacional de Thingvellir, el parc històric més important del país, escenari de la popular sèries de TV Joc de Trons, i que allotja la fissura Silfra, que separa Europa d’Amèrica. Disposarem de 2 o 3 hores al parc per visitar l’exposició interactiva del seu centre de visitants o fer algun dels recorreguts a peu del parc, com el que porta a la cascada Öxarárfoss (4.2 km, 1 h 30 min) o el que porta a Lögberg i Drekkingarhylur (1.6 km, 40 min).

Acabada la visita, trasllat a l’hotel per qui desitgi descansar, tenir temps lliure o fer un petit tour per la ciutat acompanyat del guia local. Temps lliure per dinar (no inclòs).

Opcional: bany termal a la Sky Lagoon, que disposa de restaurant i cafeteria per dinar-hi.

Trasllat a l’hotel. Sopar lliure. Allotjament a un cèntric hotel.
Diumenge 14 d'agost
Dilluns 15 d'agost

REYKJAVIK → FAGRADALSFJALL → BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per fer compres, visitar museus o per passejar per la ciutat amb el guia acompanyant de Viatges Viñolas. Dinar lliure.

Havent dinat, visitarem l’erupció volcànica de Fagradalsfjall, molt famosa l’any passat. Trasllat a l’aeroport. Sopar lliure. Vol de tornada amb sortida a les 22.20h. Nit a bord.
Dilluns 15 d'agost
Dimarts 16 d'agost

ARRIBADA A BARCELONA → ORIGEN

Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 04.45h del dimarts. Trasllat amb autocar als diferents punts d’origen.
Dimarts 16 d'agost

Preu per persona compartint habitació doble:

4.975 €

Preu activitats opcionals a Jokulsarlon, Skaftafell i Sky Lagoon:

A consultar

El preu inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
CASTELLS D'ESCÒCIA
Del 9 al 18 de juny del 2023
3.550 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
ALSÀCIA & SELVA NEGRA
Del 8 al 14 d'octubre del 2023
1.425 euros
+ INFO
Previous
Next