Jaffa
Haifa
petra
Mar Mort
Mar Mort
Mur de les lamentacions
Espècies Jerusalem
Jerusalem

israel & petra

Itinerari

Dijous 9 de juny

ORIGEN → BARCELONA → TEL AVIV

Trasllat amb autocar des de les nostres oficines a l’aeroport de Barcelona. Vol directe a Tel Aviv. Arribada i tràmits d’entrada al país.

Trasllat a l’hotel, durant el qual farem una panoràmica de la ciutat. Sopar a l’hotel.
Dijous 9 de juny
Divendres 10 de juny

TEL AVIV → HAIFA → ACRE → NAZARET

Esmorzar a l’hotel. Sortida des de Tel Aviv fins arribar a la ciutat portuària de Haifa, on visitarem el Monestir de Stella Maris, on durant el segle XIX hi visqueren les Carmelites Descalces. Ens aturarem al costat del Temple Bahai i podrem veure els seus jardins perses des d’una terrassa panoràmica.

Continuarem el recorregut fins arribar a Acre, fundada l’any 1500 a.C. Visitarem la ciutat subterrània creuada i la ciutadella otomana. Dinar a un restaurant seleccionat. Havent dinat continuarem fins arribar a Nazaret, on visitarem la ciutat i la seva Basílica.

Trasllat a Tiberíades. Sopar i allotjament a l'hotel.
Divendres 10 de juny
Dissabte 11 de juny

MAGDALA & CAFARNAÚM

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el kibbutz (cooperativa local) Degania Bet, el primer fundat pels jueus a Israel. Continuarem fins al mirador de Mitzpe Shalom, des d’on gaudirem de les vistes sobre el Mar de Galilea. A continuació visitarem els indrets sants de Magdala i Cafarnaúm.

Dinar a un restaurant seleccionat, on podrem gaudir del peix de Sant Pere. Havent dinat ens dirigirem cap als Alts del Golan i pujarem fins al Mont Bental, des d’on podrem observar la Vall de les Llàgrimes, situada en territori sirià. Sopar a l’hotel.
Dissabte 11 de juny
Diumenge 12 de juny

TIBERIADES → JERASH → WADI RUM

Esmorzar a l’hotel. Ben aviat al matí creuarem la frontera nord d’Israel fins arribar a Jordània. Ens aturarem a Jerash, on visitarem les ruïnes d’una de les ciutats romanes més ben conservades de l’imperi d’orient. Dinar a un restaurant local.

Continuació fins a la vall desèrtica de Wadi Rum. Sopar i allotjament a un campament beduí.
Diumenge 12 de juny
Dilluns 13 de juny

WADI RUM → PETRA

Esmorzar al campament. Excursió pel desert fins arribar a les portes de Petra, on hi ha l’hotel on ens allotjarem. Sopar a l’hotel. Espectacle nocturn a Petra.
Dilluns 13 de juny
Dimarts 14 de juny

PETRA → MAR MORT

Esmorzar a l’hotel. Visita durant tot el dia de Petra, gaudint de les coves, tombes i cases excavades a la roca de colors rosats.

Havent dinat ens desplaçarem fins al mar Mort, on ens allotjarem. Sopar a l’hotel.
Dimarts 14 de juny
Dimecres 15 de juny

MAR MORT → QSAR EL YAHUD → JERICÓ → JERUSALEM

Esmorzar a l’hotel. Al llevar-nos podrem gaudir d’un bany terapèutic a les aigües salades del Mar Mort. Cap a les 11.00h tornarem a Israel pel pas fronterer d’Allenby. Dinar a un restaurant local. Havent dinat visitarem el lloc original del bateig de Jesús a Qsar El Yahud. Seguirem fins a Jericó, una de les ciutats més antigues del món i visitarem el Mont de les Temptacions i el Monestir del Quarental. Arribada a Jerusalem i sopar a l’hotel.
Dimecres 15 de juny
Dijous 16 de juny

JERUSALEM

Esmorzar a l’hotel. Visita del Museu d’Israel, un repàs a la història d’aquest país i de l’Orient Mitjà. Tot seguit gaudirem de les vistes més emblemàtiques del viatge i coneixerem la ciutat antiga de Jerusalem. Visita panoràmica de la ciutat santa emmurallada, amb sortida des del Mont de les Oliveres. Recorrerem el camí del Diumenge de Rams i ens aturarem per visitar l’església de Déu a totes les nacions i el jardí de Gethsemaní. Caminarem per tots els seus barris: Via Dolorosa, el Sant Sepulcre, barri jueu, barri musulmà i finalment el Mur de les Lamentacions. Dinar lliure. Sopar a l’hotel.
Dijous 16 de juny
Divendres 17 de juny

JERUSALEM & BETLEM

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem la tomba de Maria i ens aturarem per fer una vista panoràmica de les tombes i monuments funeraris de l’època de David. Havent dinat ens dirigirem al Mont Sió, on coneixerem una sinagoga, la tomba del rei David i el lloc on Jesús va celebrar l’Últim Sopar, el cenacle. Tot seguit visitarem Betlem (lloc de naixement de Jesús) i la Basílica de la Nativitat. Sopar a l’hotel.
Divendres 17 de juny
Dissabte 18 de juny

QUMRÁN & MASSADA

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem les ruïnes essènies de Qumrán i les coves descobertes l’any 1947, un tresor arqueològic i bíblic. Continuació cap a la Fortalesa de Massada, Patrimoni de la Humanitat i famosa pel suïcidi col·lectiu dels seus defensors davant el setge de les legions romanes. Dinar en un restaurant local. Retorn a Jerusalem i temps lliure per continuar recorrent els seus carrers amb el nostre guia acompanyant. Sopar a l’hotel.
Dissabte 18 de juny
Diumenge 19 de juny

JERUSALEM → TEL AVIV → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Tel Aviv i vol de tornada a Barcelona. Arribada i trasllat als diferents punts d'origen. Final del viatge i dels nostres serveis.
Diumenge 19 de juny

Preu per persona en habitació doble:

Preu per persona en habitació doble:

3.150 €

Preu per persona en habitació individual:

3.950 €

COVID-19: INFORMACIÓ IMPORTANT

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ARGENTINA i XILE
Del 30 de març al 16 d'abril
9.525 euros
+ INFO
GRAN VIATGE A NOVA ZELANDA & SYDNEY
Del 7 al 27 de febrer del 2023
9.650 euros
+ INFO
BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
SUD-ÀFRICA
Del 24 de maig al 5 de juny del 2023
des de 5.970 euros
+ INFO
Previous
Next
CASTELLS D'ESCÒCIA
Del 9 al 18 de juny del 2023
3.550 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
ALSÀCIA & SELVA NEGRA
Del 8 al 14 d'octubre del 2023
1.425 euros
+ INFO
Previous
Next