Istanbul
spice-4688970_1920
Istanbul Cami
Goreme
Uchisar
kapadokya-3932099_1920
cappadocia-765498_1920

istanbul & capadòcia

Itinerari

Divendres 5 de novembre

BARCELONA → ISTANBUL

Trasllat des de les nostres oficines a l'aeroport de Barcelona. Vol directe a Istanbul. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar i sopar lliures.
Divendres 5 de novembre
Dissabte 6 de novembre

ISTANBUL

Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat, destacant el Museu Santa Sofia, la Mesquita Blava, l’Hipòdrom i el Gran Basar. Havent dinat començarem un recorregut al Palau Topkapi, principal residència dels sultans otomans entre els segle XV i XIX. Visitarem el fabulós Tresor Imperial i el Quiosc de Bagdad. El Palau Topkapi és avui dia un museu que allotja fascinants col·leccions de joies, vestits i objectes ceràmics otomans. També visitarem l’Arsenal Imperial i els patis del Palau. Retorn a l’hotel i sopar lliure.
Dissabte 6 de novembre
Diumenge 7 de novembre

ISTANBUL

Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb una breu visita al Basar de les Espècies. Tot seguit ens embarcarem en un inoblidable creuer pel Bòsfor, l’estret que separa l’Àsia d’Europa, on gaudirem d’una meravellosa panoràmica d’ambdues ribes cobertes d’arbres, el pont Rumeli Hisari, la fortalesa construïda per Mehmet el Conqueridor per assaltar la ciutat, les mansions del segle XIX de la classe alta otomana i els palaus sorgits de la fantasia dels sultans. Dinar. Havent dinat visitarem el Palau de Dolmobahce, residència imperial durant el segle XIX. Tot seguit farem una breu visita a Ortaköy, un petit barri a la riba del Bòsfor, amb molts cafès, botigues de souvenirs i uns bonica mesquita. Retorn a l’hotel i sopar lliure.
Diumenge 7 de novembre
Dilluns 8 de novembre

ISTANBUL

Esmorzar a l’hotel. Començarem visitant l’Església de St. Salvador a Chora. El seu entorn ha estat recuperat i és un indret tranquil on passejar una estona entre artesans locals i cases de fusta. Tot seguit gaudirem d’una esplèndida vista de la Banya d’Or. Seguirem la seva riba i passarem per Fener i Balat, antics assentaments grecs i jueus. Dinar. Havent dinat visitarem Karaköy, el carrer Istiklal i el districte Pera, ple de botigues de música, llibreries, cinemes, cafès, restaurants i bars. Retorn a l’hotel i sopar lliure.
Dilluns 8 de novembre
Dimarts 9 de novembre

ISTANBUL → CAPADÒCIA

Esmorzar a l’hotel. Avui descobrirem l’illa d’Aran després d’un trajecte amb ferry. Dinar lliure. Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Vol directe a la Capadòcia. Dinar. L’atracció més popular de la Capadòcia és el museu a l’aire lliure Göreme, amb impressionants formacions naturals rocoses. Tot seguit visitarem els pobles de Cavusin i Avanos, i passarem per les valls de Pasabag i Devrent. Retorn a l’hotel i sopar lliure.
Dimarts 9 de novembre
Dimecres 10 de novembre

CAPADÒCIA

Esmorzar a l’hotel. Durant el dia d’avui visitarem la Vall dels Coloms, el castell de Uchisar i l’antiga ciutat subterrània de Kaymaklı. Dinar. Havent dinat anirem cap a la Vall Roja, on farem una passejada de 2h i veurem habitatges subterranis excavats a la roca i esglésies de l’època bizantina. Retorn a l’hotel i sopar lliure.
Dimecres 10 de novembre
Dijous 11 de novembre

CAPADÒCIA

Esmorzar a l’hotel. L’excursió d’avui inclou la visita del monestir de Keslik, l’antiga ciutat romana de Sobesos i la Vall de Soganli. Dinar turc a un restaurant de Soganli. Coneixerem pagesos a les cafeteries del poble de Mazi. Acabarem el dia visitant l’antiga Mustafapasa (Sinasos en temps otomà), població de l’elit grega. Retorn a l’hotel i sopar lliure.
Dijous 11 de novembre
Divendres 12 de novembre

CAPADÒCIA → ISTANBUL → BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i sortida del vol de tornada a Barcelona, amb escala a Istanbul. Trasllat de retorn als diferents punts d’origen.
Divendres 12 de novembre

Preu per persona en habitació doble:

Preu per persona en habitació doble:

1.880 €

Preu per persona en habitació individual:

2.200 €

COVID-19: INFORMACIÓ IMPORTANT

Mapa de ruta