Jerusalem
Espècies Jerusalem
Mur de les lamentacions
Jaffa
Mar Mort

jerusalem

Durant aquesta escapada de 5 nits podrem viure la ciutat santa de Jerusalem, un ciutat Patrimoni de la Humanitat on conviuen 3 religions: judaisme, islam i cristianisme. 

Ens allotjarem en un hotel 4* al centre de la ciutat, molt proper a la ciutat vella i a la majoria d’atraccions turístiques. Això ens permetrà sortir de l’hotel i poder passejar tranquilament amb el nostre guia acompanyant o per lliure, durant les estones de temps lliure. L’hotel també disposa de bar al terrat, on podrem prendre una copa amb vistes espectaculars de Jerusalem. 

Durant el viatge podrem observar el contrast entre Jerusalem i una gran metròpoli moderna com Tel Aviv o l’experiència de nadar al Mar Mort.

Vine amb nosaltres a gaudir d’aquesta experiència inoblidable!

Itinerari

Dimarts 23 de novembre

BARCELONA → TEL AVIV

Trasllat des de les nostres oficines a l'aeroport de Barcelona. Tràmits d’entrada al país i trasllat a l’hotel de Tel Aviv.
Dimarts 23 de novembre
Dimecres 24 de novembre

TEL AVIV → JAFFA → JERUSALEM

Esmorzar a l’hotel. Visita de l’antiga ciutat de Jaffa i l’església de Sant Pere. Caminant cap a Neve Tzedek ens aturarem a Ha Tachana, la primera estació de tren que va connectar Tel Aviv amb Jerusalem. Continuarem pel primer barri de fora de les muralles Neve Tzedek fins arribar al Boulevard Rotschild. La visita amb autocar continuarà cap a Kikar Rabin, on fou assassinat Isaac Rabin. Continuació fins a Jerusalem i trasllat a l’hotel on ens allotjarem les properes 4 nits. Sopar a l’hotel.
Dimecres 24 de novembre
Dijous 25 de novembre

JERUSALEM

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem el Museu d’Israel, un repàs a la història d’aquest país i de l’Orient Mitjà. Havent dinat gaudirem de les vistes més emblemàtiques del viatge, tot visitant el Mont de les Oliveres. Entrarem a la ciutat antiga per la Porta dels Lleons i caminarem per la Via Dolorosa fins al Sant Sepulcre. Continuarem cap al Mont Sió, on visitarem el Cenacle, l’Abadia de la Dormició i la Tomba del Rei David. Sopar a l’hotel.
Dijous 25 de novembre
Divendres 26 de novembre

JERUSALEM & BETLEM

Esmorzar a l’hotel. Entrada a l’esplanada del Temple, on podrem veure de prop els edificis més emblemàtics de la ciutat, com la Cúpula Daurada i la Mesquita d’Al-Aqsa. Tot seguit creuarem el barri musulmà fins arribar al Mur de les Lamentacions, i visitarem el barri jueu. Havent dinat visitarem Betlem i l’església de la Nativitat. Sopar a l’hotel.
Divendres 26 de novembre
Dissabte 27 de novembre

MASSADA & EL MAR MORT

Esmorzar a l’hotel. Avui baixarem fins a 420 metres sota el nivell del mar. Primer visitarem la fortalesa herodiana de Massada, Patrimoni de la Humanitat i famosa pel suïcidi col·lectiu dels seus defensors davant el setge de les legions romanes. Tot seguit gaudirem d’un bany al popular Mar Mort. Retorn a Jerusalem i sopar a l’hotel.
Dissabte 27 de novembre
Diumenge 28 de novembre

JERUSALEM → TEL AVIV → BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Tel Aviv. Vol de tornada a Barcelona. Arribada i trasllat de retorn als diferents punts d’origen. Fi del viatge i dels nostres serveis.
Diumenge 28 de novembre

Preu per persona en habitació doble:

Preu per persona en habitació doble:

1.800 €

Preu per persona en habitació individual:

2.150 €

COVID-19: INFORMACIÓ IMPORTANT

Mapa de ruta