https://www.flickr.com/photos/elentir/
https://www.flickr.com/photos/elentir/
galicia-combarro
santiago

LLUMS DE NADAL DE VIGO

Acompanya’ns en aquest viatge organitzat per visitar les famoses llums de Nadal de Vigo, actualment les més destacades de tota Espanya.  

Durant l’estada de 3 nits a Sanxenxo també visitarem boniques altres poblacions gallegues, com Santiago de Compostela, Cambados, Arousa, Carril, el cap de Fisterra, Combarro, Redondela, Santa Tecla o Baiona, entre d’altres.

Destacaran 3 menús superiors a restaurants locals i una sortida amb catamarà per la ria d’Arousa, amb tast de musclos inclòs. 

Itinerari

Dimecres 6 de desembre

ORIGEN → BARCELONA → SANTIAGO → SANXENXO

Trasllat amb autocar des dels punts d’origen a l’aeroport de Barcelona. Vol a Santiago de Compostela. Arribada i trasllat a un excel·lent restaurant de la capital gallega, on dinarem.

Havent dinat, visita del centre històric de Santiago i de la Catedral. Cap al tard, trasllat a Sanxenxo i distribució de les habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 6 de desembre
Dijous 7 de desembre

CAMBADOS, AROUSA, CARRIL & FISTERRA

Esmorzar a l’hotel. Havent esmorzat, sortida cap a Cambados i l’illa de Arousa, on veurem els mariscadors.

Continuació fins a Vilagarcia de Arousa, on ens aturarem per visitar el seu Mercado de Abastos, amb parades de peix i verdures.

Tot seguit anirem a Carril, vila famosa per les seves cloïsses. Seguirem per la ruta marítima del camí de Santiago fins a Padrón, on farem una aturada tècnica abans de continuar fins al Cap de Fisterra, on els peregrins solen cremar part de la seva roba.

Farem un gran menú a un excel·lent restaurant de la zona. Durant la tarda, de tornada a Sanxenxo, resseguirem les ria de Muros i Noia. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 7 de desembre
Divendres 8 de desembre

COMBARRO, REDONDELA, SANTA TECLA & VIGO

Esmorzar a l’hotel. La primera visita del dia serà Combarro, un petit poble de pescadors on visitarem el seu casc antic, ple dels populars horreos.

Tot seguit anirem a Arcade, vila coneguda per les seves ostres, Redondela i Porriño, fins arribar a la frontera portuguesa. Continuarem fins a Guarda, per pujar al mont Santa Tegra, on podrem admirar les vistes de la desembocadura del riu Miño.

Després posarem rumb a Baiona i dinarem a un excel·lent restaurant vora mar. Havent dinat anirem a Vigo, on farem una visita panoràmica passant per la Plaza América, la Plaça España i els bulevards fins arribar al Port i l’estació marítima. Disposarem de temps lliure per veure el barri O Berbés (barri vell) i el centre de la ciutat, on podrem gaudir de tota la il·luminació nadalenca, tan popular els darrers anys.

Sopar lliure a Vigo. A l’hora convinguda, trasllat amb autocar a Sanxenxo i allotjament a l’hotel.
Divendres 8 de desembre
Dissabte 9 de desembre

O GROVE → RIA DE AROUSA → ILLA DA TOXA → SANXENXO → SANTIAGO → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem la comarca de Sanxenxo i la bonica platja del Silgar.

Més tard continuarem a Porto Novo, la platja da Lanzada i la seva ermita medieval, fins arribar a O Grove. Gaudirem d’un passeig en catamarà per la ria de Arousa i ens explicaran, al costat d’una batea, com es fa la producció de musclos, ostres i vieires. Farem un tast de musclos al vapor i Ribeiro. Acabarem el matí visitant l’illa da Toxa.

Retorn a Sanxenxo per dinar a l’hotel. Havent dinat, trasllat a l’aeroport de Santiago per agafar el vol de tornada a Barcelona. Trasllat amb autocar per tornar als diferents punts d’origen.
Dissabte 9 de desembre

Preu per persona compartint habitació doble:

995 €

Preu per persona en habitació individual:

A consultar

El preu inclou:

El preu no inclou:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

AURORES BOREALS A LAPÒNIA
De 8 al 15 de març del 2024
2.400 euros
+ INFO
BULGÀRIA
DeL 15 al 24 de maig del 2024
2.500 euros
+ INFO
HOLANDA FLORACIÓ
Del 12 al 18 d'abril del 2024
2.500 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
CREUER DE CAP D'ANY ALS EMIRATS
Del 29 de desembre al 7 de gener del 2024
3.000 euros
+ INFO
TAILÀNDIA
Del 20 de febrer al 5 de març del 2024
4.500 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide