belgica-brusseles4
belgica-brusselles
belgica-brusselles2
belgica-brusselles3
belgica-gant
belgica-bruges
belgica-bruges2

MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES

Acompanya’ns en aquest viatge en grup al meravellós món dels mercats de Nadal a Brussel·les! Aquesta encantadora ciutat belga s’omple de màgia durant les festes de Nadal, i els seus mercats són una experiència que no et pots perdre, envoltats d’una atmosfera festiva i acollidora.

Els mercats de Nadal de Brussel·les són famosos arreu del món per la seva grandesa i varietat. Enmig dels carrers empedrats i les impressionants places de la ciutat, trobaràs parades engalanades amb llums brillants, artesans que exhibeixen les seves habilitats i una gran varietat de productes nadalencs. És una oportunitat perfecta per aprofundir en la cultura belga i descobrir les seves tradicions nadalenques.

Podràs tastar delicioses especialitats culinàries com els clàssics gofres belgues, les galetes de gingebre o els deliciosos bombons de xocolata. Les fragàncies de les espècies nadalenques, com la canyella i el cardamom, ompliran l’aire mentre passegem pels carrerons dels mercats. 

Els mercats de Nadal de Brussel·les no només ofereixen una oportunitat per a les compres, sinó que també són una experiència cultural en si mateixos. Podràs admirar les magnífiques decoracions nadalenques, des de llums fins a enormes arbres de Nadal adornats amb ornaments brillants. També hi ha nombroses activitats per a totes les edats, com ara patinar sobre gel a les pistes de gel temporals, disfrutar de música en viu i gaudir de l’espectacle de la famosa noria de Brussel·les, que ofereix unes vistes espectaculars de la ciutat il·luminada.

També visitarem les boniques ciutats de Bruges i Gant.

Itinerari

Dimecres 29 de novembre

ORIGEN → BARCELONA → BRUSSEL·LES

Trasllat a l’aeroport de Barcelona des dels diferents punts d’origen. Sortida del vol a les 12.00h i arribada a l’aeroport de Brussel·les a les 14.15h. Trasllat a l’hotel i distribució de les habitacions.

Dinar lliure. Havent dinat, farem una primera passejada amb el nostre guia acompanyant per la Grand Place i gaudiren dels mercats de nadal situats a la plaça principal de la ciutat, considerada una de les més boniques del món. Destaca per la seva riquesa ornamental i per allotjar les cases dels gremis, l’ajuntament i la Casa del Rei. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 29 de novembre
Dijous 30 de novembre

BRUSSEL·LES

Esmorzar a l’hotel. Començarem el matí amb una visita guiada de la ciutat amb guia local. Veurem algun dels punts turístics més importants de Brussel·les, com el Mannekin Pis, l'església de Notre Dame du Sablon, el Palau de Justícia, el Palau Reial, la Plaça Reial, la Catedral de Sant Miquel i Santa Gudula i els coneguts murals de Tintín, entre d’altres.

Dinar lliure. Durant la tarda disposarem de temps lliure per continuar passejant per la ciutat i visitar un altre dels mercats de nadal de la ciutat, el Marché aux Poissons amb quasi 200 paradetes i una nòria gegant. Es troba situat al costat de l'Església Santa Caterina. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 30 de novembre
Divendres 1 de desembre

BRUGES & GANT

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a visitar Bruges i Gant amb el nostre guia local. Durant el matí visitarem la ciutat de Bruges, situada a 100km de Brussel·les. El seu centre històric fou declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000. També és coneguda com la Venècia del Nord gràcies a la gran quantitat de canals que travessen la ciutat. Podrem veure la catedral de Sant Salvador, la Plaça Major i el seu campanar gòtic i la Plaça del Burg, amb la Basílica de la Santa Sang i l’ajuntament.

Dinar lliure. Havent dinat, ens traslladarem a Gant, la capital de Flandes Oriental, situada entre Bruges i Brussel·les. Al seu centre històric hi trobarem la catedral de Sant Bavó, d’estil gòtic; el castell medieval de Gravensteen i nombroses places i parcs.

Retorn a Brussel·les. Sopar i allotjament a l’hotel.
Divendres 1 de desembre
Dissabte 2 de desembre

BRUSSEL·LES → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure fins l’hora convinguda pel trasllat a l’aeroport de Brussel·les. Sortida del vol a les 14.50h amb arribada a l’aeroport de Barcelona a les 16.55h. Recollida d’equipatges i trasllat de tornada als diferents punts d’origen.
Dissabte 2 de desembre

Preu per persona compartint habitació doble:

1.250 €

Preu per persona en habitació individual:

1.670 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

AURORES BOREALS A LAPÒNIA
De 8 al 15 de març del 2024
2.400 euros
+ INFO
BULGÀRIA
DeL 15 al 24 de maig del 2024
2.500 euros
+ INFO
HOLANDA FLORACIÓ
Del 12 al 18 d'abril del 2024
2.500 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
CREUER DE CAP D'ANY ALS EMIRATS
Del 29 de desembre al 7 de gener del 2024
3.000 euros
+ INFO
TAILÀNDIA
Del 20 de febrer al 5 de març del 2024
4.500 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide