hamburg-nadal2
hamburg-nadal
hamburg-nadal3
hamburg-arquitectura
hamburg
hamburg-port
lubeck
lubeck2

MERCATS DE NADAL A HAMBURG

Viatge en grup a Hamburg amb guia acompanyant, visitant els seus Mercats de Nadal. 

Hamburg té el port més gran d’Alemanya i és una ciutat moderna, vibrant i benestant, amb una arquitectura molt interessant, canals i moltes atraccions. 

Té 7 mercats de Nadal, sent el més important el de la Plaça de l’Ajuntament, amb moltes casetes de fusta, jocs pels més petits i moltes sorpreses més.

Itinerari

Dilluns 21 de novembre

ORIGEN → BARCELONA → hamburg

Trasllat amb autocar des de Roses, Figueres i Girona a l’aeroport de Barcelona. Vol amb sortida a les 12.05h i arribada a l’aeroport d’Hamburg a les 15.45h. Trasllat a l’hotel.

Visita panoràmica de la ciutat, durant la qual aprendrem coses sobre la seva fascinant història i descobrirem els punts principals de la ciutat des d’un autocar, amb oportunitats per baixar i fer un cop d’ull de més a prop. L’itinerari inclou el centre de la ciutat i Mönckebergstrasse, la galería Kunsthalle, el llac Alster, la plaça Rathausmarkt, la borsa, l’avinguda Jungfernstieg, l’església de Sant Miquel, el port, el districte dels magatzems i el Reeperbahn (barri d’entreteniment del districte de St. Pauli). Durant la ruta el guia local ens explicarà històries interessants i respondrà els nostres dubtes.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dilluns 21 de novembre
Dimarts 22 de novembre

HAMBURG & EL SEU PORT

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí continuarem visitant la ciutat amb autocar. Dinar lliure.

Havent dinat, visita a peu del port, l’autèntic cor de la ciutat. Cada any, uns 13.000 vaixells arriben des de tot el món, tant vaixells de contenidors com grans velers, i cada cop més, creuers que s’aturen a Hamburg. Aquest itinerari a peu ens mostrarà els aires marítims de la ciutat, mentre descobrim la torre “Pegelturm”, els molls Landungsbruecken i el vell túnel Elbe, el Museu Marítim i el port de contenidors

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimarts 22 de novembre
Dimecres 23 de novembre

EXCURSIÓ A LÜBECK & TRAVEMÜNDE

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem Lübeck, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, situada 60 km al nord d’Hamburg. És famosa per la Holstentor (la porta de la ciutat), els Buddenbrook (família protagonista d’una novel·la de Thomas Mann) i el deliciós massapà Niederegger. També veurem l’ajuntament, l’hospital Heiligengeist, els carrerons i patis de la ciutat, edificis amb la famosa arquitectura de maó vermell i el popular ressort bàltic de Travemünde.

Dinar lliure. Retorn a Hamburg. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimecres 23 de novembre
Dijous 24 de novembre

HAMBURG A PEU

Esmorzar a l’hotel. La millor manera de visitar el cor d’Hamburg és a peu. Al voltant de l’ajuntament de la ciutat, una de les seves atraccions principals, hi ha molts punts interessants per descobrir: l’impressionant districte Kontorhaus, el llac Alster i l’avinguda Jungfernstieg, les esglésies de Sant Nicolau i Sant Miquel o el bonic barri de Gängeviertel.

Dinar lliure. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dijous 24 de novembre
Divendres 25 de novembre

HAMBURG → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure fins l’hora convinguda pel trasllat a l’aeroport d’Hamburg. Sortida del vol a les 15.30h i arribada a l’aeroport de Barcelona a les 18.00h.

Recollida d’equipatges i trasllat de tornada als diferents punts d’origen.
Divendres 25 de novembre

Preu per persona compartint habitació doble:

1.175 €

Preu per persona en habitació individual:

1.475 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
CASTELLS D'ESCÒCIA
Del 9 al 18 de juny del 2023
3.550 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
ALSÀCIA & SELVA NEGRA
Del 8 al 14 d'octubre del 2023
1.425 euros
+ INFO
Previous
Next