nova-york-square
nova-york-skyline
nova-york6
nova-york8
nova-york-hivern
nova-york-llibertat
nova-york7
nova-york-trade

NOVA YORK, PONT DE LA PURÍSSIMA

Itinerari

Divendres

BARCELONA → NOVA YORK

Trasllat amb autocar des de Roses, Figueres i Girona a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol d’anada a les 11.00h. Arribada a l’aeroport de Newark a les 14.25h. Trasllat i passejada d’orientació pels voltants de l’hotel, situat ben a prop de Times Square.
Divendres
Dissabte

MIDTOWN, CENTRAL PARK & METROPOLITAN

Esmorzar a l’hotel. La visita d’avui recorrerà el Midtown i Central Park. Veurem el Rockefeller Center i la seva famosa pista de gel. Passarem per la Catedral de St. Patrick i baixarem per la 5a avinguda fins arribar a Bryant Park. Visitarem la Biblioteca Nacional i la monumental estació Grand Central. Passarem a prop de l’edifici Chrysler i passejarem per les avingudes Lexington i Park.

El dia acabarà amb la visita guiada del Metropolitan Museum of Art, que allotja una de les principals col·leccions d’art del món, d’artistes tan coneguts com Rembrandt, Cezanne i Monet.
Dissabte
Diumenge

UPPER SIDE & HARLEM

Esmorzar a l’hotel. Recorregut amb autocar per la zona del Upper Side, aturant-nos a punts interessants com la Universitat de Columbia i el memorial del General Ulysses Grant. Acabarem el matí visitant el popular barri Harlem, on assistirem a una típica missa Gospel.

De tornada al Midtown i abans de dinar (lliure), farem una passejada pel Central Park. Ens aturarem a punts destacats, com el memorial de Strawberry Fields, dedicat a la memòria de John Lennon; a l’escultura de bronze d’Alícia al País de les Meravelles o The Lake, el famós llac del Central Park que reconeixerem de sèries i pel·lícules.

Tarda per recórrer la ciutat per lliure o amb el nostre guia acompanyant.
Diumenge
Dilluns

BAIX MANHATTAN, ESTÀTUA DE LA LLIBERTAT & ONE WORLD OBSERVATORY

Esmorzar a l’hotel. Esmorzar a l’hotel. A les 10.30h agafarem un ferri des del sud de Manhattan per visitar la famosa Estàtua de la Llibertat i Ellis Island, punt d’inspecció legal i mèdica dels immigrants que arribaven als Estats Units.

De tornada a Manhattan, farem una passejada passant per Trinity Church (l’església on descansaven els bombers que participaven en les tasques de salvament del 11-S), Wall Street i el popular The Bull, i acabarem a la plaça-memorial que on s’erigien les malaurades Torres Bessores i el World Trade Center. Acabarem el matí pujant al One World Observatory, amb impressionants vistes.

Temps lliure per dinar. A les 15.00h, recollida en autocar i trasllat per visitar el Museu del Mar, l'Aire i l'Espai a bord del Portaavions USS Intrepid.

Acabada la visita, trasllat amb autocar a l’hotel.
Dilluns
Dimarts

QUEENS, BRONX & BROOKLYN

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem 3 dels barris més característics de Nova York: Queens, el Bronx i Brooklyn. Aquests barris tenen una gran diversitat i allotgen una gran quantitat de comunitats ètniques, artístiques i culturals. Són mundialment coneguts gràcies a haver estat protagonistes de nombroses pel·lícules, series i obres literàries. La visita acabarà creuant el pont de Brooklyn, una de les imatges més icòniques de la ciutat.
Dimarts
Dimecres

HIGH LINE, GREENWICH VILLAGE, SOHO & EMPIRE STATE

Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia passejant pel High Line Park, una antiga línia de tren elevada, reconvertida en parc urbà. Acabarem el matí arribant al Chelsea Market, un mercat ple de punts de restauració que ocupa l’espai de l’antiga fàbrica de galetes Oreo.

Temps lliure per dinar. Havent dinat recorrerem els populars barris de Greenwich Village, SoHo i els antics escorxadors convertits en botigues i galeries d’art alternatiu del Meat Packing District, acabant a Washington Square.

A les 18.00h pujarem a l’Empire State Building, des d’on podrem gaudir d’algunes de les vistes més impressionants de Nova York.
Dimecres
Dijous

DIA LLIURE A NOVA YORK

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per passejar, fer visites per compte propi o anar de compres.
Dijous
Divendres

NOVA YORK → BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure fins l’hora convinguda pel trasllat a l’aeroport de Newark. Sortida del vol de tornada a les 19.15h. Nit a bord
Divendres
Dissabte

ARRIBADA A BARCELONA → ORIGEN

Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 09.00h del matí. Trasllat amb autocar als diferents punts d’origen.
Dissabte

Preu base compartint habitació doble:

2.950 €

Preu base en habitació individual:

sota petició

Preu base compartint habitació triple:

2.550 €

Preu base compartint habitació quàdruple

2.300 €

Suplement mitja pensió a l’hotel:

+300 €

Suplement paquet d’excursions diàries:

+500 €

Suplement espectacle The Rockettes:

+145 €

El preu inclou:

El paquet d’excursions opcionals inclou:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

NOVA YORK
De l'1 al 9 de desembre del 2023
des de 3.000 euros
+ INFO
ISRAEL
De 16 al 23 de novembre del 2023
3.150 euros
+ INFO
AURORES BOREALS A LAPÒNIA
De 15 al 22 de març del 2024
2.400 euros
+ INFO
NOVA YORK
De 24 de novembre al 2 de desembre del 2023
des de 2.950 euros
+ INFO
MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES
De 29 de novembre al 2 de desembre del 2023
1.250 euros
+ INFO
BULGÀRIA
DeL 15 al 24 de maig del 2024
2.500 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
CREUER DE CAP D'ANY ALS EMIRATS
Del 29 de desembre al 7 de gener del 2024
3.000 euros
+ INFO
TAILÀNDIA
Del 20 de febrer al 5 de març del 2024
4.500 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
CREUER COSTA TOSCANA
Del 22 al 29 d'octubre
des de 1.090 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide