acores-saomiguel3
Jumping-bottlenose-dolphin-13Junho-Rui-Rodrigues
acores-futurismo
acores-setecidades
acores-cha
acores-saomiguel4
acores-saomiguel2
acores-saomiguel1
acores-pontadelgada
acores-furnas

SAO MIGUEL, ILLES AÇORES

Itinerari

Dimecres 1 de juny

ORIGEN → BARCELONA → PONTA DELGADA

Trasllat amb autocar des de Roses, Figueres i Girona a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol d’anada a les 14.30h. Arribada a l’illa de Sao Miguel a les 16.10h. Trasllat a l’hotel i distribució de les habitacions. Passejada guiada pel centre de Ponta Delgada (2 hores). Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Açores Atlántico.
Dimecres 1 de juny
Dijous 2 de juny

BIÒLEGS PER UN DIA

Esmorzar a l’hotel. Avui ens llevarem ben aviat i gaudirem de tot un dia investigant i aprenent sobre els cetacis gegants de l’illa. Passarem el dia observant el mar a bord d’un catamarà i veient com treballen a l’oficina biòlegs marins experimentats. Podrem enregistrar algunes de les espècies que veurem durant el viatge amb barca, emprant la tècnica de la foto-identificació. Filtrarem aigua i quantificarem els microplàstics presents. Gravarem i escoltarem els sons dels cetacis amb hidròfons. Intentarem recopilar mostres biològiques. Un dia complet acompanyats de biòlegs marins!

Dinar a un restaurant de Ponta Delgada. Vespre i sopar lliures.
Dijous 2 de juny
Divendres 3 de juny

SETE CIDADES AMB JEEP

Esmorzar a l’hotel. Recollida a l’hotel a les 09.00h per visitar Sete Cidades amb jeeps, un indret espectacular rodejat de natura, hortènsies i altres espècies de flora, passant per camins menys transitats. El recorregut ens portarà al marge de la caldera de Sete Cidades, aturant-nos a miradors com Pico do Carvão, Pico da Cruz i Lomba do Vasco, amb panoràmiques increïbles sobre els llacs. Passarem pel centre de Sete Cidades i diversos punts interessants com la península, el pont i el famós mirador de Vista do Rei.

Dinar bufet i temps lliure per caminar a prop del llac i gaudir de la natura salvatge.

Vespre i sopar lliures.
Divendres 3 de juny
Dissabte 4 de juny

NORDESTE, CASCADES & MIRADORS

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem Nordeste, considerada com una de les zones més boniques de l’illa. És plena de miradora panoràmics sobre l’oceà i la costa, cascades, vegetació i flors. La primera aturada serà al mirador de Santa iria, amb impressionants vistes de la costa nord de Sao Miguel. Tot segui tens visitarem la població de Nordeste. També ens aturarem al Pico do Bartolomeu (si el temps ho permet); al Centro Ambiental do Priolo (entrada no inclosa), Ponta do Sossego i Vista dos Barcos.

Dinar a un restaurant local. Havent dinat anirem al mirador Vigia da Baleia i al famós Parque de Ribeira dos Caldeirões. L’última aturada del dia serà al mirador de Coroa da Mata, abans de tornar a Ponta Delgada. Sopar lliure.
Dissabte 4 de juny
Diumenge 5 de juny

CALDEIRAS DAS FURNAS & PARQUE TERRA NOSTRA

Esmorzar a l’hotel. Avui sentirem i experimentarem els orígens volcànics de l’illa. Sortida cap a Caldeiras das Furnas, un indret màgic ple d’activitat geotèrmica. Visitarem les famoses fumaroles i tastarem aigües minerals carbòniques.

Passarem per Lagoa das Furnas i tastarem el popular Cozido, un dels plats més emblemàtics de les Açores, a un restaurant local. És una barreja de verdures i cars regionals cuinades amb l’ajuda de l’activitat volcànica.

Havent dinat visitarem el jardí botànic centenari Terra Nostra, amb una extraordinària col·lecció de plantes i arbres autòctons de les illes i de la resta del món. La visita acabarà amb un bany a les piscines termals del jardí, riques en ferro i amb temperatures d’entre 35 i 40°C. Retorn a Ponta Delgada passant per la costa sud i Vila Franca do Campo, on podrem veure el seu famós illot i saber més sobre la primera capital de l’illa i el terratrèmol del 1952. Sopar lliure.
Diumenge 5 de juny
Dilluns 6 de juny

PLANTACIONS DE TE & LA COSTA NORD

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem Cha Gorreana, l’única plantació de te d’Europa. Acabada la visita i passeig pels seus espectaculars camps, dinarem a un popular restaurant local.

Havent dinat farem una petita ruta pel centre de la ciutat de Ribeira Grande i visitarem la fàbrica de licors Mulher de Capote. També ens aturarem a miradors com el de Palheiro i gaudirem de les vistes a la llarga platja de Santa Bárbara. Vespre i sopar lliures.
Dilluns 6 de juny
Dimarts 7 de juny

LAGOA DO FOGO & CALDEIRA VELHA

Esmorzar a l’hotel. Sortida a les 9 del matí per visitar Lagoa do Fogo i aprendre sobre l’activitat volcànica de l’illa. Començarem visitant Cerâmica Vieira a Lagoa, fundada l’any 1862, on descobrirem l’interessant procés de creació de la ceràmica. Després pujarem al cim de la muntanya Serra de Água de Pau. Al Pico da Barrosa i Lagoa do Mirador de Fogo, gaudirem de vistes increïbles sobre el llac. També podrem admirar el cràter del volcà, així com l’illa i l’oceà. Durant el descens ens aturarem a Caldeira Velha, on podrem relaxar-nos a les piscines termals, admirant la seva cascada, rodejats de fauna i flora endèmica. Ens esperarà la cascada del Salto do Cabrito i les fumaroles de les Caldeiras Ribeira Grande.

Dinar a un restaurant local. Continuació del recorregut per carretera, aturant-nos a diversos miradors. Vespre i sopar lliures.
Dimarts 7 de juny
Dimecres 8 de juny

PONTA DELGADA → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport ben aviat al matí. Sortida del vol de tornada a les 08.20h, amb arribada a Barcelona a les 13.35h. Trasllat amb autocar cap als diferents punts d’origen.
Dimecres 8 de juny

Preu per persona compartint habitació doble:

1.700 €

Preu per persona en habitació individual:

2.170 €

El preu inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CAP D'ANY AL MARROC
Del 28 de desembre al 5 de gener del 2023
En Preparació
ESCAPADA A ROMA
Del 5 al 9 de novembre del 2022
1.450 euros
+ INFO
GRAN VIATGE A NOVA ZELANDA & SYDNEY
Del 7 al 27 de febrer del 2023
9.650 euros
+ INFO
EGIPTE, ENTRE DÉUS & FARAONS
Del 6 al 16 d'octubre del 2022
des de 2.600 euros
+ INFO
ANDALUSIA, SEVILLA
Del 22 al 28 d'octubre
1.350 euros
+ INFO
Previous
Next
NOVA YORK
Del 2 al 10 de desembre del 2022
des de 2.400 euros
+ INFO
FLORÈNCIA & TOSCANA
Del 31 d'octubre al 5 de novembre del 2022
1.450 euros
+ INFO
PARIS
Del 28 de novembre al 2 de desembre del 2022
995 euros
+ INFO
IRLANDA
Del 4 al 12 de juliol del 2022
2.295 euros
+ INFO
SUÏSSA
Del 9 al 16 d'octubre del 2022
1.795 euros
+ INFO
Previous
Next