suissa-interlaken
suissa-thun
suissa-thun2
https://www.flickr.com/photos/rodeime/
Roderick Eime (CC BY-ND 2.0)
suissa-rin
cascades-rin2
suissa-zurich
suissa-lucerna
suissa-berna
suissa-ginebra

LES MUNTANYES DE SUÏSSA

Itinerari

Dissabte 23 de setembre

ORIGEN → VALENCE → THUN

Sortida des dels diferents punts d’origen en direcció a Valence. Dinar a un restaurant en ruta. Havent dinat, continuació cap a Ginebra/Berna. Arribada a Thun a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dissabte 23 de setembre
Diumenge 24 de setembre

CASCADES RHIN SCHAFHAUSSEN & ZURICH

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem les Cascades del Rhin Schafhaussen. Temps per contemplar aquest magnífic paisatge d’aigua, arbres i muntanyes, en una de les excursions més boniques que es poden fer al país. Dinar a un restaurant seleccionat. Havent dinat visitarem Zurich, on destaca el conegut carrer Bannhostrasse i el Barri dels Pescadors. Dinar en un conegut restaurant. Retorn a Thun a última hora. Sopar i allotjament a l’hotel
Diumenge 24 de setembre
Dilluns 25 de setembre

BERNA & INTERLAKEN

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí, excursió a Berna, capital de la Confederació Helvètica. Visita panoràmica, incloent el centre històric, la Catedral, l’Ajuntament, la Torre del Rellotge i la Fossa dels Ossos. Retorn a l’hotel per dinar. Havent dinat, visitarem la magnífica població d’Interlaken, situada al costat d’un llac al peu dels Alps Bernesos. Retorn a Thun a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dilluns 25 de setembre
Dimarts 26 de setembre

LUCERNA

Esmorzar a l’hotel. Excursió durant tot el dia a Lucerna, una de les ciutats més boniques de Suïssa. Visita panoràmica, incloent el Pont Capella, la Torre de l’Aigua i el Monument al Lleó Moribund. Dinar en un restaurant seleccionat. Tarda lliure. Retorn a última hora a Thun. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimarts 26 de setembre
Dimecres 27 de setembre

EXCURSIÓ EXCEPCIONAL AL JUNGFRAU

Esmorzar a l’hotel. Excursió a l’espectacular Jungfrau (3.454m), una de les muntanyes més altes dels Alps Bernesos. El trajecte comença a Lauterbrunnen i arriba fins a Jungfraujoch. Durant el recorregut es fa amb autocar, tren i tren cremallera (unes 4h en total, anada i tornada) i permet gaudir d’unes vistes úniques i meravelloses de les muntanyes suïsses, fins arribar al glaciar. Retorn a Thun. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 27 de setembre
Dijous 28 de setembre

THUN → GRUYÈRES → GINEBRA

Esmorzar a l’hotel i càrrega dels equipatges a l’autocar. Sortida cap a Ginebra, amb aturada en ruta a Gruyères, un típic poblet suïs d’estil medieval i gran bellesa, famós pel seu formatge sense forats, a vegades confós amb l’emmental, aquest sí amb forats.
Continuació cap a Ginebra i dinar a l’hotel. Havent dinat, visita guiada visita guiada de la ciutat de Ginebra, situada a la riba del famós llac Leman i rodejada dels Alps, amb vistes al seu cim més destacat, el Mont Blanc. Ginebra és un centre diplomàtic mundial, amb seus com la de la ONU i la Creu Roja, i una de les capitals financeres del món. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 28 de setembre
Divendres 29 de setembre

GINEBRA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Inici del viatge de tornada cap als diferents punts d’origen. Dinar a un restaurant en ruta. Arribada prevista als diferents punts d’origen cap a les 21.00h
Divendres 29 de setembre

Preu per persona compartint habitació doble:

1.825 €

Preu per persona compartint habitació individual: 

2.155 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

NOVA YORK
De l'1 al 9 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
ISRAEL
De 16 al 23 de novembre del 2023
3.150 euros
+ INFO
NOVA YORK
De 24 de novembre al 2 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES
De 29 de novembre al 2 de desembre del 2023
1.250 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
CREUER COSTA TOSCANA
Del 22 al 29 d'octubre
des de 990 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide