suissa-interlaken
suissa-thun
suissa-thun2
https://www.flickr.com/photos/rodeime/
Roderick Eime (CC BY-ND 2.0)
suissa-rin
cascades-rin2
suissa-zurich
suissa-lucerna
suissa-berna
suissa-ginebra

LES MUNTANYES DE SUÏSSA

Itinerari

Diumenge 9 d'octubre

ORIGEN → VALENCE → THUN

Sortida des dels diferents punts d’origen en direcció a Valence. Dinar a un restaurant en ruta. Havent dinat, continuació cap a Ginebra/Berna. Arribada a Thun a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.
Diumenge 9 d'octubre
Dilluns 10 d'octubre

BERNA & INTERLAKEN

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí, excursió a Berna, capital de la Confederació Helvètica. Visita panoràmica, incloent el centre històric, la Catedral, l’Ajuntament, la Torre del Rellotge i la Fossa dels Ossos. Retorn a l’hotel per dinar. Havent dinat, visitarem la magnífica població d’Interlaken, situada al costat d’un llac al peu dels Alps Bernesos. Retorn a Thun a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dilluns 10 d'octubre
Dimarts 11 d'octubre

LUCERNA

Esmorzar a l’hotel. Excursió durant tot el dia a Lucerna, una de les ciutats més boniques de Suïssa. Visita panoràmica, incloent el Pont Capella, la Torre de l’Aigua i el Monument al Lleó Moribund. Dinar en un restaurant seleccionat. Tarda lliure. Retorn a última hora a Thun. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimarts 11 d'octubre
Dimecres 12 d'octubre

ZURICH & CASCADES RHIN SCHAFHAUSSEN

Esmorzar a l’hotel. Excursió durant tot el dia a Zurich, visitant el conegut carrer Bannhostrasse i el Barri dels Pescadors. Dinar en un conegut restaurant. Havent dinat, anirem a veure les Cascades del Rhin Schafhaussen. Temps per contemplar aquest magnífic paisatge d’aigua, arbres i muntanyes, en una de les excursions més boniques que es poden fer al país. Retorn a Thun a última hora. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 12 d'octubre
Dijous 13 d'octubre

EXCURSIÓ EXCEPCIONAL AL JUNGFRAU

Esmorzar a l’hotel. Excursió a l’espectacular Jungfrau (3.454m), una de les muntanyes més altes dels Alps Bernesos. El trajecte comença a Lauterbrunnen i arriba fins a Jungfraujoch. Durant el recorregut es fa amb autocar, tren i tren cremallera (unes 4h en total, anada i tornada) i permet gaudir d’unes vistes úniques i meravelloses de les muntanyes suïsses, fins arribar al glaciar. Retorn a Thun. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 13 d'octubre
Divendres 14 d'octubre

EXCURSIÓ A GRUYÈRES & BROC

Esmorzar a l’hotel. L’excursió d’avui ens portarà al poble del famós formatge sense forats. Gruyères és un típic poblet suís d’estil medieval i gran bellesa. Dinar a un restaurant. Havent dinat anirem fins a Broc per visitar la coneguda fàbrica Nestlé Maison Cailler. Retorn a Thun a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.
Divendres 14 d'octubre
Dissabte 15 d'octubre

THUN → GINEBRA

Esmorzar a l’hotel. Avui deixarem Thun per dirigir-nos a la ciutat de Ginebra, situada a la riba del famós llac Leman i rodejada dels Alps, amb vistes al seu cim més destacat, el Mont Blanc. Ginebra és un centre diplomàtic mundial, amb seus com la de la ONU i la Creu Roja, i una de les capitals financeres del món. Dinar a un restaurant i visita de la ciutat durant la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dissabte 15 d'octubre
Diumenge 16 d'octubre

GINEBRA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Inici del viatge de tornada cap als diferents punts d’origen. Dinar a un restaurant en ruta. Arribada prevista als diferents punts d’origen cap a les 21.00h
Diumenge 16 d'octubre

Preu per persona compartint habitació doble:

1.795 €

Preu per persona compartint habitació individual: 

2.155 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ARGENTINA i XILE
Del 30 de març al 16 d'abril
9.525 euros
+ INFO
GRAN VIATGE A NOVA ZELANDA & SYDNEY
Del 7 al 27 de febrer del 2023
9.650 euros
+ INFO
BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
SUD-ÀFRICA
Del 24 de maig al 5 de juny del 2023
des de 5.970 euros
+ INFO
Previous
Next
CASTELLS D'ESCÒCIA
Del 9 al 18 de juny del 2023
3.550 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
ALSÀCIA & SELVA NEGRA
Del 8 al 14 d'octubre del 2023
1.425 euros
+ INFO
Previous
Next