australis
slider
slider patagonia
argentina-iguazu
slider
argentina-ushuaia2
Buenos Aires 4

VIATGE A ARGENTINA I XILE AMB CREUER A LA PATAGÒNIA

Gran viatge a Argentina i Xile amb guia acompanyant. Recorrerem alguns dels racons més espectaculars de l’Argentina, com les cascades d’Iguazú, la Tierra de Fueg, el glaciar Perito Moreno o Buenos Aires. També visitarem el Parque Nacional Torres del Paine, a Xile, al sud dels Andes. Però tots aquests indrets memorables no seran el millor viatge, ja que passarem 4 nits a bord del creuer Australis, entre glaciars, canals i fauna increïble. 

Un viatge per recordar tota la vida!

Itinerari

Dijous 30 de març

ORIGEN → BARCELONA → BUENOS AIRES

Trasllat amb autocar des de Roses, Figueres i Girona a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol d’anada a les 01.30h de la matinada. Arribada a Buenos Aires a les 10.15h. Recepció, trasllat a l’hotel i dinar a l’arribada. Check-in i distribució de les habitacions havent dinat.

Havent dinat començarem a visitar la ciutat, coneixent els punts més representatius del centre i sud de Buenos Aires. L’itinerari començarà a la Plaza de Mayo, on s’inicià la història i desenvolupament de la ciutat, descobrint el casc antic i els seus edificis principals, com el Cabildo, la Casa Rosada, avui seu del govern executiu. Continuarem amb el sector més antic de la ciutat, el barri de San Telmo, on podrem veure els “Conventillos”, cases amb moltes habitacions que recreaven cel·les de convents, i que van allotjar al gran flux d’immigrants que el país va rebre des del segle XIX fins a mitjans del segle XX. També coneixerem els orígens de la música i el ball nacional, el Tango, als barris baixos de San Telmo i la Boca. Entrant al barri de la Boca, veurem l’antic port natural de la ciutat, on a finals del segle XIX, va començar a instal·lar-s’hi una puixant i creixent comunitat italiana, principalment genovesa. Bordejarem la ribera fins a Puerto Madero, el segon port de la ciutat, avui convertit en el barri més vigorós i costós de la ciutat, combinant els antics “docks” (edificis de maó d’estil anglès, emprats com a barraques durant l’activitat portuària) i els nous gratacels.

Retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.
Dijous 30 de març
Divendres 31 de març

BUENOS AIRES → USHUAIA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar un vol amb sortida a les 09.40h, amb arribada a Ushuaia a les 13.15h. Recepció i trasllat a l’hotel. Dinar lliure.

Havent dinat, visita a peu de la ciutat, amb entrada al Museo del Presidio. Sopar i allotjament a l’hotel.
Divendres 31 de març
Dissabte 1 d'abril

PARQUE NACIONAL TIERRA DE FUEGO, CREUER AUSTRALIS

Esmorzar a l’hotel i check-out. Sortida cap al Parque Nacional Tierra del Fuego en vehicles 4x4. Primer visitarem el mirador Lapataia, on farem un petit itinerari a peu per fer els últims quilòmetres de la Ruta Nacional 3 i arribar a la badia, un lloc ideal per observar les aus que habiten la zona. El recorregut continua pel sender de la Castorera fins a un dels dics construïts per aquesta espècie que habita la regió, on podrem observar l’impacte que aquestes construccions produeixen al medi ambient. Seguint un camí que s’endinsa al bosc, s’arriba a les torberes, formades per la gran acumulació de molsa i matèria vegetal, amb una enorme capacitat per emmagatzemar aigua. A la part sud del parc hi trobarem el llac Acigami, on admirarem els espectaculars paisatges de la serralada dels Andes, tot gaudint d’un refrigeri.

Retorn a la ciutat i dinar lliure. Havent dinat farem el check-in a les oficines del creuer Australis, amb embarcament a partir de les 17.00h. Sopar i nit a bord.
Dissabte 1 d'abril
Diumenge 2 d'abril

CABO DE HORNOS → BAHÍA WULAIA

Pensió completa a bord del creuer. Navegarem pel Canal Murray i Bahía Nassau, fins arribar al Parque Nacional Cabo de Hornos, on desembarcarem si les condicions meteorològiques ens ho permeten, per viure la màgia de caminar per un dels punts més australs del món, rodejats d’encant i llegendes.

Durant la tarda desembarcarem a Bahía Wulaia, lloc històric que fou un dels assentaments més grans dels nadius canoers Yámanas. Arribarem fins a un mirador, caminant a través del bosc magallànic, on creixen espècies endèmiques com lengas, coigües, canelos i falgueres, entre d’altres. Nit a bord del creuer Australis.
Diumenge 2 d'abril
Dilluns 3 d'abril

GLACIAR PÍA & GLACIAR PORTER

Pensió completa a bord del creuer. Durant el matí navegarem pel braç nord-oest del Canal de Beagle per entrar i desembarcar al fiord Pía. Farem una excursió fins al mirador des d’on es pot observar el glaciar homònim, la llengua principal del qual s’estén des del cim de la serralada fins al mar.

A la tarda navegarem a bord de barques Zodiac entre les altes parets rocalloses, fins arribar al glaciar Porter. Nit a bord del creuer Australis.
Dilluns 3 d'abril
Dimarts 4 d'abril

SENO AGOSTINI, GLACIAR ÁGUILA & GLACIAR CÓNDOR

Pensió completa a bord. Durant el matí navegarem pel canal Cockburn per endinsar-nos al Seno de Agostini, on podrem veure les glaceres que descendeixen des del centre la Serralada Darwin, arribant algunes d’elles fins al mar. També al matí, desembarcarem en barques Zodiac per fer una suau passejada al voltant d’una llacuna formada pel desgel del glaciar Águila, que arribarem a veure cara a cara.

A la tarda navegarem en barques Zodiac per apropar-nos al glaciar Cóndor. Aprendrem com es formen els glaciars i la seva influència a l’abrupta geografia dels canals locals. Nit a bord del creuer Australis.
Dimarts 4 d'abril
Dimecres 5 d'abril

ISLA MARTA → PUNTA ARENAS → TORRES DEL PAINE

Pensió completa a bord. A primera hora del matí, desembarcarem a la Isla Marta, on podrem observar lleons marins des de les barques Zodiac. Continuació cap a Punta Arenas, on desembarcarem cap a les 11.30h aproximadament.

Trasllat al Parque Nacional Torres del Paine. Cap a les 3 hores de viatge, farem una aturada a Puerto Natales per dinar. Continuació cap a Torres del Paine, amb un parell d’hores més de trajecte fins l’arribada. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 5 d'abril
Dijous 6 d'abril

TORRES DEL PAINE

Esmorzar a l’hotel. Avui farem una excursió al Parque Nacional Torres del Paine, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Durant el recorregut podrem gaudir de paisatges diversos, com el bosc Magallànic, la vasta estepa patagònica dominada pel vent i l’aridesa, llacs poblats per aus marines i amb un color turquesa profund, cascades i muntanyes nevades fins arribar al Salto Grande, punt on es comuniquen els dos grans llacs: el Nordenskjold y el Pehoé. Aquí hi farem un passejada i un dinar pícnic. També visitarem diferents miradors amb les vistes més increïbles de les torres. Coneixerem el llac Grey i el glaciar homònim.

Retorn, sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 6 d'abril
Divendres 7 d'abril

TORRES DEL PAINE → EL CALAFATE

Esmorzar a l’hotel. Trasllat privat al Calafate, amb una durada aproximada de 5 hores. Dinar i check-in a l’hotel Posada Los Álamos. Resta de la tarda lliure per recórrer la ciutat. Sopar lliure i allotjament a la Posada.
Divendres 7 d'abril
Dissabte 8 d'abril

GLACIAR PERITO MORENO

Esmorzar a la Posada. Excursió durant tot el dia a les passarel·les del glaciar Perito Moreno. Sortida des de l’hotel recorrent 80 km fins arribar a l’entrada del Parque Nacional Los Glaciares, declarat Patrimoni Natural Mundial de la Humanitat per la UNESCO. El parc preserva una extensa àrea dels camps de gel continentals del que descendeixen els glaciars Moreno, Onelli, Agassi i Upsala. El més destacat és el Perito Moreno, amb una paret de 5 km d’ample i 70 metres d’alçada sobre el nivell de l’aigua del Lago Argentino, amb colors que varien del blanc immaculat al turquesa. El Punt Panoràmic és l’inici d’una ruta a peu que baixa per les passarel·les situades davant del glaciar. Des d’aquí gaudirem de la immensitat del paisatges i quedarem garratibats amb el soroll dels constants despreniments de gel.

Dinar a un restaurant del parc. Havent dinat gaudirem d’un safari nàutic espectacular, navegant pel Brazo Rico del Lago Argentino, durant aproximadament 1 hora. Tindrem l’oportunitat de viure el glaciar de més a prop. Un cop davant de la paret de gel, el vaixell s’atura uns minuts per poder contemplar la seva grandiositat i bellesa. Retorn al Calafate, sopar lliure i allotjament a la Posada.
Dissabte 8 d'abril
Diumenge 9 d'abril

EL CALAFATE → IGUAZÚ

Esmorzar a la Posada. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport del Calafate per agafar un vol amb sortida a les 13.35h, escala a Buenos Aires i arribada a Iguazú a les 20.10h. Trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.
Diumenge 9 d'abril
Dilluns 10 d'abril

CASCADES DEL COSTAT ARGENTÍ

Esmorzar a l’hotel. Visita durant tot el dia del costat argentí de les cascades d’Iguazú. Anirem al centre de visitants per pujar al Tren de la Selva, un tren ecològic que es submergeix a la selva missionera, fins a l’estació Garganta del Diablo, on comença un recorregut per una passarel·la que porta a un dels paisatges més impactants de l’Argentina, la Garganta del Diablo i el Salto Unión, indescriptible per la seva bellesa i energia. El recorregut continua fins a la següent estació, Cataratas, on podrem fer el Passeig Superior (500m) o el Passeig Inferior, un conjunt de passarel·les que permeten veure aquesta meravella natural des d’un altre angle. Dinar lliure al restaurant del parc.

Opcional: excursió la Gran Aventura, amb un passeig nàutic amb barques zodíac, recorrent 6 km pel riu Iguazú inferior, passant a través dels ràpids. Després s’entra al canyó de la Garganta del Diablo, per fer un recorregut en vehicles descoberts a través de la selva.

Sopar i allotjament a l’hotel.
Dilluns 10 d'abril
Dimarts 11 d'abril

CASCADES DEL COSTAT BRASILER

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem les cascades del costat brasiler de la frontera. El Parque Nacional do Iguaçu, fou declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1986, dos anys després del parc nacional argentí. L’àrea de visita està constituïda per un únic circuit de passarel·les situat davant dels salts d’aigua, oferint una vista panoràmica realment impressionant. El circuit fa 1.200 metres i per accedir-hi, cal pujar una escala amb 130 escalons en 220 metres de longitud. Diuen que des d’Argentina es viuen les cascades i des de Brasil, es veuen. Dinar lliure al restaurant dins del parc.

Opcional: Vol amb helicòpter sobrevolant les cascades durant 10 minuts (150 euros).

Opcional: Visita del Parque de las Aves (comprat de l’entrada a taquilla).

Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimarts 11 d'abril
Dimecres 12 d'abril

IGUAZÚ → BUENOS AIRES

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport d’Iguazú per agafar un vol amb sortida a les 11.05h i arribada a Buenos Aires a les 13.00h. Recepció i trasllat a l’hotel. Dinar lliure.

Tarda lliure per recórrer la ciutat amb el guia acompanyant. Allotjament a l’hotel Intercontinental.
Dimecres 12 d'abril
Dijous 13 d'abril

NORD DE BUENOS AIRES

Esmorzar a l’hotel. Visita guiada de Buenos Aires durant el matí. Començarem amb la zona nord de la ciutat, moderna, residencial i elegant, on destaquen els barris de Palermo i Recoleta. Grans avingudes, extensos parcs i luxosos habitatges, que caracteritzen aquests tradicionals barris porteños. El Parque 3 de Febrero, situat a Palermo, és el més gran de Buenos Aires amb una superfície de 3 km2 i està format per un conjunt de parcs, places, llacs, senders, escultures i monuments. Recoleta és el barri francès de la ciutat. Hi destaquen les seves mansions, cafès, restaurants i el seu cementiri, un museu en si mateix amb mausoleus i monuments que són autèntiques obres d’art, amb tombes destacades com el mausoleu d’Eva Perón.

Durant el trajecte de tornada passarem pel teatre Colón, un dels emblemes de la ciutat, inaugurat l’any 1908. Continuarem per l’avinguda 9 de Julio, la més ample de la ciutat i una de les més amples del món. El seu nom commemora la declaració d’independència del 1816. A la cruïlla amb l’avinguda Corrientes hi trobarem l’altre icona de Buenos Aires, l’Obelisc, inaugurat l’any 1936 en commemoració del 4t centenari de la primera fundació de la ciutat. Amb els seus 70 metres d’alçada, s’ha convertit en la figura més representativa de la ciutat.

Dinar a un restaurant local. Resta de la tarda lliure. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dijous 13 d'abril
Divendres 14 d'abril

DIA LLIURE A BUENOS AIRES

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per recórrer Buenos Aires.

Opcional: Visita de Tigre i el delta del riu Paraná, amb navegació pel riu de la Plata i els canals que recorren el gran delta.

Durant la nit i per acomiadar-nos de la nostra estada a l’Argentina, gaudirem d’un sopar amb espectacle de tango. Allotjament a l’hotel Intercontinental.
Divendres 14 d'abril
Dissabte 15 d'abril

BUENOS AIRES → BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Buenos Aires per agafar el vol de tornada, amb sortida a les 12.00h. Nit a bord.
Dissabte 15 d'abril
Diumenge 16 d'abril

ARRIBADA A BARCELONA → ORIGEN

Arribada a Barcelona a les 05.30h del matí. Recollida d’equipatges i trasllat amb autocar als diferents punts d’origen.
Diumenge 16 d'abril

Preu per persona compartint habitació doble:

9.525 €

Preu per persona en habitació individual:

12.725 €

Suplement per persona, cabina doble AAA al creuer:

300 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
CASTELLS D'ESCÒCIA
Del 9 al 18 de juny del 2023
3.550 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
ALSÀCIA & SELVA NEGRA
Del 8 al 14 d'octubre del 2023
1.425 euros
+ INFO
Previous
Next