Istanbul
spice-4688970_1920
Istanbul Cami
Goreme
Uchisar
kapadokya-3932099_1920
cappadocia-765498_1920
pamukkale

TURQUIA

Itinerari

Dijous 2 de novembre

BARCELONA → CAPADÒCIA

Trasllat des de les nostres oficines a l’aeroport de Barcelona, amb el guia de Viatges Viñolas que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol a les 11.50h. Escala a Istanbul i arribada a l’aeroport de Kayseri a les 20.20h. Trasllat, sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dijous 2 de novembre
Divendres 3 de novembre

LES VALLS DE GÖREME

Esmorzar a l’hotel. L’atracció més popular de la Capadòcia és Göreme, un autèntic museu a l’aire lliure. És un indret on podrem apreciar l’impressionant bellesa de les formacions rocalloses que la natura ha creat amb el pas del temps.

Situat a 5 quilòmetres de Göreme, al poble de Cavusin hi trobarem l’Església del Gran Colomar i la Basílica de Sant Joan Baptista. A 8 quilòmetres de Göreme ens espera Avanos, situada a la riba del riu Kızılırmak (riu vermell), el més llarg de Turquia.

La Vall de Pasabag (Vall dels Monjos) és famosa pels seus impressionants pilars de terra, situats al centre d’unes vinyes. Aquesta vall també allotja unes meravelloses i populars columnes de roca amb forma de fong. La Vall de Devrent, també coneguda com la Vall Rosa o la Vall Imaginària, està situada a només 10 minuts de Göreme. És famosa per les seves roques amb forma d’animals (dofí, camell, foca, etc.) i els seus paisatges lunars.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Divendres 3 de novembre
Dissabte 4 de novembre

SUD DE LA CAPADÒCIA

Esmorzar a l’hotel. L’excursió d’avui ens portarà al sud de la Capadòcia, visitant la Vall dels Coloms, el Castell d’Uchisar i l’antiga ciutat de Kaymaklı.

Tot seguit continuarem cap a la Vall Roja, una bonica vall que rep el seu nom per les roques de color rosat que la composen. Ruta a peu de 2 hores per gaudir de la bellesa de la vall, amb diversos habitatges excavats a la roca i esglésies de l’època bizantina.

Visitarem la ciutat subterrània de Kaymaklı, situada a 20 km de la ciutat de Nevsehir. Es creu que fou construïda pels hitites entre els segles V i X. La seva posició estratègica la feia un bon refugi pels seus habitants. És la més ampla de les ciutats subterrànies de la regió, amb 9 nivells de profunditat on podien refugiar-se milers de persones durant mesos. Només els 4 primers nivells són oberts al públic.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dissabte 4 de novembre
Diumenge 5 de novembre

CAPADÒCIA → ISTANBUL

Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Vol directe a Istanbul. Arribada a l’aeroport, trasllat a l’hotel i distribució de les habitacions. Resta de la tarda lliure. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Diumenge 5 de novembre
Dilluns 6 de novembre

ISTANBUL

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a la visita d’alguns monuments de la ciutat, com la Hagia Sophia, la Mesquita Blava, l’Hipòdrom, el Palau Topkapi i el Gran Basar.

El tour comença al districte de Sultanahmet, el cor de la ciutat, amb la visita de la Hagia Sophia. Construïda al segle VI per ordre de l’Emperador Romà d’Orient Justinià i dissenyada per Antemi de Tral·les, aquesta església (convertida en mesquita l’any 1453) és considerada una de les grans meravelles de l’arquitectura. La seva enorme cúpula domina l’horitzó de la ciutat antiga d’Istanbul. Són molt coneguts els seus mosaics, entre els que destaquen alguns retrats d’emperadors i emperadrius, així com l’impressionant La Verge i el Nen.

A continuació visitarem la Mesquita Blava (actualment oberta però amb renovacions en curs). El seu nom deriva de les exquisides rajoles blaves que adornen el seu interior. Construïda durant el segle XVII per encàrrec del Sultà Ahmet I i dissenyada per un deixeble de Sinan (l’arquitecte otomà més destacat), és l’única mesquita imperial amb sis minarets. Destaca especialment el seu enorme pati.

L’Hipòdrom és un estadi de l’època bizantina amb capacitat per a 100.000 espectadors i decorat amb objectes de tots els racons de l’imperi, com un obelisc egipci i una escultura de bronze amb tres serps entrellaçades.

Passejarem pel Gran Basar, en el seu moment cor comercial de la ciutat, compta avui dia amb uns 4.000 punts de venda plens de grans tresors com catifes, kilims, seda, joies, porcellana i articles de pell.

Havent dinat començarem visitant el Palau Topkapi, residència dels sultans otomans entre els segles XV i XIX. Visitarem el Tresor Imperial i el Quiosc de Bagdad. Actualment el Palau Topkapi és un museu i allotja fascinants col·leccions de joies, com per exemple el diamant Spoonmaker, el tercer més gran del món. També compta amb nombrosos vestits i objectes ceràmics otomans, entre els que destaca una de les millors col·leccions de ceràmica xinesa del món, les peces de la qual deurien ser regals de dirigents estrangers. Com a curiositat, es diu que algunes de les peces ceràmiques canvien de color en presència de verí. També visitarem l’Arsenal Imperial, que compta amb armament otomà de diverses èpoques. Però potser el més destacat del Palau Topkapi són els seus patis amb arbres longeus, on podrem imaginar-nos als sultans passejant allunyat de les preocupacions de l’estat i l’imperi.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dilluns 6 de novembre
Dimarts 7 de novembre

ISTANBUL

Esmorzar a l’hotel. Avui tornarem a dedicar el dia a visitar Istanbul, amb el Basar Egipci, un creuer pel Bòsfor, el Palau Dolmabahce i Ortaköy.

Començarem amb una breu visita al Basar de les Espècies, una de les atraccions més animades i acolorides de la ciutat. Tot seguit embarcarem en un inoblidable creuer pel Bòsfor, el majestuós estret que travessa Istanbul i separa Europa i l’Àsia. Podrem gaudir d’una meravellosa panoràmica d’ambdues ribes del Bòsfor cobertes d’arbres, del pont que en el seu moment fou el més llarg del món i la fortalesa Rumeli Hisari (construïda en menys de 3 mesos per Mehmet el Conqueridor mentre es preparava per la conquesta de Constantinoble). També són remarcables les mansions del segle XIX de la classe alta otomana, els palaus sorgits de la fantasia dels sultans i els seus gabinets de caça.

Havent dinat seguirem gaudint de la zona del Bòsfor, la part més bonica de la ciutat. Primer visitarem el Palau Dolmabache, residència imperial durant el segle XIX. Veurem el seu esplendor barroc otomà exterior i la decoració interior, làmpades d’aranya gegants de cristall, una col·lecció de pintures de valor incalculable i la gran sala de cerimònies, un recordatori del formidable Imperi Otomà.

Tot seguit farem una breu visita d’Ortaköy, un petit barri a la riba del Bòsfor, amb molts cafès, botigues de records i una bonica mesquita.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimarts 7 de novembre
Dimecres 8 de novembre

ISTANBUL

Esmorzar a l’hotel. Nou dia per descobrir la ciutat, amb les visites de la Banya d’Or, Eyup, Pierre Loti, Karaköy, Pera i l’Avinguda Istiklal.

Començarem amb l’esplèndida vista sobre la Banya d’Or que s'obté des del turó que va inspirar al poeta francès Pierre Loti. Seguint la riba de la Banya d’Or passarem per Fener i Balat, antics assentaments grecs i jueus, on es situa el Patriarcat Ortodox de Fener. Acabarem el matí creuant el pont de la Banya d’Or.

Havent dinat visitarem la plaça Taksim, considerada el centre de la ciutat moderna. Caminarem per l’avinguda Istiklal, coneguda antigament com la Grande Rue de Péra. Veurem botigues, cafès, passatges com el Passatge Hazzopoulo o el Passatge de les Flors (Cicek Pasaji), el liceu Galatasaray i l’esgésia de Sant Antoni de Pàdua. Al final de l’avinguda, baixarem pel carrer Yuksekkaldirim cap a una zona molt moderna de la ciutat, Karaköy. Aquí hi visitarem la Torre de Galata, construïda a un turó del barri genovès per protegir la zona. Durant l’època otomana fou emprada com a presó i com a torre de vigilància contra incendis. Per tornar a l’avinguda Istiklal pujarem al Tunel, el segon metro més antic del món, després del de Londres, en servei des de l’any 1875.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dimecres 8 de novembre
Divendres 10 de novembre

ISTANBUL → BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. Trasllat a l’aeroport d’Istanbul a l’hora convinguda. Sortida del vol de tornada a les 15.05h, amb arribada a Barcelona a les 16.45h. Trasllat de retorn als diferents punts d’origen.
Divendres 10 de novembre

Preu per persona en habitació doble:

2.750 €

Suplement habitació individual:

3.375 €

El preu inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

NOVA YORK
De l'1 al 9 de desembre del 2023
des de 3.000 euros
+ INFO
ISRAEL
De 16 al 23 de novembre del 2023
3.150 euros
+ INFO
AURORES BOREALS A LAPÒNIA
De 15 al 22 de març del 2024
2.400 euros
+ INFO
NOVA YORK
De 24 de novembre al 2 de desembre del 2023
des de 2.950 euros
+ INFO
MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES
De 29 de novembre al 2 de desembre del 2023
1.250 euros
+ INFO
BULGÀRIA
DeL 15 al 24 de maig del 2024
2.500 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
CREUER DE CAP D'ANY ALS EMIRATS
Del 29 de desembre al 7 de gener del 2024
3.000 euros
+ INFO
TAILÀNDIA
Del 20 de febrer al 5 de març del 2024
4.500 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
CREUER COSTA TOSCANA
Del 22 al 29 d'octubre
des de 1.090 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide