architectural photography of brown and gray castle
escocia-edimburg
Escocia-Pont-Stirling
Escocia-Castell-Stirling
Escocia-StAndrews
escocia-skye
escocia-cawdor
escocia-urquhart
escocia-glenfinnan

CASTELLS D'ESCÒCIA

Viatge a Escòcia amb guia acompanyant. Viatge en grup recorrent Edimburg, Saint Andrews, els Trossachs, Glencoe, Fort William, l’illa de Skye, Fort Augustus, Loch Ness, Inverness, Culloden Moor, Loch Morlich, Pitlochry i Stirling.

Visitarem alguns dels millors castells d’Escòcia, com Dunvegan, Eilean Donan, Urquhart, Cawdor, Blair i Stirling. També gaudirem d’un tast de whisky a una popular destil·leria i dels populars pubs locals.

Itinerari

Divendres 9 de juny

ORIGEN → BARCELONA → EDIMBURG

Trasllat amb autocar a l’aeroport de Barcelona des de Roses, Figueres i Girona. Sortida del vol d’anada a les 12.40h. Arribada a Edimburg a les 14.35h. Trasllat a l’hotel.

Temps lliure per fer un mos i passejada per la Royal Mile. Sopar lliure i allotjament a l’hotel, situat a la zona de Haymarket.
Divendres 9 de juny
Dissabte 10 de juny

EXCURSIÓ A SAINT ANDREWS

Esmorzar a l’hotel. Sortida amb autocar per visitar Saint Andrews durant tot el dia. Temps lliure per dinar. Retorn a Edimburg a mitja tarda. Vespre i sopar lliures. Allotjament a l’hotel.
Dissabte 10 de juny
Diumenge 11 de juny

EDIMBURG → TROSSACHS → GLENCOE

Esmorzar a l’hotel. Avui deixarem Edimburg per dirigir-nos cap al nord-oest d’Escòcia. La primera aturada del dia serà a Kilmahog, on coneixerem la seva popular vaca peluda. Tot seguit visitarem el petit poble històric de Trianlarich. Acabarem el matí al bonic poble de Tyndrum, on dinarem i tindrem temps lliure.

Continuació fins a l’allotjament d’aquesta nit, envoltat de natura a la regió de Glencoe. Després de l’assignació d’habitacions, podrem fer una ruta a peu pels voltants de l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.
Diumenge 11 de juny
Dilluns 12 de juny

GLENCOE → FORT WILLIAM → SKYE

Esmorzar a l’hotel. Avui ens acostarem a l’illa de Skye. Primer farem una curta aturada a la ciutat de Glencoe.A continuació anirem fins a Fort William, on després de la visita de la ciutat disposarem de temps lliure per dinar (no inclòs). Tot seguit visitarem Glenfinnan i el llac i platges de Morar.

A continuació, anirem fins a Mallaig, on agafarem un ferry cap a Armadale (Skye). Sopar i allotjament a l’hotel, situat a prop de la riba de Loch Alsh.
Dilluns 12 de juny
Dimarts 13 de juny

ILLA DE SKYE

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem l’illa de Skye durant tot el dia. Primer passarem pel pas de Sligachan, on podrem veure les aigües encantades sota el seu vell pont de pedra del segle XIX. Tot seguit visitarem el castell de Dunvegan i els seus jardins. La història de la seva construcció comença al segle XIII i s’allarga fins al segle XIX, en diferents èpoques.

Dinar lliure a Portree, la ciutat més gran de l’illa. Havent dinat anirem fins a un mirador on podrem veure la cascada i la gorja de Lealt. Acabarem el dia visitant uns espectaculars penya-segats de basalt.

Retorn, sopar i allotjament a l’hotel Balmacara.
Dimarts 13 de juny
Dimecres 14 de juny

SKYE → LOCH NESS → INVERNESS

Esmorzar a l’hotel. Avui deixarem Skye per anar cap al nord d’Escòcia. La primera visita del dia serà el castell d’Eilean Donan, construït al segle XIII i una de les imatges més icòniques d’Escòcia. Acabada la visita, anirem fins a Fort Augustus, on tindrem temps lliure per dinar (no inclòs).

Havent dinat, visitarem el castell d’Urquhart, del segle XIV i amb una història molt lligada a les lluites per la independència d’Escòcia. També gaudirem de les vistes al famós llac Ness.

Arribada a Inverness, la ciutat més important del nord d’Escòcia. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 14 de juny
Dijous 15 de juny

INVERNESS, DESTIL·LERIA, CAWDOR CASTLE & CULLODEN MOOR

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí farem una visita a peu de la ciutat, amb temps lliure per passejar i recórrer les botigues locals. Dinar lliure. Havent dinat anirem fins a Tomatin, on farem una visita amb tast de whisky a la seva destil·leria. Tot seguit visitarem el castell de Cawdor i els seus jardins. Acabarem el dia visitant Culloden Moor, un dels camps de batalla més decisius de la història del Regne Unit i d’Europa, i Clava Cairns, una cambra funerària de l’edat de bronze. Ambdós indrets s’han popularitzat molt arran de la sèrie de televisió Outlander.

Retorn a Inverness, sopar lliure i allotjament a l’hotel.
Dijous 15 de juny
Divendres 16 de juny

INVERNESS → LOCH MORLICH → PITLOCHRY → STIRLING

Esmorzar a l’hotel. Avui viatjarem cap al sud. La primera visita del dia serà a Loch Morlich, un llac rodejat de platges de sorra, al cor del Parc Nacional de Cairgorns, amb boniques vistes a les muntanyes del parc. Tot seguit visitarem el poble victorià de Pitlochry i dinarem a un pub tradicional.

Havent dinat visitarem el castell de Blair, llar de la família Atholl durant 7 segles i testimoni d’èpoques tan pacífiques com turbulentes. Continuació cap a Stirling. Sopar i allotjament a l’hotel, situat al costat del campus universitari.
Divendres 16 de juny
Dissabte 17 de juny

STIRLING

Esmorzar a l’hotel. Avui passarem tot el dia a Stirling. Primer visitarem el seu castell. Tot seguit descobrirem el centre de la ciutat i disposarem de temps lliure per dinar (no inclòs). Havent dinat visitarem la Torre monument a Wlliam Wallace i el famós camp de batalla de l’any 1314.

Sopar a un pub proper a l’hotel, on podrem allargar la nit per acomiadar-nos d’Escòcia. Allotjament a l’hotel.
Dissabte 17 de juny
Diumenge 18 de juny

STIRLING → EDIMBURG → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Primera hora del matí lliure per passejar pels bonics entorns de l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat amb autocar a l’aeroport d’Edimburg per agafar el vol de tornada, amb sortida a les 15.15h i arribada a Barcelona a les 19.05h.

Recollida d’equipatges i trasllat amb autocar als diferents punts d’origen.
Diumenge 18 de juny

Preu per persona compartint habitació doble:

3.550 €

Preu per persona en habitació individual:

4.400 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

BULGÀRIA
Del 18 al 27 de maig del 2023
2.350 euros
+ INFO
CASTELLS D'ESCÒCIA
Del 9 al 18 de juny del 2023
3.550 euros
+ INFO
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
ALSÀCIA & SELVA NEGRA
Del 8 al 14 d'octubre del 2023
1.425 euros
+ INFO
Previous
Next