extremadura-caceres2
extremadura-caceres
extremadura-merida
extremadura-plasencia
extremadura-badajoz

VIATGE A EXTREMADURA

Viatge a Extremadura en grup i amb guia acompanyant. Combinarem el tren AVE fins a Madrid i el trasllat amb autocar per allotjar-nos durant 6 nits a un cèntric hotel de 4* a Cáceres, una ciutat que ha evolucionat durant segles, des de que els romans van construir les seves muralles, un monument amb més de 68.000 metres quadrats de granit treballats de forma manual. 

Però Extremadura no és només ciutats monumentals, com la pròpia Cáceres, Mérida o Badajoz. També visitarem pobles senyorials amb carrers adoquinats com Zafra i testimonis històrics i artístics com Cáparra i Granadilla. I ens sorprendrem amb la riquesa natural de Monuments Naturals com Los Barruecos i el Valle del Jerte.

Itinerari

Dimecres 1 de novembre

ORIGEN → MADRID → cáCERES

Sortida amb tren d’alta velocitat des de Vilafant, Girona, Barcelona o Tarragona. Arribada a l’estació de Madrid-Atocha a les 11.45h i trasllat amb autocar a Cáceres. Dinar en ruta a un restaurant. Arribada a Cáceres a mitja tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dimecres 1 de novembre
Dijous 2 de novembre

LOS BARRUECOS & CÁCERES

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem Los Barruecos, declarats Monument Natural l’any 1996 pels seus espectaculars paisatges. Situat a la planura de Cáceres, el seu relleu és pla, sense gaires arbres, dominat per les grans pedres granítiques que s’acumulen a la riba de les seves llacunes, habitades per ànecs, garses, àguiles calçades, arpelles cendroses, llúdrigues, tritons i cigonyes.

Retorn a l’hotel per dinar. Havent dinat, visita de la ciutat emmurallada de Cáceres, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fou fundada pels romans al segle I a.C., formant part d’una important ruta comercial entre Astorga i Mérida, que en temps dels àrabs seria batejada com la Ruta de la Plata. Destaca per una arquitectura rellevant històricament. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 2 de novembre
Divendres 3 de novembre

MÉRIDA & ZAFRA

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem Mérida, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i amb un impressionant llegat romà com antiga capital de la província de Lusitània. Dinar a un restaurant de la ciutat.

Havent dinat anirem a Zafra, situada al sud d’Extremadura, que destaca pels seus carrers doquinats i les seves cases senyorials. Retorn a Cáceres a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.
Divendres 3 de novembre
Dissabte 4 de novembre

PLASENCIA & VALLE DEL JERTE

Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia visitant la ciutat de Plasencia, situada al nord d’Extremadura, on podrem veure la impressionant muralla que protegeix el seu casc antic. Dinar a un restaurant de la ciutat.

Havent dinat recorrerem el famós Valle del Jerte, una de les zones naturals més conegudes d’Extremadura. Retorn a Cáceres. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dissabte 4 de novembre
Diumenge 5 de novembre

BADAJOZ

Esmorzar a l’hotel. Excursió durant tot el dia a Badajoz, el municipi extremeny més poblat, amb molts monuments i places de renom. Dinar a un restaurant de la ciutat. Tarda lliure. Retorn a Cáceres a última hora. Sopar i allotjament a l’hotel.
Diumenge 5 de novembre
Dilluns 6 de novembre

CÁPARRA & GRANADILLA

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem el jaciment arqueològic de Cáparra i el conjunt històric artístic de Granadilla.

Retorn a l’hotel per dinar. Tarda lliure a Cáceres. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dilluns 6 de novembre
Dimarts 7 de novembre

CÁCERES → MADRID → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure a Cáceres. Dinar a l’hotel. A primera hora de la tarda, trasllat amb autocar a Madrid. Sortida del tren de tornada a les 19.00h des de Madrid-Atocha cap a Tarragona, Barcelona, Girona i Vilafant.
Dimarts 7 de novembre

Preu per persona compartint habitació doble:

1.330 €

Preu per persona en habitació individual:

1.520 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

NOVA YORK
De l'1 al 9 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
ISRAEL
De 16 al 23 de novembre del 2023
3.150 euros
+ INFO
NOVA YORK
De 24 de novembre al 2 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES
De 29 de novembre al 2 de desembre del 2023
1.250 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
CREUER COSTA TOSCANA
Del 22 al 29 d'octubre
des de 990 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide