slider
Jerusalem
Haifa
Mar Mort
Mar Mort

VIATGE A ISRAEL

Gaudeix amb nosaltres d’aquest viatge a Israel, un dels països mediterranis més interessants. 

Està considerat com un lloc sagrat per a tres de les principals religions monoteistes del món: el cristianisme, el judaisme i l’islam. Això significa que allotja una gran quantitat de llocs històrics, espirituals i culturals per explorar.

A més, Israel és un país divers i modern que combina la història amb la tecnologia i el progrés. Les seves ciutats són animades, plenes de vida i contrastos, i ofereixen una gran varietat d’opcions gastronòmiques, d’oci i de compres.

Durant el viatge visitarem alguna de les seves atraccions turístiques més populars, com la cosmopolita ciutat de Tel Aviv, el Mar de Galilea, els alts del Golan, les ruïnes de Masada i la mil·lenària ciutat santa de Jerusalem. També ens acostarem al Mar Mort, on podrem gaudir d’un bany terapèutic. 

Però Israel no és només un lloc per visitar, també és un lloc per experimentar. Els seus habitants són càlids i acollidors, i la seva cultura és fascinant i rica. Si estàs buscant un lloc per connectar amb la història, la religió i la cultura, així com per gaudir de la vida moderna, Israel és definitivament un país que no et pots perdre!

Itinerari

Dijous 16 de novembre

ORIGEN → BARCELONA → TEL AVIV

Trasllat amb autocar des de Roses, Figueres i Girona a l’aeroport de Barcelona. Vol directe amb sortida a les 11.30h i arribada a Tel Aviv a les 16.40h. Tràmits d’entrada al país i trasllat a l’hotel. Sopar a un restaurant local. Allotjament a un hotel molt proper al centre de Tel Aviv.
Dijous 16 de novembre
Divendres 17 de novembre

TEL AVIV → CESAREA → TIBERIADES

Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia la visita panoràmica de Tel Aviv i la ciutat vella de Jaffa. Dinar a un restaurant local. Continuació cap a Cesarea de Palestina, coneguda popularment com Cesarea Marítima, ciutat fundada per Herodes el Gran en honor a Cèsar August. Hi visitarem les restes del teatre romà i els banys romans. Sopar i allotjament a un hotel de Tiberíades.
Divendres 17 de novembre
Dissabte 18 de novembre

MAR DE GALILEA & ALTS DEL GOLAN

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el mar de Galilea i els Alta del Golan. Començarem el dia visitant Tel Dan, en àrab Tel el-Qadi (Mont del Jutge), fou una ciutat mencionada a la Bíblia, descrita com la ciutat més septentrional del Regne d’Israel. Segons les excavacions arqueològiques, fou ocupada originalment durant el Neolític (4.500 anys a.C.). Als seus jaciments, s’hi troben restes de l’edat de Bronze i l’edat de Ferro, però també vestigis de d’activitats religioses durant les dominacions perses, gregues i romanes.

Dinar a un restaurant local. També visitarem el mont Bental, situat al bell mig dels Alts del Golan. Des d’on tindrem fantàstiques vistes panoràmiques dels Alts i de Síria. Durant la Guerra del Yom Kippur (1973), fou testimoni d’una de les batalles de tancs més importants de la història, on uns 160 tancs israelians van mantenir miraculosament a ratlla 1.500 tancs sirians.

Tot seguit visitarem Cafarnaüm, un poblat pesquer situat a la riba del mar de Galilea, coneguda pels cristians com la Ciutat de Jesús i mencionada al Nou Testament. L’última visita del dia serà l’antiga ciutat jueva de Magdala, també situada al mar de Galilea. Retorn a Tiberíades. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dissabte 18 de novembre
Diumenge 19 de novembre

TIBERÍADES → HAIFA

Esmorzar a l’hotel. La primera aturada del dia serà Nazaret, on visitarem la ciutat i la seva Basílica. Continuarem el recorregut d’avui visitant la ciutat d’Acre, un important port comercial del mar Mediterrani durant el món antic, des de l’any 2.000 a.C. fins l’època romana. Hi visitarem la ciutat subterrània croada i la ciutadella otomana.

Dinar a un restaurant seleccionat. Havent dinat visitarem una altra ciutat portuària, Haifa, on visitarem el monestir de Stella Maris, ocupat durant el segle XIX per les Carmelites Descalces. També ens aturarem al costat del Temple Bahai, reconegut pels seus jardins penjants, que podrem observar des d’una terrassa panoràmica. Sopar i allotjament a un hotel de Haifa.
Diumenge 19 de novembre
Dilluns 20 de novembre

HAIFA → BETLEM → JERUSALEM

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Betlem, on visitarem la Nativitat i el Camp dels Pastors. Dinar a un restaurant local. Havent dinat, continuació cap a Jerusalem i visita panoràmica de la ciutat vella emmurallada, amb un recorregut que començarà al mont de les Oliveres. Farem el camí del Diumenge de Rams i ens aturarem per visitar la Basílica de Getsamí, coneguda popularment com la Basílica de les Nacions o de l’Agonia. També visitarem la tomba de Maria i farem una panoràmica de les tombes i monuments funeraris de l’època de David. Sopar i allotjament a un hotel de Jerusalem.
Dilluns 20 de novembre
Dimarts 21 de novembre

JERUSALEM

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem l’esplanada del Temple, l’església de Santa Anna, Litòstrotos (on Ponç Pilot va condemnar a Jesús), la Via Dolorosa, el Sant Sepulcre, el barri Jueu i el popular Mur de les Lamentacions. Dinar a un restaurant local. Acabarem el dia visitant Yad Vashem, el Museu de l’Holocaust. Sopar i allotjament a un hotel de Jerusalem.
Dimarts 21 de novembre
Dimecres 22 de novembre

RIU JORDÀ, MASADA & EL MAR MORT

Esmorzar a l’hotel. Avui ens acostarem al riu Jordà i visitarem Masada, on l’any 74 els romans van decidir assetjar la seva fortalesa, per posar fi a la gran revolta jueva. Els seus últims resistents, van decidir llevar-se la vida enlloc de rendir-se. Dinar a un restaurant local. També visitarem el Mar Mort, on podrem gaudir d’un bany terapèutic a les seves aigües salades. Sopar i allotjament a l’hotel Bat Sheva.
Dimecres 22 de novembre
Dijous 23 de novembre

JERUSALEM → TEL AVIV → BARCELONA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem el Museu d’Israel i farem un repàs a la història d’aquest país i de l’Orient Mitjà. Dinar lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Tel Aviv per agafar el vol de tornada, amb sortida a les 17.30h i arribada a Barcelona a les 21.20h. Recollida d’equipatges i trasllat amb autocar als diferents punts d’origen.
Dijous 23 de novembre

Preu per persona compartint habitació doble:

3.150 €

Preu per persona en habitació individual:

3.950 €

El preu inclou:

El preu no inclou:

Mapa de ruta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

NOVA YORK
De l'1 al 9 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
ISRAEL
De 16 al 23 de novembre del 2023
3.150 euros
+ INFO
NOVA YORK
De 24 de novembre al 2 de desembre del 2023
des de 2.800 euros
+ INFO
MERCATS DE NADAL A BRUSSEL·LES
De 29 de novembre al 2 de desembre del 2023
1.250 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide
ANDALUSIA AMB AVE
Del 18 al 24 de novembre del 2023
1.450 euros
+ INFO
GALÍCIA
Del 21 al 28 d'octubre del 2023
990 euros
+ INFO
EXTREMADURA
Del 1 al 7 de novembre del 2023
1.330 euros
+ INFO
CREUER COSTA TOSCANA
Del 22 al 29 d'octubre
des de 990 euros
+ INFO
Previous slide
Next slide