slider creuer
slider creuer
slider creuer
slider creuer
slider creuer
slider
slider creuer
slider creuer
slider
slider creuer

creuer boutique per israel, egipte & jordània

VELER A MOTOR HARMONY V

El Harmony V és un iot elegant construït l’any 2009, amb 55,95 metres d’eslora. Compleix amb les més exigents normes de seguretat d’EUROSOLAS-ISPS i ISM; els seus potents motors, generadors i estabilitzadors dobles d’última generació permeten travessies segures i confortables.

CABINES

El Harmony V disposa de 25 cabines, 16 situades a la coberta superior i 9 a la coberta principal. Totes elles de primera qualitat i decorades amb un estil contemporani, amb mobles de tonalitats suaus, i 12.5m2 de superfície.

Les 16 cabines de la coberta superior ofereixen una distribució flexible: llits dobles o dos llits individuals; de les 9 cabines de la coberta principal, 6 tenen llit doble i 3 llits separats.

Tots les cabines tenen àmplies finestres amb bany amb dutxa, amb un elegant acabat corian a parets i terres. Estan equipades amb TV de pantalla plana, DVD, mini-bar, assecador de cabells, aire condicionat individual i caixa de seguretat.

IMPORTANT

Els itineraris poden patir modificacions segons el criteri de la companyia de creuers i del capità del vaixell en cas de condicions meteorològiques adverses (vents de 6/7 nusos o més, depenent del vaixell) o de les autoritats del Port, que no permetin a un vaixell abandonar el port, o per altres circumstàncies extraordinàries. Aquests canvis no donen dret als passatgers a cap reemborsament automàtic. En totes les situacions, la companyia de creuers garanteix el desembarcament dels passatgers al port de destí anunciat a temps per agafar els seus vols.

EXTENSIONS

Consulteu-nos la possibilitat de fer un tour a Israel i/o a Jordània, abans de començar el creuer i/o després d’acabar-lo.

Aquest creuer té sortides també en sentit invers, amb sortida des de Tel Aviv i final a Aqaba.

Itinerari

DIA 1

TEL AVIV → AQABA → SHARM EL SHEIKH

Trasllat des de Tel Aviv a Aqaba (Jordània).

Embarcament a les 16.00h. Sortida cap a Sharm el Sheikh. Navegació nocturna.
DIA 1
DIA 2

SHARM EL SHEIKH → HURGHADA

Arribada a Sharm el Sheikh durant el matí.

Excursions opcionals:
- al monestir de Sharm el Sheikh
- per fer snòrquel

Arribada a Hurgada a última hora de la tarda. Nit al port.
DIA 2
DIA 3

HURGHADA → LUXOR

Desembarcament del creuer i trasllat amb autocar cap a Luxor, magnífica ciutat de l’antiguitat. Arribada a l’hotel i check-in.

Excursió opcional a Karnak i els Temples de Luxor. Allotjament a l’hotel.
DIA 3
DIA 4

LUXOR → HURGHADA → SUEZ

Excursió opcional a Luxor, per descobrir la meravellosa Vall dels Reis, el Temple de Hatschepsut i els Colossos de Mèmnon.

Retorn a Hurghada durant la tarda per embarcar de nou al creuer. Navegació nocturna cap a Suez.
DIA 4
DIA 5

PORT DE SUEZ

Dia per gaudir de la navegació. Arribada a Suez a darrera hora de la tarda. Nit ancorats al port.
DIA 5
DIA 6

EXCURSIÓ A EL CAIRE

Excursió opcional durant tot el dia a El Caire.

Retorn al creuer cap a les 21.00h per començar a creuar el Canal de Suez a les 21.30h. Creuament del canal durant la nit.
DIA 6
DIA 7

CANAL DE SUEZ → PORT SAID → TEL AVIV

Creuament del Canal de Suez durant tot el dia. Arribada a darrera hora de la tarda a Port Said. Navegació nocturna cap a Tel Aviv.
DIA 7
DIA 8

ARRIBADA A TEL AVIV

Arribada a Tel Aviv, esmorzar a bord i desembarcament del creuer a les 09.00h.
DIA 8

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada creuer goleta turca

Golf de Gokova amb goleta turca

Viatge de 8 dies amb goleta turca pel Golf de Gokova, a la costa sud-oest de Turquia. Sortida i arribada a Bodrum, l’antiga Halicarnàs.

portada terra santa jordania egipte

Terra Santa, Jordània & Egipte

Viatge en grup de 16 dies visitant Israel, Jordània i Egipte. Inclou Terra Santa, Petra i un fantàstic creuer pel Nil. Gaudeix de tres cultures en un sol viatge.