Viatges de noces a mida

Encara que ja hagueu viatjat junts aquest cop és diferent, un viatge de nuvis no és un viatge qualsevol.

Hauria de ser una experiència inoblidable, on celebreu l’inici d’una nova etapa amb un dels viatges de la vostra vida. Però no totes les parelles són iguals i tenen edats, gustos, passions o inquietuds diferents. Un viatge de noces hauria de reflectir com sou realment i no el que un catàleg us diu que sou.  

Sabem que preparar un casament és un moment molt estressant, que es pot allargar durant setmanes i mesos, amb molta pressió per decidir cada detall i que tot sigui perfecte durant el desitjat dia. Però no cal que sentiu la mateixa angoixa preparant el viatge de noces! 

Tant si teniu clar on voleu anar com si no, us ajudarem en tot el que faci falta. Disposareu de la nostra experiència per decidir el destí, la durada i adaptar els serveis a les vostres necessitats. Us oferirem els bons acords que tenim amb companyies aèries i hotels per tal que el viatge s’ajusti al vostre pressupost i disposeu d’avantatges especials per a nuvis. I ens tindreu sempre a prop, encara que ens separin milers de quilòmetres, a qualsevol hora del dia, si apareix cap problema inesperat durant el viatge.      

QUAN VIATGEU?

Cada destí té la seva temporada ideal. Descobriu quins destins encaixen millor amb les vostres dates.

PRIMAVERA

ESTIU

TARDOR

HIVERN

QUINA EXPERIÈNCIA?

Si teniu clar quin tipus d’experència cerqueu, aquí hi trobareu els nostres destins recomanats.

CIUTAT

SAFARI

ROAD TRIP

PLATJA

CIRCUIT

CREUER BOUTIQUE

FOODIE

INUSUAL

SERVEIS

TRIA DEL DESTÍ

Us ajudem a triar el destí que millor s'adapti a l'època de l'any en que viatgeu i al tipus de viatge desitjat.

DISSENY DEL VIATGE

Crearem un viatge únic per vosaltres, adaptat a qui sou i què us agrada. Els nostres agents especialitzats us ajudaran a dissenyar el viatge dels vostres somnis.

LLISTA DE NOCES

Els vostres amics i familiars podran fer aportacions per finançar el viatge o regalar-vos excursions o experències especials.

LES MILLORS TARIFES

Condicions flexibles de pagament i les millors tarifes de vols, hotels i excursions, amb avantatges per a viatges de nuvis.

EMERGÈNCIES 24/7/365

Viatgem amb vosaltres i estarem a punt a qualsevol hora i dia de l'any per si teniu cap emergència o imprevist durant el viatge.