Visites, tours i excursions a Boston

TOURS, VISITES & EXCURSIONS A BOSTON

BOSTON

A continuació trobareu alguns dels tours, visites i excursions que us podem oferir durant la vostra estada a Boston, una de les ciutats històriques i més interessants de la Costa Est dels Estats Units.

També trobareu algunes propostes de viatge que combinen diverses ciutats nord americanes i/o extensions de platja. Si les voleu veure totes, cliqueu aquí per tornar a la pàgina principal dels Estats Units.  

VISITA DE LA CIUTAT

Durada: 3 hores

Començant a l’hotel, es visita Faneuil Hall, Quincy Market, Trinity Church, l’església Científica (Mapparium), el Museu de Belles Arts, Cambridge, Harvard i el MIT (Massachussets Institue of Technology).

VISITA DE SALEM & MARBLEHEAD

Durada: 4h30min

Situat al nord-est de Boston, Marblehead fou un pròsper centre de pesca on els amos i capitans dels vaixells pesquers van construir belles mansions colonials, que fins avui es veuen al llarg dels estrets carrers de Old Marblehead. Continua sent un port important, però els velers i iots han substituït als pesquers.

Salem és avui un indret molt popular entre els turistes pels seus punts d’interès històric i un interessant districte de compres, renovat a l’estil colonial.

Foto: Massachusetts Office of Travel and Tourism. Attribution-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-ND 2.0)

VISITA DE LEXINGTON & CONCORD

Durada: 3h30min

Lexington fou l’escenari de la primera batalla de la Revolució Americana, on 77 colons (minutemen) s’enfrontaren als britànics. Hi veurem la taverna Buckman i la casa de John Hanckock.

Concord és un petit poble on hi va haver un altre enfrontament entre colons i britànics, i que va veure néixer a Ralph Waldo Emerson, famós escriptor que fou part del grup d’intel·lectuals que van donar renom a Boston com l’Atenes d’Amèrica.

Foto: Massachusetts Office of Travel and Tourism. Attribution-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-ND 2.0)

CITYPASS BOSTON

Inclou entrades a: New England Aquarium, Museu d’Art, Museu de la Ciència, Skywalk Observatory al Centre Prudential i Museu d’Història Natural de Harvard.

Foto: Massachusetts Office of Travel and Tourism. Attribution-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-ND 2.0)

EXCURSIÓ A NEWPORT

Durada: 7 hores

Newport era el lloc de vacances preferit per rics i famosos durant el segle passat, sinònim de luxe i excés. Influenciats pels palaus i castells d’Europa, els Astor, els Vanderbilt, els Hunter i els Belmont, entre molts altres, van encarregar als arquitectes més importants de l’època la construcció de mansions com The Breakers i The Elms, on es recrea l’estil victorià en tota la seva esplendor. Tot i que aquesta època daurada és cosa del passat, Newport encara ofereix atraccions com la competició internacional de velers “The America’s Cup” i el seu festival de jazz, tradició estival per excel·lència. Entre els punts d’interès destaca la granja dels Bouvier, on Jacqueline Bouvier es va casar amb John Fitzgerald Kennedy. L’excursió inclou la visita a una de les mansions.

Foto: denisbin. Attribution-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-ND 2.0)

VIATGES RELACIONATS