Tours, visites i excursions a Chicago

TOURS, VISITES & EXCURSIONS A CHICAGO

CHICAGO

A continuació trobareu alguns dels tours, visites i excursions que us podem oferir durant la vostra estada a la Ciutat del Vent.

També trobareu algunes propostes de viatge que combinen diverses ciutats nord americanes i/o extensions de platja. Si les voleu veure totes, cliqueu aquí per tornar a la pàgina principal dels Estats Units.  

visitat de la ciutat

Durada: 3 hores

Sortida des de l’hotel. El tour comença al districte financer, amb la visita de la Torre Willis, el segon gratacel més alt dels Estats Units; i d’altres edificis notables com el First Chicago Bank Plaza, Civic Opera House, el City Hall i l’imponent edifici de l’Estat d’Illinois. Recorrent Wacker Drive al llarg del riu Chicago, tindrem una vista perfecta del Merchandise Mart (edifici que temps ençà pertanyia a la família Kennedy) i de les Marina City Towers.

Continuant al llarg de Lake Shore Drive veurem l’elegant barri residencial, bonics parcs i les platges del llac, fins arribar al magnífic Temple Bahai, on farem una visita dels seus agradables jardins abans de tornar a la ciutat. Durant la tornada podrem veure (sense entrada) el Museu d’Història Natural, el Shedd Aquarium i Oceanarium, l’Adler Planetarium. Final del tour a l’hotel.

VISITA DE LES MANSIONS & TEMPLES DE LA COSTA NORD

Durada: 4 hores

Visita panoràmica d’Evanston, Willmette i el Temple Bahai. Visitarem les famoses mansions fetes pels grans industrials de Chicago i la famosa Costa Nord. Viatjarem al nord de la ciutat transitant al llarg del Llac Michigan. A aproximadament 40 minuts trobarem la bonica ciutat d’Evanston, coneguda com “La ciutat de les cases” durant els anys 20, per les seves magnífiques i prominents mansions, dissenyades per grans arquitectes i construïdes molt a prop del llac. Aquí també hi trobarem la famosa Universitat de Northwestern i un gran nombre de restaurants, cafeteries i comerços de tot tipus, que donen a la ciutat un ambient molt especial.

Un altre dels atractius de la zona és el Temple Bahai, un dels set que existeixen a l’actualitat arreu del món. És una estructura única que convida a l’oració a Déu i reflecteix les veritats espirituals de la fe Bahai, un sol i vertader Déu, i la unitat de la humanitat i la religió. Un exquisit edificis rodejat de fonts i bells jardins que conviden a la contemplació i la meditació.

VISITA ARQUITECTÒNICA DE CHICAGO

Durada: 4 hores

Tour panoràmic dedicat a l’arquitectura pels carrers i barris de Chicago. Durant el recorregut admirarem els famosos edificis i ponts que engalanen aquesta bonica ciutat. L’extraordinària arquitectura ha convertit Chicago en un referent mundial, amb una gran riquesa d’idees, tendències, formes i estils. Visitarem el centre de la ciutat, el Chicago Loop, per admirar obres arquitectòniques dels segles XIX, XX i XXI, a banda de conèixer obres de Picasso, Chagal, Miró i Calder.

CHICAGO CITYPASS

Inclou entrades a: Aquari Shedd, Skydeck Chicago, Museu Field, Observatori 360 Chicago (conegut com John Hancock Observatory), Museu de la Ciència i Indústria, el Planetari Adler i l’Institut d’Art.

BARRIS DEL NORD DE CHICAGO, RIQUESA ÈTNICA

Durada: 4 hores

Amb aquest tour podreu conèixer els barris del nord de la ciutat, com Lakeview i Wrigleville, amb un ambient molt bohemi i relaxat. També s’hi ubica el llegendari estadi de beisbol de Wrigleyfield, seu dels Chicago Cubs. Lincoln Park és ple de restaurants, bars i teatres, creant un ambient excepcional. Al costat d’aquesta zona hi trobarem el barri de Boys Town, l’epicentre de la comunicat LGTB de Chicago.

El recorregut continua cap a Andersonville i Edgewater. Edgewater és un barri molt pintoresc enganxat al Llac Michigan, ple de platges pel gaudi a residents i turistes. Al barri d’Andersonville, inicialment habitat majoritàriament per la comunitat sueca, hi trobarem el Museu Suec-Americà i podrem gaudir de botigues i boutiques d’artesania, bars i restaurants.

Els propers punts a visitar seran els barris de Westtown, Wicker Park, Bucktown i Hurnboldt Park. Cap a l’oest trobarem el barri ucraïnès i sobre l’avinguda Oakley, la majestuosa cúpula de l’església de Sant Volodymar Olha. La passejada continua visitant Wicker Park i Bucktown, on hi ha el barri polac i el seu conegut museu. Més endavant trobarem Humboldt Park, àmpliament conegut per la presència de població de Puerto Rico. Seguim el recorregut cap a Old Town, per acabar a la zona anomenada Gold Coast, àrea formada per esplèndides mansions que vorejaven el Llac Michigan al nord d’Oak Street, actualment una zona molt cobejada i de les més pròsperes del país.

Foto: Ken Lund. Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

VIATGES RELACIONATS