Tours, visites i excursions a Las Vegas

TOURS, VISITES & EXCURSIONS A LAS VEGAS

LAS VEGAS

Las Vegas és un hipnòtic oasi de luxe al mig del desert. Coneguda com la Ciutat del Pecat, permet passar uns dies intensos plens d’emocions, espectacles i joc. Però l’estada a Las Vegas no es limita a veure grans hotels i casinos, ben a prop us esperen meravelles naturals com el Grand Canyon del riu Colorado o Antelope Canyonvols panoràmics amb helicòpter o avió, excursions al West Rim i el South Rim.

A continuació trobareu alguns dels tours, visites i excursions que us recomanem i podem oferir durant la vostra estada a Las Vegas.

També trobareu algunes propostes de viatge que combinen diverses ciutats nord americanes i/o extensions de platja. Si les voleu veure totes, cliqueu aquí per tornar a la pàgina principal dels Estats Units.  

VISITA NOCTURNA DE LAS VEGAS

Durada: 4 hores

Recollida a l’hotel al vespre per començar un recorregut nocturn per la ciutat. Pas pel famós cartell del “Welcome to fabulous Las Vegas” per fer les fotografies de rigor. Tot seguit es visiten alguns dels hotels situats al Las Vegas Boulevard, més conegut com “The Strip”. Visita de l’hotel Luxor, l’hotel Bellagio (on podreu admirar el seu espectacle de fonts dansaires), l’hotel Venetian i la seva imponent recepció. També veureu la seva famosa àrea comercial, amb botigues de primeres marques, i els passeigs amb gòndoles.  

Continuació cap al Downtown de Las Vegas, passant pel carrer de les capelles, més conegudes com les “Wedding Chapel”. Un cop al carrer Freemont, podreu admirar l’espectacle de la pantalla gegant que cobreix el carrer i les seves innumerables llums. Retorn a l’hotel.

AVENTURA ÍNDIA EN AVIÓ + SKYWALK

Durada: 7 hores

Excursió amb avió des de Las Vegas a la zona occidental del Gran Canyó, dins la nació Hualapai. El vol dura 35 minuts, amb vistes del Llac Mead, la Presa Hoover i el gran riu Colorado. 

Arribats al Gran Canyó, s’ofereix un servei de trasllat gratuït que facilita el transport entre els diversos punts d’interès, com Eagle Point i Guano Point, on us podreu meravellar amb els vius colors que adornen les parets del Canyó, de dos mil milions d’anys d’antiguitat. Ambdós punts ofereixen vistes fantàstiques, però a Eagle Point hi destaca el Skywalk i el poblat cultural dels indígenes nord-americans, amb exposicions que mostren els diferents antics habitatges de les nombroses tribus de la zona. Dinar inclòs a Eagle Point o Guano Point. 

Foto: Andrew Parnell. Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

EXCURSIÓ AL GRAND CANYON WEST RIM

Durada: 9 hores i 30 minuts

Tour al Grand Canyon West Rim, terra dels Nadius Hualapai. Sortida ben aviat al matí des dels hotels de Las Vegas (Strip o Downtown), passant per Boulder City, ciutat mare del Llac Mead i de la Presa Hoover. Aturada a la presa per fer fotos (sense entrada). 

Continuació cap al Memorial Bridge, on ens donarà la benvinguda l’estat d’Arizona, l’estat del Gran Canyó. El recorregut continua per la ruta 93 cap a Dolan Springs, una típica població de 2.000 habitants de l’Amèrica profunda. Durant la ruta es farà una aturada a un bosc ple del cactus autòcton de la zona, l’anomenat Joshua Tree. 

Un cop arribats al destí, la reserva dels indis Hualapai, ells us mostraran el Gran Canyó. Visita d’Eagle Point i Guano Point per contemplar la bellesa que el pas del temps i l’erosió han creat, coneixent els seus habitatges i costums. Retorn a Las Vegas durant la tarda.

Inclou dinar a un típic restaurant de l’oest, refrescs i snacks. No inclou entrada al Skywalk. 

El tour és fa en espanyol, però l’explicació dels indis Hualapai és en anglès.

TOURS AMB HELICÒPTER

GRAND CANYÓ AMB HELICÒPTER + SKYWALK

Durada: 6 hores

Trasllat des de Las Vegas cap a l’aeroport de Boulder per embarcar a l’helicòpter. Aquesta excursió combina tres de les millors activitats que es poden fer a la part occidental del Gran Canyó. Podreu gaudir d’una excursió amb helicòpter i sobrevolar la Presa Hoover i el Llac Mead, i tot seguit anar directament al fons del Gran Canyó. Allà un pontó us estarà esperant per portar-vos al majestuós riu Colorado, per fer un passeig amb barca. El riu és el punt més baix del canyó i proporciona una perspectiva visualment impressionant de la seva llargada.

Tornats del riu tornareu a pujar a l’helicòpter, volareu fins el marge i un cop més, tindreu el plaer de veure una altra perspectiva totalment única des de la plataforma del famosíssim pont Grand Canyon Skywalk.

Retorn a Las Vegas i trasllat a l’hotel. Inclou dinar lleuger (snacks). 

 

GRAND CANYÓ AMB HELICÒPTER

Durada: 4 hores

Trasllat (des de la majoria d’hotels del Strip i alguns del Downtonwn) cap a la terminal de Boulder City per embarcar a l’helicòpter. Sobrevol del cel de Las Vegas, durant el que veureu la Presa Hoover, el Llac Mead, el Gran Canyó i Guano Point/Eagle Point (West Rim).

Després del sobrevol es descendeix 1.200 metres entre les depressions del Gran Canyó. L’excursió es complementa amb un picnic amb xampany. Ascens per les parets del canyó per gaudir del meravellos paisatge del desert. Retorn a Las Vegas i trasllat a l’hotel.

EXPEDICIÓ A ANTELOPE CANYON

Durada: 10/11 hores (3 hores en vol)

Excursió inoblidable a un dels llocs naturals més increïbles del món. Recollida a l’hotel i trasllat a Boulder City. L’aventura comença amb un vol panoràmic a Page, Arizona, durant el que podreu gaudir de vistes panoràmiques del desert de Mojave, l’enorme extensió del Llac Powell, la Presa Hoover, el Llac Mead, Vermilion Cliffs i Glen Canyon.

A l’aterrar, trasllat directament a Antelope Canyon per fer una visita guiada completa (en anglès). Les parets de roca ondulades dins d’aquest canyó permeten veure estranys raigs de llum que emanen a través de les estretes parets. Aquesta meravella de la natura ens permetrà fer fotos increïbles. 

El recorregut continua cap a Horseshow Bend, la corva amb forma de ferradura del riu Colorado, situada riu avall de la presa de Glen Canyon i del Llac Powell. Retorn a la terminal de Page per volar de tornada a Boulder city. Trasllat a l’hotel.

Inclou dinar lleuger. Tour no recomanat per a persones amb dificultat per caminar. Tour amb anglès, amb possibilitat de traducció de les explicacions del pilot durant els vols.

EXCURSIÓ AMB AUTOBUS AL SOUTH RIM

Durada: 14 hores

Sortida des del centre de Las Vegas en moderns autobusos amb aire condicionat i àmplies finestres panoràmiques. El guia us proporcionarà valuosa informació (en anglès) sobre el que anireu veient durant el recorregut.

Temps lliure per fer caminades i dinar als restaurants del National Geographic Center (inclòs), situat a Tusayan. Durant l’excursió us aturareu a Mather Point i Grand Canyon Village, abans de començar el viatge de tornada a Las Vegas.

VIATGES RELACIONATS