Tours, visites i excursions a Miami

TOURS, VISITES & EXCURSIONS A MIAMI

MIAMI

A continuació trobareu alguns dels tours, visites i excursions que us recomanem i podem oferir durant la vostra estada a Florida i la Costa Est dels Estats Units.

També trobareu algunes propostes de viatge que combinen diverses ciutats nord americanes i/o extensions de platja. Si les voleu veure totes, cliqueu aquí per tornar a la pàgina principal dels Estats Units. 

VISITA DE LA CIUTAT & LA BADIA

Durada: 5 hores (amb 1h30min de navegació)

Descobriu els punts més bonics de Miami, com el Design District, l’Art Deco i la popular South Beach. Al llarg del recorregut podreu visitar les àrees residencials de Coconut Grove i Coral Gables, el Downtown i la Petita Habana.

Tot seguit, trasllat als molls i a la zona de Bayview, per donar pas a un recorregut per la Badia Biscayne, on podreu admirar les cases de rics i famosos. La passejada per la Badia té explicacions en espanyol i anglès.

VISITA NOCTURNA DE MIAMI

Amb aquest tour es poden apreciar les vistes nocturnes de la ciutat. Podreu veure el Skyline de Miami des d’un vaixell per la Badia Biscayne. També destacaran les boniques vistes nocturnes del Downtown, Coral Gables amb la seva influència europea i les vibrants àrees d’Ocean Drive a South Beach.

VISITA ALS EVERGLADES

Sortida des de l’hotel per visitar el Parc Natural dels Everglades, on podreu gaudir de la flora i fauna del parc. Retorn a mitja tarda. Durant la passejada amb barca, el tour opera només en anglès.

EXCURSIÓ DURANT TOT EL DIA A KEY WEST

Tour privat. Visita durant tot el dia a Key West des de Miami o Miami Beach, amb guia de parla hispana. Key West és el punt més extrem al sud de l’Estat de Florida. Localitat marítima on va viure i escriure part de la seva obra literària el gran Ernest Hemingway. La carretera que ens portarà a l’extrem ens farà travessar i gaudir de les illes Keys, amb una panoràmica realment única des dels ponts que les uneixen. És un tour ideal pels amants del snorkeling, el mar i la pesca. Durant l’excursió visitareu el carrer Duval (carrer principal de Key West), el famós “Sloppy Joe Bar” (bar preferit de Hemingway), la seva casa-museu i també el punt més proper a Cuba dels Estats Units.

VIATGES RELACIONATS