Tours i excursions a Nova Orleans

TOURS, VISITES & EXCURSIONS A NOVA ORLEANS

NOVA ORLEANS

A continuació trobareu alguns dels tours, visites i excursions que us recomanem i podem oferir durant la vostra estada a la capital del jazz, una de les ciutats més especials dels Estats Units.

També trobareu algunes propostes de viatge que combinen diverses ciutats nord americanes i/o extensions de platja. Si les voleu veure totes, cliqueu aquí per tornar a la pàgina principal dels Estats Units.  

VISITA DE LA CIUTAT

Durada: 3 hores

Visitant: el barri francès, Esplanade Avenue, el cementiri de St. Louis, City Park, Lake Front, la Universitat de Tulane i Loyola, Audubon Park, el Garden District i el Superdome.

VISITA NOCTURNA A UN CLUB DE JAZZ

Gaudiu d’una agradable vetllada de música jazz en ple cor del French Quarter (barri francès). Maison Bourbon – New Orleans Live Jazz Club és un dels més antics de la ciutat; on van iniciar la seva carrera musical grans artistes del gènere com Harry Connick Jr. Preneu una copa mentre bandes de jazz fan vibrar al públic cada nit. 

Inclou una copa per persona.

Foto: Gary J. Wood. Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

VISITA DE LES MANSIONS ANTEBELLUM

Durada: 4 hores

Visita de dues mansions antebellum (pre-guerra civil). Amb aquesta passejada viatjareu al passat, on ressalta el contrast entre l’estil de vida dels grans terratinents del sud amb la pobresa dels esclaus. 

Inclou la visita i entrada a la plantació Oak Alley; i la visita exterior de les plantacions Laura i Saint Joseph.

CREUERS PEL MISSISSIPPI

CREUER NOCTURN AMB SOPAR & JAZZ

Durada: 2 hores

Creuer a vapor pel Mississippi amb sopar buffet i jazz en viu, gaudint de les vistes nocturnes de la ciutat de Nova Orleans.

 

CREUER DIÜRN AMB JAZZ

Durada: 2 hores

Creuer a vapor diürn pel Mississippi amb música Jazz a bord. Dues sortides diàries amb embarcament a les 11.00h i a les 14.00h. 

 

BRUNCH DE JAZZ

Descobriu el famós Brunch de Jazz de Nova Orleans al restaurant Court of Two Sisters. Servei diari de 09.00h a 14.00h.

VIATGES RELACIONATS