Tours i excursions a San Francisco

TOURS & excursions a san francisco

SAN FRANCISCO

A continuació trobareu alguns dels tours, visites i excursions que us podem oferir durant la vostra estada a una de les ciutats més boniques de la Costa Oest dels Estats Units.

També trobareu algunes propostes de viatge que combinen diverses ciutats nord americanes i/o extensions de platja. Si les voleu veure totes, cliqueu aquí per tornar a la pàgina principal dels Estats Units.  

VISITA DE LA CIUTAT & ALCATRAZ

San Francisco és una ciutat per viure-la. Està considerada com una de les més boniques dels Estats Units, cosmopolita i amb grans contrastos, turons urbans, tramvies, edificis moderns i antigues cases victorianes. No deixarà de sorprendre-us a cada cantonada.

La visita inclou: un recorregut per la zona cèntrica i comercial de Union Square; Chinatown, barri on viu la comunitat xinesa més important fora de l’Àsia; el Districte Financer, el segon més important del país; el Centre Cívic, on trobarem les oficines del govern, la seu del Ballet, l’Òpera i la Simfònica de San Francisco. La passejada continua cap al centre japonès, on veureu la zona residencial i comercial, i la Catedral de Santa Maria. Tot seguit es visita la zona de les cases victorianes, el barri hippie, El Castro i Twin Peaks, el punt més alt de la ciutat amb 300 metres sobre el nivell del mar, des d’on es té una vista panoràmica magnífica de la ciutat i la badia. El recorregut continua cap al Parc del Golden Gate, Ocean Beach i el barri italià de North Beach, acabant al famós port de pescadors conegut com Fisherman’s Wharf. El tour per la ciutat acaba al moll, on començar el tour a l’illa d’Alcatraz. 

Retorn a l’hotel per compte propi.

VISITA DE MUIR WOODS, MILL VALLEY & SAUSALITO

Durada: 4 hores

Travessant el famós Golden Gate es continua cap a Muir Woods, per visitar el bosc de sequoies vermelles, els arbres més alts del món i una de les espècies més antigues. Califòrnia és l’últim refugi d’aquests gegants del juràssic, que fa milions d’anys habitaven gairebé tot el planeta.  

Després de visitar aquesta meravella de la natura, visitareu Sausalito, una encantadora ciutat amb aire mediterrani, construïda sobre un turó i a una de les vores de la Badia. Residència de molts artistes, Sausalito ofereix excel·lents galeries d’art, restaurants, boutiques i molt bones vistes panoràmiques de San Francisco i la Badia.

Foto: Matthew Dillon. Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0) 

VISITA AMB CREUER DE LA BADIA

Creuer panoràmic al voltant de la Badia de San Francisco, navegant sota el magnífic pont Golden Gate. El recorregut ofereix excel·lents vistes de la ciutat i passa a pocs metres de la famosa presó d’Alcatraz.

EXCURSIÓ A LES VINYES DE LA VALL DE SONOMA & NAPA

Durant aquest tour es creua el Golden Gate per viatjar cap al nord, passant per la zona residencial del comtat de Marin. Tot seguit es recorren les regions vinícoles de Sonoma i Napa Valley, considerades les dues millors dels Estats Units. Visita de bodegues i tast de vins. També es visita la ciutat de Sonoma, amb un rol destacat a la història de Califòrnia. Per exemple, s’hi va fundar l’última de les missions franciscanes, fou on va començar la revolució independentista i on es va aixecar per primer cop la bandera de la República de Califòrnia.

EXCURSIÓ A MONTEREY & CARMEL

Durada: 10 hores

Excursió durant tot el dia als pintorescos pobles de Monterey i Carmel.

EXCURSIÓ AL PARC NACIONAL DE YOSEMITE

Durada: 14 hores

Visita del Parc Nacional de Yosemite. L’excursió, en anglès, surt del moll 41 de Fisherman’s Wharf a primera hora del matí. Inclou el trasllat d’anada des de l’hotel al moll.

VIATGES RELACIONATS