Tours, visites i excursions a Washington

TOURS, VISITES & EXCURSIONS A WASHINGTON

WASHINGTON D.C.

Hi ha pocs llocs millors per recórrer la història dels Estats Units que la seva capital, Washington D.C. Monuments emblemàtics, grans museus i els centres de poder on es prenen les decisions de la primera potència mundial.  

A continuació trobareu alguns dels tours, visites i excursions que us recomanem i podem oferir durant la vostra estada a Washington.

També trobareu algunes propostes de viatge que combinen diverses ciutats nord americanes i/o extensions de platja. Si les voleu veure totes, cliqueu aquí per tornar a la pàgina principal dels Estats Units.  

 

visita de la ciutat & del cementiri d'arlington

Durada: 3 hores i 30 minuts

La passejada comença amb la visita exterior als voltants de la Casa Blanca. Continuació per l’avinguda Pennsylvania fins arribar al Capitoli, amb aturada fotogràfica a l’exterior. Continuació per la zona del Mall, on hi ha alguns dels museu Smithsonians, acabant a l’Obelisc. El recorregut continua amb una panoràmica del monument a la Segona Guerra Mundial, el monument de Thomas Jefferson i el monument dedicat a Martin Luther King Jr. Els propers punts a visitar seran els monuments a Lincoln i als veterans de les guerres de Vietnam i Corea.

El tour ens portarà a l’estat veí, Virginia, per visitar el cementiri militar d’Arlington, on reposen les restes de veterans de totes les guerres on han participat els Estats Units i on també veurem la tomba de la família Kennedy. Els últims punts d’interès visitats seran el monument d’Iwo Jima, l’edifici del Pentagon i el monument de la Força Aèria.

Retorn a Washington DC. El tour acaba al Museu del Aire i l’Espai.

VISITA NOCTURNA DE GEORGETOWN

Durada: 3 hores i 30 minuts

De nit, la ciutat és un espectacle amb els seus monuments i edificis il·luminats. Aquest tour us permetrà gaudir-la des d’un altre punt de vista. Visitarem l’estació de trens Union Station, recorrerem panoràmicament la zona residencial i l’Avinguda de les Ambaixades i la Catedral Nacional de Washington. Des d’aquí ens traslladarem al Centre Cultural JFK i tot seguit visitarem el monument d’Iwo Jima. Acabarem la passejada al famós barri bohemi de Georgetown, que ofereix una intensa vida nocturna.

Foto: Mike Maguire. Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

VISITA DEL CAPITOLI, LA BIBLIOTECA DEL CONGRÉS, LA CORT SUPREMA & LA BASÍLICA DE LA CONCEPCIÓ

Durada: 4 hores

Aquest tour permet visitar importants edificis governamentals. La primera aturada i visita serà al Capitoli, que acull les 2 càmeres del Congrés dels Estats Units, on veurem un curt film que ens relatarà el significat i les funcions del Congrés. Tot seguit recorrerem el primer i segon pis del Capitoli, sempre acompanyats d’un guia. Des d’aquí creuarem passarem per un túnel intern que ens portarà a la Biblioteca del Congrés, una de les més grans del món, on podrem veure la primera bíblia impresa per Guttenberg i l’última escrita a mà. La passejada continua visitant la Cort Suprema de Justícia i acaba a la Basílica de la Immaculada Concepció. Fi del tour i retorn a l’hotel.

EXCURSIÓ A ALEXANDRIA & MOUNT VERNON DES DE WASHINGTON

Durada: 4 hores

Sortida des de Washington DC creuant el riu Potomac per veure el primer atractiu d’aquest tour, la casa del General sudista Robert Lee, situada a la ciutat d’Arlington. Continuació per arribar a Alexandria, ciutat que conserva el seu aire colonial i on el General George Washington va passar gran part de la seva vida. Recorregut panoràmic per donar pas al gran atractiu d’aquesta excursió, Mount Vernon, on trobarem la que era residència i plantació de Gorge Washington. Recorrerem la residència i part de la plantació per viatjar a l’època i apreciar com es vivia i cultivava. Entrada a la Mansió del President, on veurem una curta pel·lícula que relata part de la seva vida i la de la seva família; entrarem a un petit museu i per acabar, visitarem la tomba on descansen les restes de George Washington.
Retorn a Washington DC i trasllat a l’hotel.

VIATGES RELACIONATS