alt-penedes2
alt-penedes

AVENTURA A L'ALT PENEDÈS

Situada a Pontons (Alt Penedès), la casa de colònies de Penyafort està envoltada d’un entorn meravellós, amb boscos, un riu i molta natura. La casa disposa de molt bones instal·lacions: piscina, sala polivalent, gran menjador, zona esportiva, terreny d’acampada, etc.

Té una capacitat d’unes 100 places.

La seva ubicació és ideal per la seva proximitat a Vilafranca del Penedès, Barcelona, Tarragona, etc i per les possibilitats que ens ofereix el seu entorn. La zona té bones instal·lacions d’aventura, com un rocòdrom, un parc acrobàtic i tirolines.

Activitats Grans Exploradors

(cicle inicial i cicle mitjà de primària)

Jocs d’orientació, escape room d’alimentació saludable, taller de plantes aromàtiques, taller de riu, taller d’astronomia, taller de fer pa, excursions, olimpíades esportives, jocs de nit i escape room.

Activitats d’aventura, cultura popular i esports tradicionals

(cicle mitjà, cicle superior i ESO)

Taller de castells, escalada en rocòdrom, circuits acrobàtics, cursa d’orientació-raid d’aventura, jocs i esports tradicionals, excursions de reconeixement de la natura, construcció de cabanyes, etc…

L'estada inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.