nimes
marsella
nimes3
sabo-marsella
carrieres-lumieres2
carrieres-lumieres
sigean

PROVENÇA & MARSELLA

Programa

Primer dia: Usès & Nimes

Sortida amb autocar des del punt d’origen. Arribada i visita de la vila d’Usès, on trobarem el popular Pont del Gard, tram d’un aqüeducte romà (segle I d.C.) de 50 km de llargada que portava aigua des de les fonts d’Usès a Nimes. És un dels aqüeductes romans més ben conservats del món, declarat Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

A la tarda visita guiada de Nimes, on descobrirem el seu Coliseu romà, un dels amfiteatres més grans de la Gàl·lia i dels més ben conservats del món. Construït al segle I d.C. amb una capacitat de 24.000 espectadors, avui dia acull curses de braus i espectacles musicals i teatrals. Allotjament.

Segon dia: Els Baus, Sant Romieg de Provença & Avinyó

Esmorzar. Durant el matí, visitarem les ruïnes del castell medieval dels Baus. Tot seguit visitarem Les Carrières de Lumières, una antiga pedrera transformada centre d’arts digitals, on es mostren projeccions d’art multimèdia sobre enormes parets de roca calcària. S’hi poden veure obres d’artistes tan emblemàtics com Picasso, Van Gogh o Chagall.

Havent dinat visitarem la ciutat d’Avinyó, on hi destaca el famós Pont de Sant Beneset, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i també conegut gràcies la cançó “Sur le pont d’Avignon”. Possibilitat de sopar a Avinyó i retorn a l’allotjament.

Tercer dia: Marsella & Ais de Provença

Esmorzar. Durant el matí visita panoràmica amb guia local de Marsella, combinant recorreguts amb autocar i a peu. Tot seguit visitarem el Museu del Sabó, on podrem descobrir totes les etapes de fabricació i procediments del Sabó de Marsella.

Havent dinat temps lliure per recórrer Ais de Provença, amb possibilitat de visitar el Taller de Cézanne. Els grups més interessats en la història del segle XX, podran visitar opcionalment el Camp des Milles, fàbrica situada a les afores de la ciutat, convertida en camp de concentració durant la Segona Guerra Mundial. Allotjament.

Quart dia: Sijan & Viatge de tornada

Esmorzar. Inici del viatge de tornada amb autocar, amb aturada per visitar la Reserva Africana de Sijan, situada entre Perpinyà i Narbona. La seva superfície és de més de 300 ha i allotja més de 3.800 animals. ontinuació del retorn cap al punt d’origen.

L'estada inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.