tarraco
delta-ebre
delta-ebre2
port-aventura

TARRACO, DELTA DE L'EBRE & PORT AVENTURA

Programa

Primer dia: Tàrraco & Creuer per la desembocadura del riu Ebre

Sortida des del punt d’origen. Arribada i visita guiada de l’antiga Tàrraco.

Durada: 2 hores i 30 minuts

Cicles: visita adaptada a la modalitat de secundària

Inclou: visita dinamitzada amb material il·lustrat, material didàctic per a l’alumne, obsequi del pòster Tàrraco s. II per a cada classe.

La visita, comença a la gran maqueta arqueològica de Tàrraco, amb una detallada descripció de la ciutat romana. Accedirem al Passeig Arqueològic, que transcorre al voltant de la muralla romana i on els alumnes podran comprendre perquè els romans van arribar a la nostra península i el motiu de la construcció de les muralles. També aprofitarem l’espai per comentar temes relacionats amb la religió i els mites romans. Continuarem per la part alta de la ciutat, on passejant pels seus carrers s’arriba a la plaça del Fòrum i entendrem la importància de Tàrraco com a capital provincial. Finalment visitem els dos estadis de Tàrraco: el Circ i l’Amfiteatre. A partir del monument i material il·lustrat, els alumnes entendran dinàmica i la importància dels espectacles públics a l’època romana.

Dinar lliure a Tarragona. Sortida cap al Delta de l’Ebre havent dinat.

A les 18.00h recorregut amb vaixell per la desembocadura de l’Ebre.

Allotjament a l’alberg. Distribució de les habitacions en grups de 4 i 6 alumnes. Sopar a l’alberg. Jocs o discoteca.

Segon dia: Delta de l’Ebre

Esmorzar a l’alberg. Paddle Surf durant el matí. Dinar a l’alberg.

Havent dinat aprendrem un dels mètodes de navegació tradicional, amb una barca típica per aigües poc profundes. Les pontones són barques de perxar típiques i tradicionals, que antigament es feien servir per navegar pels aiguamolls, llacunes i canals del Delta de l’Ebre. S’empraven per caçar i pescar, ja que permetien navegar sense fer soroll i apropar-se a llocs d’accés complicat.

Berenar. Sopar a l’alberg. Jocs o discoteca.

Tercer dia: Port Aventura

Esmorzar a l’alberg. Avui passarem el dia a Port Aventura.

Dinar a un dels restaurants del Parc.

Retorn amb autocar als punts d’origen.

L'estada inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.